Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt most komolyan kérdezed? Milyen mellette közlekedő?
Ezen a képen csak a Seat van a célkeresztben, nem is kicsit.
szemből nem sikerült, majd legközelebb
a tegnapi fogásom/lövésem egy 60-as táblánál
Szituáció kérdése. Ha menekül valaki akkor el tudom fogadni amit írtál, de általában nem ez az eljárás...
hogy állított volna meg,mikor forgalommal szemben állt a leálló sávban,tudod ahogy kell
az kemény basszus... ahogy bevágott elé a rendőr, plusz rögtön satuféket nyomott, én élből kikerültem volna, simán azt gondolva, h a full fóliás terepjáróból nem rendőr, hanem valami egyéb alakulat ugrik ki, ha megállok (főleg, hogy erősen "brazil-fertőzött" részen történt.)

akárki is találta ki, faszkalap szabályozás.
tavaly nyáron az M7-en Pest felé a Velencei tó után szintén 100as tálánál benzinkút parkolóból mértek.én óra szerint 110-120 között mentem,közben már fékezve.semmi se jött.amúgy a jármű órája általában felfelé csal.
A civil autóból csak tárcsával tudod az teljesen szabályos. Ha nem áll meg akkor rendőri jelzés figyelmen kívül hagyása.
nálunk többször előfordult már, hogy civil autóból CSAK tárcsa kilógatásával állították meg, miután beelőzték a jóembert.
mi van akkor, ha nem áll meg?
100 + 15 + 3...elméletileg. Onnantól közig.
Eléggé a célkeresztben van....
ha nem állítottak meg, akkor nincs mitől félned 106-nál.
Szia!
Egy gyors kérdés.
M3 autópálya 100km/h korlátozás,trafit jó esetben hova állítják?

Óra szerint 115-tel mentem,GPS szerint 106-tal

várjam a postást?ez ügyben
Sziasztok! A képen látható eseménnyel kapcs. az lenne a kérdésem, hogy bizonyítható-e, hogy a Seat volt a gyorshajtó, vagy a mellette közlekedő? Vagy mind a ketten megkaphattuk?
Ebben nem teljesen van igazad. Bár nálunk van tárcsa. A megállításra több módszer van. A tárcsás megállítás csak az egyik. A biztonság szempontjából előnyösebb, ha villogva és hangjelzést adva állítod meg mögötte haladva.

A "zsidóbérenc" dumát elfelejthetnéd a kedvemért, mert rettenetesen undorító és idegesítő. Mér egy sima sünnel is kiegyezek.
lelőtte az egyik sün a másikat de nem fejbe találta
köszi az infót!
kicsit azért megnyugodtam
lesz válasz pohi.addig okosodjon a sok zsidóbérenc hogy miként kell leinteni A KÖZLEKEDŐT! 1:10-1:14 között. akkor lehet ugatni ha így nem állok meg, amíg jönnek utánam visítva addig baszhatják.
Természetesen.
Üdv.! Nemtudom mennyire vagytok jártasok benne, egy gyors kérdés: Milyen büntetésre lehet számítani ha megfognak rendszám nélkül?
Tudom sokan inkább elhúznak gond nélkül, olyankor ha rá pár héttel meglátják pályán vagy valami rá lehet bizonyítani az esetet?
szóval ha nincs benne a rendszerben akkor a csekk helyett az a zöld lapot is elfogadják?
A zöld a legjobb, az külföldre is jó :)
Nekem féléves. Nem számít.
nej valamerre elkeverte a csekket, csak az a zöld nemzetközi igazolás van meg
az a gáz hogy éves a díjfizetés
Nem kell hordani a 326/2011-es szerint.
Első sorban a rendszerből kéri le a járőr.
Ha a rendszerben nincs és nem tudod bemutatni a helyszínen akkor feljelent.
Szóval érdemes hordani én nem bízom a rendszerben
De egyébként nem kötelező.
a kötelező biztosítás befizetést igazoló csekket a forgalmiban kell hogy legyen? régebben kérték a rend éber őrei