az kemény basszus... ahogy bevágott elé a rendőr, plusz rögtön satuféket nyomott, én élből kikerültem volna, simán azt gondolva, h a full fóliás terepjáróból nem rendőr, hanem valami egyéb alakulat ugrik ki, ha megállok (főleg, hogy erősen "brazil-fertőzött" részen történt.)
tavaly nyáron az M7-en Pest felé a Velencei tó után szintén 100as tálánál benzinkút parkolóból mértek.én óra szerint 110-120 között mentem,közben már fékezve.semmi se jött.amúgy a jármű órája általában felfelé csal.
nálunk többször előfordult már, hogy civil autóból CSAK tárcsa kilógatásával állították meg, miután beelőzték a jóembert.
mi van akkor, ha nem áll meg?
Sziasztok! A képen látható eseménnyel kapcs. az lenne a kérdésem, hogy bizonyítható-e, hogy a Seat volt a gyorshajtó, vagy a mellette közlekedő? Vagy mind a ketten megkaphattuk?
Ebben nem teljesen van igazad. Bár nálunk van tárcsa. A megállításra több módszer van. A tárcsás megállítás csak az egyik. A biztonság szempontjából előnyösebb, ha villogva és hangjelzést adva állítod meg mögötte haladva.
A "zsidóbérenc" dumát elfelejthetnéd a kedvemért, mert rettenetesen undorító és idegesítő. Mér egy sima sünnel is kiegyezek.
Üdv.! Nemtudom mennyire vagytok jártasok benne, egy gyors kérdés: Milyen büntetésre lehet számítani ha megfognak rendszám nélkül?
Tudom sokan inkább elhúznak gond nélkül, olyankor ha rá pár héttel meglátják pályán vagy valami rá lehet bizonyítani az esetet?
Nem kell hordani a 326/2011-es szerint.
Első sorban a rendszerből kéri le a járőr.
Ha a rendszerben nincs és nem tudod bemutatni a helyszínen akkor feljelent.
Szóval érdemes hordani én nem bízom a rendszerben
De egyébként nem kötelező.
Ezen a képen csak a Seat van a célkeresztben, nem is kicsit.