Így is van, nyugodtan csináld csak. Egyébként a forgalmi csere 6000, a törzskönyv szintén annyi, arra nem emlékszem abban van-e szín, de ha igen akkor elvileg az is cserés kéne hogy legyen.
Csak gyorsan intézd, mindjárt itt van április 28!
Nincs teendő, csináld.
Senki nem fog szólni érte.
Már nincsenek ilyen-meg olyan színek...... csak egyszerű színek lehetnek.
Mondjuk hülyeség is, hogy a pezsgő színre azt írják barna, a sötétbordóra meg, hogy piros....
Sziasztok!
A motorom forgalmijában 03 narancs van nyilvántartva, viszont én most Narancsmetálra szeretném lefényeztetni a motoromat!
Ilyen esetben módosíttatnom kell a forgalmi engedélyemet is, vagy ilyenkor mi a teendő?Mennyibe kerül az ilyen átíratás?
Ha nem iratom át a forgalmiban, és a rendőr egy közúti ellenőrzés folyamán rákérdezhet?
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Segítséged szeretném kérni abban, hogy 1,5 éve van motoros jogsim (A korlátlan, 21 évesen letettem) előtte csak B-s volt (2003 óta). Vihetek utast vagy meg kell várnom a 2 évet az A-nál is?
Több helyen olvastam, hogy vihetek utast (autósiskola), mert van B-m több mint 2 éve. A rendelet sem mondja ki, hogy kategóriánként 2 év.
messze van! Azon az elhagyatott környéken éppen lehet egy qrvát szoptat valaki a hátsóüllésén. Ebből már megint nem derül ki semmi. Legközelebb mennyé mán oda
Látóképin én má voltam pecálni, de régen
Azután nem sokkal, ahogy a Torgyánpapa úgy bezabált pacalból a csárdába, hogy kórházba kellett vinni( ha még emlékesztek)
Asszem az tározót az ottaniak csak gatyatónak híjják
Szép fűzfás víz, bár abba az időbe csurig volt törpeharcsával
remélem pár hónap múlva is ott fogja enni a fene a zsidóbérencet, hogy megcsinálja élete felvételét, de megeshet hogy vissza megyek és bekopogok hozzá hogy sikerült-e?
33-as on a látóképi csárda utáni egyenesben, kb ott szoktak a közlekedők hangsebességre váltani. az első balos bejáróból szegel visszafelé a csárda irányában.
van hogy beáll a látóképi tónál a horgászok járművei közé, és van pár vak lehajtó az útról a szántóföldekre, kedvelik a zsidóbérencek! de volt hogy beállt a buszváró öbölbe a keleti főcsatorna előtti egyenesben. kb főbelőném hogy nem tart be szabályokat, de 2 év és remélem mi vadászunk Ő rájuk éles stukival, és nem fogunk kérdezni. hja demagóg vok.
Csak gyorsan intézd, mindjárt itt van április 28!
Senki nem fog szólni érte.
Már nincsenek ilyen-meg olyan színek...... csak egyszerű színek lehetnek.
Mondjuk hülyeség is, hogy a pezsgő színre azt írják barna, a sötétbordóra meg, hogy piros....
Az első jogosítvány megszerzésétől számít a 2 év.
A motorom forgalmijában 03 narancs van nyilvántartva, viszont én most Narancsmetálra szeretném lefényeztetni a motoromat!
Ilyen esetben módosíttatnom kell a forgalmi engedélyemet is, vagy ilyenkor mi a teendő?Mennyibe kerül az ilyen átíratás?
Ha nem iratom át a forgalmiban, és a rendőr egy közúti ellenőrzés folyamán rákérdezhet?
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Segítséged szeretném kérni abban, hogy 1,5 éve van motoros jogsim (A korlátlan, 21 évesen letettem) előtte csak B-s volt (2003 óta). Vihetek utast vagy meg kell várnom a 2 évet az A-nál is?
Több helyen olvastam, hogy vihetek utast (autósiskola), mert van B-m több mint 2 éve. A rendelet sem mondja ki, hogy kategóriánként 2 év.
Most akkor vihetek utast vagy nem?
Köszi a segítséged!
Üdv: Laci
Látóképin én má voltam pecálni, de régen
Azután nem sokkal, ahogy a Torgyánpapa úgy bezabált pacalból a csárdába, hogy kórházba kellett vinni( ha még emlékesztek)
Asszem az tározót az ottaniak csak gatyatónak híjják
Szép fűzfás víz, bár abba az időbe csurig volt törpeharcsával
De felőlem csinálhatod.
Csak értelme nincs.
van hogy beáll a látóképi tónál a horgászok járművei közé, és van pár vak lehajtó az útról a szántóföldekre, kedvelik a zsidóbérencek! de volt hogy beállt a buszváró öbölbe a keleti főcsatorna előtti egyenesben. kb főbelőném hogy nem tart be szabályokat, de 2 év és remélem mi vadászunk Ő rájuk éles stukival, és nem fogunk kérdezni. hja demagóg vok.