Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ha egyedi?
lopásról meg annyit hogy ki nem tenné ha olyan helyzetbe kerülne?
hiába szidja a nép a "lopós" embereket, hogy milyen getzik, de ők is ugyanolyanok
ritkán költözik az ember...... legfőképp messzebb......
akkor leadod aztán kapsz másikat
mint ahogy írtam önköltségi áron
mondjuk ha költözés van akkor már nem nagy tétel plusz párezer zseton
és ha elköltözöl?
alap esetben elég feltűnő ha egy "idegen"rendszám téblábol a környéken
szerintem ilyenkor 5 emberből 3 tuti jobban megnézi az autót(pl faluhelyen)
a másik fele meg hogy egy nagyobb városban így kiszúrható egyből hogy nem odavaló és esetleg elnézőbb vele a normálisabb vezető (amiből egyre kevesebb van)
szóval jó ötlet ez, más dolog hogy egyből ez kellett volna bevezetni
vagy önköltségi áron végrehajtani
Ezért nem a sün a bűnös hanem a politikus aki így akar többet lopni....
azt hazudja a zsidóbérenc hogy BŰNMEGELŐZÉSI CÉLBÓL cserélik le a rendszámokat, bassza szájba a retkes anyját a büdös paraszt kb 2 perc alatt lekérheti a másik zsidóbérenc a jármű adatait tehát semmi értelme a hőn áhított bűnmegelőzési szándéknak. SŐT, képesek azok a heresérves köcsög sünök kilométereken át vinnyogni utánad hogy lemeszeljen. mit akarnak ezek a köcsögök bűnmegelőzni?
Az adó alapja az éves kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díj, illetve a fedezetlenségi díj, amennyiben téged ilyen kötelezettség terhel. Az adó mértéke az adóalap (kgfb díj, ideértve a fedezetlenségi díjat is) 30%-a, de a biztosító kockázatviselésével érintett időszakban legfeljebb napi 83,- Ft/gépjármű.
A sok baleset, ami 99.99%-ban emberi mulasztáshiba miatt van.... ezért "szándékosan" terhelik a TB-t a betegápolásokkal, ellátással...stb.
Szervusztok. A politizálás helyett elmeséli nekem valaki mi a baleseti adó alapja? Lusta vagyok utána nézni.
arra büszke vagyok,hogy én mindig is láttam:) s tudom,hogy még sokan vagyunk ilyenek
Úgy látom, hogy egyre többen látják a lényeget!
úúúúúúúú
lennék én 1 milláért is olyan hülye hogy csak na, még írni is simán el tudnék felejteni érte
szóval velem tudna igazán csak spórolni a bkv
ha már itt tartunk,bár nem akarok itt politizálni:tegnap olvastam az orbán nyilatkozatát.-a legnagyobb siker,hogy beszüntette a "félkatonai"szervezeteket,a zsidók megkapják a kárpótlást,a cigányok meg biztonságban vannak... a magyar emberről nem volt szó.... hát menjen az ilyen a kurva anyjába!
nyugodtan mondhatom hogy azt amit itt belinkeltél nem is hinném el ha nem olvasom. ezt nem épp elméjű ember találta ki, mi jön ezután személyi szám csere? az hogy erről csendben kummantanak nálam kiütötte a biztit, és ezek a szarháziak becsmérlik a jobbikot akik elégették a elnyomás zászlaját! mit várhatunk ezektől a hazaárulóktól, azt a 12 milliárdot amit beszednek meg elharácsolják a zsidók és a cigók között.
épp most hallgattam a hírtv-n hogy milyen faxául hagyták eladósodni a híres pénznyelőt a BKV-t, de még mindig hallom kocsis vezér úr hangját aki azt nyilatkozta hogy 2-3 milliós havi fizetésért hülye vezetőket lehet kapni!
szevasz BLACK BARRY!
igen rasszistákok vagyok.
hát azé ácsi bácsi....mert oda el kell jutni..én eddig pályázgattam versenyezgettem ahogy tudtam -inkább nem ettem-valóban-,de valahogyan mentem.asszem ez most nem fog összejönni...de közút vajon olcsóbb?meg 60 ezer teljesitményadó/év...és beszámitják hogy legfőképp a 2 kerékből csak egyet használok?de mé nem?
én nem dugdosom...csak nem találom
a baleseti adó egyenes lehúzás és ez lesz a párja......még nincs tavasz..de már számolok..nem tartozom a hisztis kurvák közé...de idén gebasz van..fogunk menni az biztos..de kúton zabálás,étterem biztosan nem lesz...amit ott megtakarítunk megy benzinbe .....külföldnek ott van bulgária..fekusz tenger..300 forintos benya félpanziós szálloda 5/éj
helló tesó! na látom megjöttek a fasiszta,rasszista fekete bárányok!
most megy a hír tv-n hogy a ciguk elfoglaltak egy bérházat szegeden, de a komcsi vezetés szarik a helyzetre, az ott lakok elmenekültek.
na orbánc ezt teremtetted és még hangoztatod az unió előtt hogy véded ezt a szarházi kisebbséget!
na látod joe! én pl. pont így gondolkodok.de sok ember ezért elítél.még motoros is. na persze ez engem nem érdekel,világ életemben lázadója,ellenállója voltam a lehúzó szemét rendszereknek.sajnos megértem párat. és sokszor motoroztam úgy,hogy a rendszám a hátizsákban volt,vagy a garázsban.nem is mértek be...most mond6ják sokan:geci vagyok....az!...és ők mik?
....no rajtam nem fognak meggazdagodni..kő a faszomnak a rendszám..csak baj.
Ha csak nem úgy, hogy a most már államosított mobilfizetési rendszert be nem kapcsolják a rendszám nyilvántartási rendszerbe.
Minden egyes rendszámcserekor egy emelt díjas sms számra el kell küldeni az autó adatait.. mondjuk 300 Ft + áfáért.. Máris biznisz lesz az államnak.

Attól függetlenül, hogy ezt elképzelhetetlennek tartanám egy normális világban, simán el tudom képzelni, hogy a mostani banda akár még be is vezetné (vagy valami nagyon hasonlót)
ez a magyar bürokráciában nem fog menni egykönnyen...