Mikor anno a vizsgarendszeren változtattak 4-5 éve az NKH-nál.................asszem a szg rendsezrt vagy mit.6 hónapig mindennap összeomlott és egy nyomorult vizsga 3-4 hónapos várakozásra volt meg.
Namost képzelj el egy kétmmillió autót rázúdulni a rendszerre.
Pont emiatt halasszák a robirendszámot is.
Nincs az az apparátus ami ezt ép ésszel elvégezné.
Pláne hogy finanszírozni,szervezni kéne és embereket felvenni emiatt.
Amikor pont kirugdossák a közszolgákat takarékosság miatt.
A maradék meg így is le van terhelve.
Nagyon remélem, hogy eltűnik a süllyesztőben a terv...jó mélyen.
Már amikor erre a típusra váltottak akkor is tervben volt a lakhelyhez kötött rendszám.
Akkor leszavazták, mert jujjj de nagyon sokat elárul az emberekről.
Szóval...most se erőltessék szerintem.
hát én találkoztam titkos nyomozással..olllan ügyesek voltak hogy csak na a nyomozó fröcskölő nyállal még velem ugatott.-bár tudom hogy a nyomozás nélkülözhetetlen főkelléke a megfélemlítés.csak nem jött be
"azt hazudja a zsidóbérenc hogy BŰNMEGELŐZÉSI CÉLBÓL cserélik le a rendszámokat, bassza szájba a retkes anyját a büdös paraszt kb 2 perc alatt lekérheti a másik zsidóbérenc a jármű adatait tehát semmi értelme a hőn áhított bűnmegelőzési szándéknak."
Már megint feleslegesen idegeled magad és csúnyán beszélsz. Én sem értek egyet a rendszám cserével. Bűnmegelőzőbb lenne minden rendőr autóba egy rendszámfelismerő kamera rendszer. Annak lenne értelme, persze az pénzbe kerül a cseréből meg pénz jön be. Szóval ezt választották. Ezt próbálják eladni gyenge indokokkal...
"SŐT, képesek azok a heresérves köcsög sünök kilométereken át vinnyogni utánad hogy lemeszeljen. mit akarnak ezek a köcsögök bűnmegelőzni?"
Nekem konkrétan gerinc sérvem van és nem vagyok meleg, na meg állat sem . Ha meg 100 méter alatt megállsz a kollégáknak akkor nem mennek utánad kilométereken át
Az a baj, hogy nem látod a titkos nyomozásokat a háttérben, egyedül csak az utcai járőrrel találkozol....
Na látod ezért szavaztam én a Jobbikra! El is nevezett a motorostársam "nyilasos"-nak!
Elég volt a levitézlett bukott rendszer híveiből akik a szart is kinyomják belőlünk.
És legelébb köszönd meg derék bolsevikjainknak akik szarrá adósították az országot, halasztott visszafizetéssel, és most vissza kell fizetni, ha tetszik, ha nem! Vegyük még hozzá, hogy ugyanezek a bolsik futkároztak hazudozni Klintonnétól Tel-Avivig, hogy a forinttal spekulálni lehessen, mert jól elértéktelenedik!
És a Nemzetbiztonság még csak nem is vizsgálódik?!
Nagyobbak az összefüggések mintsem gondolnátok.
érezd az iróniát..érezd.most irjam azt, hogy bassza meg az összes rendőr az anutáját,mert olyan faszságokért basztat meg büntet hogy meglegyen az előirányzott keret...ok..akkor irom ezt.
az ellopott motor ügyében eddig jutottak nyomozásban:felléptek a fészbukomra...3 nap alatt....igaz ennyi idő alatt nekem visszahozták és még le is takaritottam-------róla a rendszámot.
olvastam pár leiratot, ki hogy próbálja meg beadni ezt a "gyóccert" az állampolgároknak. tehát, 0 azaz nulla bűnmegelőzési haszna van ennek az új kitalált rendszernek mert ha valaki vérprofi egy ócska rendszám táblán nem fog elsikálódni mondjuk ha épp betörő, semmivel nem leszünk előrébb hogy naphosszat rendszámokat skubizunk ki honnan gyütt a környékünkre, legfeljebb annyi hogy verni fogja magát a médiában viktor és társai hogy milyen faxa értelmetlen dolgokat műveltek értünk, hja a mi pénzünkön. a sünnek "bazdmeg bodri" tök mindegy mert a nyilvántartás percek alatt köpi az infót tehát nekik szükségük nincs rá hisz a ocsmány irodák által kiállított forgalmit is lekérdezik ha kell ha nem tehát hol a bűnmegelőzés basszátok meg !"könyörgöm világosítsatok meg"
Orbán Viktornak :) Szeva Viktorom! Most olvasom,hogy kötelezően le akarjátok cseréltetni a rendszámokat,me rt kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a köcsög ellenzék,hogy ez megszorítás,meg hogy adó! A lófaszt! Kurva jól kitaláltátok! Figyelj! Ha gondolod, lenne még ötletem! Mert ugye manapság minden autóban van rádió! Mi következik ebből? ARTISJUS! Ennyi,bazdmeg! Ha a kocsiban zenét hallgat, fizessen jogdíjat a köcsög! Hát nehogy már! Majd ingyen hallgatja,nem?! Aztán, arra is gondoltam,hogy mi lenne,ha bevezetnétek a kötelező átfényezést! Narancssárgára, ofkórsz! Ebből is lehetne kaszálni! Nem? Szerintem fasza ötlet! Sőt!,ha előtte még felemelnétek a festékek adóját 60%-ra,az még nagyobb kasza! Ezt figyeld:TANKOLÁSI DÍJ! Minden tankolásnál 300 ft (Elég? Lehet több!) kötelezően fizetendő,úgy mint a telefonnál a kapcsolási díj! Mi kifogás lehetne ellene? Nem adó! Vagy igen? NEM! Na és ugye, ha valakinek utasa van? Személyszállítási hozzájárulás! Vagy kötelezővé lehetne tenni a tetőcsomagtartót is! És lehetne egy olyat,hogy aki felrak a tetőcsomagtartóra egy fidesz transzparenst,az kedvezményt kap! Amilyen fillérbaszó népek ezek,minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni! Yee! Aztán még gondoltam olyanra is, hogy kötelező BKV bérlet! A vidékieknek is ám! Mert ne mondja nekem egy vidéki se, hogy nem járt még Pesten!? Akutyaúristenit! Hát már a kifogást keresi! És hát sajnos egy adót is javasolnék, de meg lehetne azzal magyarázni,hogy jó- jó, adó, de ez az egy csak! És ez az adó tudod mi lenne, Vitya? Istenem, ha kimondom, Gyurinak keresztbe fog folyni a könnye ettől a hazafias ötlettől,és a bánattól,hogy nem ő találta ki! Na? Van ötleted? Nincs? Szabad a gazda? JÁRDAADÓ baszdmeg! Mekkora ötlet, mááár?! J Á R D A A D Ó ! Hát mutass egy embert, aki nem használja a járdát!? Ugyehogyugye! Faszom! Ez alól nincs kifogás! És ehhez lehetne kapcsolni egy kötelezően kiváltandó - persze borsos áron - kártyát,amit mindenkinek kötelezően kellene hordania,és ha a rendőrök(vagy egy külön erre a célra felállított járdaőrség!) meglátják,hogy valaki nem fizette be a járdaadót, de mégis járdázik,annak teljes vagyonelkobzás! Lesz itt rend! Na, Vitya! Most mennem kell, de ha kérdés van, hívjatok nyugodtan! Ha kicsit iszom, még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, ti is valami pszichotróp anyagot nyomtok! Viki-Viki ! Nagy huncutok vagytok ám.. ;) Ölellek és kívánok sok erőt és kitartást! P.S .: Édesanyádat üdvözlöm! Sokat gondolok rá mostanában!
miapicsának egyedi?
nem a rendszámmal kell divatozni
akkor már kérjen egyedi motorszámot meg vázszámot.....
megteszi? persze hogy nem mert azt senki sem látja
számomra ez mind seggarc
Namost képzelj el egy kétmmillió autót rázúdulni a rendszerre.
Pont emiatt halasszák a robirendszámot is.
Nincs az az apparátus ami ezt ép ésszel elvégezné.
Pláne hogy finanszírozni,szervezni kéne és embereket felvenni emiatt.
Amikor pont kirugdossák a közszolgákat takarékosság miatt.
A maradék meg így is le van terhelve.