Most te ezt a marhaságot élvezed vagy csak kurvasok időd van és nem tudsz mit kezdeni vele?
Ennek KB annyi értelme van mint zabot hegyezni vagy lufit hámozni.
Semmit nem érsz el csak a saját gyűlöletedet táplálod.
Ennyi energiával fényképezhetnél tilosban szemetelőket azzal legalább tennél valamit aminek van haszna.
Ők röhögnek rajta hogy fényképezed őket de ugyanúgy csinálják a dolgukat.
Ha megunják beperelhetnek valamiért és csak mégjobban fogod őket gyűlölni.
na pipi ez egy közelebbi, friss ropogós mai lövés. ha azt mondod hogy ez is messze van akkor legközelebb odamegyek lelövöm és ha már ott vok be is köpök az ablaknyíláson!
A hiradoban vakeroltak valamit a baleseti adorol ,hogy a csekken rajta van valami és ha nincs akkor nem jó . Most akkor mi faszrol vakerolnak mert tele a tököm má velük de nagyon. A Biztosito balesetiadoval együtt küdte ki a csekket de nem találom különbnek mint egy régi csekket azon kívül ,hogy drágább lett. Meg hogy 20 ropival jutalmazhat a rendőr végette. Tököm tele van már velük lebaszom a rendszámot azt anélkül járok . Fizet az ember ezzeknek a hiénáknak de már az sem mindegy lassan hogy hogyan .
Maci. Nem válaszoltál az email-ra. A másik, hogy én leírtam, hogy nem szokás besatuzni bárki elé. Már rengeteg autót állítottam meg, és mind meg tudott állni, felfogta a jelzést. Nem kellett elé besatuzni sem.
Állandóan a "mi lett volna ha" álomvilágban gondolkodtok.
Térjetek vissza a realitások talajára.
Komolyan nem értelek titeket. Ebben mi a jó. Ott áll van róla fénykép. ÉS? Ettől mivel lesz jobb bárkinek is?
Ez a dolga, ezt kell csinálnia. Nektek meg az a dolgotok, hogy a megengedett sebességgel közlekedjetek. És már nincs is baj.
most már bárhogy állhat és bármiből kukkolhat, tudjátok a játékszabályokat. itt felénk is megy már a buli minden irányba, éjszaka is. a rádiómax helyi rds adásában egész nap a traffikat követik a városban. ebből a hutyukiból is tud mindent a zsidóbérenc. a képem már nincs meg de eccer már meglőttem ezt a sünt.
De én is láttam már oldaltállva
kb. másfél év farmos nevű településen haladok keresztül. Viszonylag elég nagy nyüzsgés is volt az úton, autók, bicigisek stb. Vinnyog a szeptor a kocsiban azt mondja, hogy sc 102-esel mérnek Énmeg nyújtogatom a nnyakam, hogy hol áll az átkozott
Sehol nem látom folyamatosan tartja rajtam a szeptor csak vinnyog. Majd fél km-er múlva látom, hogy egy bordó civil autóból úgy kameráz, hogy be van állva egy kapubejáróba(mintha oda tartozna az autó) a hátsó ablak le van tekerve azt onnan ügyeskeik Na kb. 10 méterre előtte vettem észre, úgy, hogy folyamatosan kerestem már messziről, hogy hol van. Aki szándékosan nem keresi az észre se veszi csak amikor küldik az értesítőt.
azt a bírósági tárgyalást azért megnézem, ahol ezért elmeszelnek. Fekete fóliázott autó, nulla rendőri jelleg, a tárcsa játékboltban is kapható. Bocs, pohi, de ha velem csinálná ezt meg kolléga, elém vágva, besatuzva először betolnám az árokba, aztán leszereltetném. És ismersz, nem vicccelek.
Ebből megint nem látunk semmit szeki Mindig csak egy parkoló autót fényképezel ott pl. anyám is állhatna azzal a kocsival.
Állj meg menj oda fényképezd le a nyomorultat aki benne ül a játékával együtt. És tedd fel az információt, hol, mikor, milyen típusú készülékkel nagyfiúskodik.
Ennek KB annyi értelme van mint zabot hegyezni vagy lufit hámozni.
Semmit nem érsz el csak a saját gyűlöletedet táplálod.
Ennyi energiával fényképezhetnél tilosban szemetelőket azzal legalább tennél valamit aminek van haszna.
Ők röhögnek rajta hogy fényképezed őket de ugyanúgy csinálják a dolgukat.
Ha megunják beperelhetnek valamiért és csak mégjobban fogod őket gyűlölni.