pár éve egy vadabb éjszakai pecázás során volt ilyen állva dugós dolog(zsiguli csomagtartó), ráadásul az alkohol kihozza az állatot az emberből és nekiveselkedtem mégegyszer a dologak
na másnap olyan izomláz volt a seggizmaimban hogy alig tudtam menni
pedig az endúrózás edzi az izmokat de oda az is kevés volt
szóval én azt mondom dugjanak állva a lovak.......
Nem kellett volna fiatal korodban a lányokat a palánknak döntve döngetni! Aztán most nem fájna a hátad! Ne félj. csak az építkezés utóhatása.
Próbálni kellene úszni. Vagy súlyfürdőbe látogatni.
egyik motorversenyző haveromnak mondta az ország1ik legjobb gerincsebésze,mikor már majdnem műteni kellett:"-uram,ha el akarja kerülni a műtétet,ezentúl csak guggolva emeljen és ne dugjon állva!"
A másik nagy probléma hogy szerintem semmi nem hat azonnal hanem min.fél év múlva most őszintén ki az a marha aki fél évig gyógytornázik,ugyan már ez csak nyugdíjasokon segít aki reggel felkel és nyomatja én reggel felkelek wc-re nem tudok kimenni mert job-oldalt az egyik gyerek-bal oldalt a másik,középen az asszony vísít.
Én tanácsoltam de most már kicsit kételkedek a szavam hitelességében mert igaz hogy elmúlt a15 éve krónikusan tartó és néha becsípődéssel majd két hétig vödörbe hugyozással való gerincproblémám.
Nem tudom beazonosítani az okát hogy mitől múlt el.
Több dolog is történt,1. rendszeresen jártam uszodába,2akkor született első kislányom akit folyamatosan emelgetnem kellet egy nap 100x ez is megerősíthette azokat az izmokat,ill.3 vettem a matracom tetejére egy úgynevezett heterogén szivacsot ami egy nagyon kemény szivacs fajta és és ettől keményebben ágyon alszok,ill.nem alszok már hason mert azt mondták azt nem szabad.
ússzál sokat,lehetőség szerint nagyon sokat
még iskoláskoromban volt egy ilyesmi sérült emberke azt rendbetette a sok úszás
igaz fele idős volt mint te
ehhez még van egy bal lábfejem, ami nem OK.... nem tudok gördítve lépni, csak telitalppal..... az ujjaim nem működnek rendesen a fejecseknél..... műteni kellene...
Gerincsérvem van. Át tudom érezni a helyzetet, hidd el. Tavasszal 1 hónapig kínlódtam keményen abból 2 hét négykézláb járós volt. Iszonyat rossz dolog. Csak a gerincbe nyomott szuri segített, semmi más. A májamnak oda is tett 1-2 hónapig felszaladt a májfunkció érték a szteroid miatt, de azóta rendben van az új vérvételek szerint.
Nem is erőltetem különösebben.
Felépülni sosem fogok.... a gerinccsigolya nem nő ki és a porckorongok sem akarják abbahagyni a gerinc indegek nyomását
Ügyemmel mi lett?
Ez egy hosszú történet.... szívesen elmesélném, szóban....egyszer.
Megdöbbennél.
"Jajjj....a gyorshajtó is tisztában van azzal mit kockáztat, ha gyorsan hajt."
Azért az különböztessük meg, amikor valaki direkt jóval gyorsabban hajt és ezzel valóban balesetveszélyes helyzeteket idéz elő folyamatosan...... vagy amikor teljesen veszélytelen helyen, akár indokolatlanul lekorlátozott sebességhatárnál semmilyen veszélyt nem előidézve 10-20 km/h-val gyorsabban hajt. Mert sokszor nem is szabályszerűen helyezik el a táblákat! (elő van írva, tudod.... lakott területen belül és kívül hogyan kell elhelyezni a jelzőtáblákat)
Jajjj....a gyorshajtó is tisztában van azzal mit kockáztat, ha gyorsan hajt.
Egyben fizetheti ki, vagy 10 hónap részletben és keres 100.000 Ft-ot, havonta. Szerinted, mit választott?
na másnap olyan izomláz volt a seggizmaimban hogy alig tudtam menni
pedig az endúrózás edzi az izmokat de oda az is kevés volt
szóval én azt mondom dugjanak állva a lovak.......
Próbálni kellene úszni. Vagy súlyfürdőbe látogatni.
Nem tudom beazonosítani az okát hogy mitől múlt el.
Több dolog is történt,1. rendszeresen jártam uszodába,2akkor született első kislányom akit folyamatosan emelgetnem kellet egy nap 100x ez is megerősíthette azokat az izmokat,ill.3 vettem a matracom tetejére egy úgynevezett heterogén szivacsot ami egy nagyon kemény szivacs fajta és és ettől keményebben ágyon alszok,ill.nem alszok már hason mert azt mondták azt nem szabad.
lehet ha erősödne, és nem fájna annyira utána már jó lenne
A sérüléseidet tekintve nagyon nem mindegy.
még iskoláskoromban volt egy ilyesmi sérült emberke azt rendbetette a sok úszás
igaz fele idős volt mint te
Nem is erőltetem különösebben.
Felépülni sosem fogok.... a gerinccsigolya nem nő ki és a porckorongok sem akarják abbahagyni a gerinc indegek nyomását
Ügyemmel mi lett?
Ez egy hosszú történet.... szívesen elmesélném, szóban....egyszer.
Megdöbbennél.
Azért az különböztessük meg, amikor valaki direkt jóval gyorsabban hajt és ezzel valóban balesetveszélyes helyzeteket idéz elő folyamatosan...... vagy amikor teljesen veszélytelen helyen, akár indokolatlanul lekorlátozott sebességhatárnál semmilyen veszélyt nem előidézve 10-20 km/h-val gyorsabban hajt. Mert sokszor nem is szabályszerűen helyezik el a táblákat! (elő van írva, tudod.... lakott területen belül és kívül hogyan kell elhelyezni a jelzőtáblákat)
Nem kel ezt neked elmagyaráznom...
Egyben fizetheti ki, vagy 10 hónap részletben és keres 100.000 Ft-ot, havonta. Szerinted, mit választott?
De gondolom tisztában van/volt azzal, hogy amire vállalkozott "munka" az ezzel -is- járhat.
Gondolom nem egyben kell neki kifizetnie, hanem pár év alatt nem kap esetleg ruhapénzt...