Egyszerű a helyzet! 2 évig kezdő jogsinak minősül.
Most ha előtte megfognak 2 személlyel ez van. Beismered és szépen mosolyogsz várva, hogy elenged ejnye bejnyével vagy ír egy csekket vagy feljelent. Ennyi Remélem segítettem
Az meg hogy milyen féle yardot fogsz ki............
Rajtad áll hogy mennyire vállalod be... nyilván ezzel minden rendőr tisztában van... helyzet adja... engem a 7 év alatt 4* állitottak meg abból 1* EUcsomag miatt kaptam egy 3000 res csekket... azóta van eü csomagom... és akkor lehettek volna gecibbek is... de annak idején volt hogy eltörölték a helyszinit, azt kérdeztem hogy most itt kell fizessek vagy csekken... erre a rendőr elkezdte felszivni a vizet hogy hogy képzelem én hogy helyszinen le akarom fizetni... hogy igy meg úgy... nah örültem h nem kaptam többet...
Nekem azt mondta az oktatóm hogy a yardok csak arra vannak programozva hogy kb 2-3 hónap elteljen a jogsi letétele után.
Nem tudom megmagyarázni de engem már állítottak meg barátnőmmel a hátam mögött és nem mondott semmit...
Hali!
Két év.
De vajon mennyire inzultálnak érte?Tavaszra lesz meg a jogsi,de a csajom szívgörcsöt kap ha nem ülhet mögém.Már most jobban görcsöl mint én!
volt már olyan, aki kikért GPS adatokat, és úgy úszta meg a fizetést, érdemes megpróbálni.
egyébként - ha a táblán belül volt - akkor sajna jogos, 30 000 lesz a díjazása, mivel közig.-es.
100 fölött 20km/h sebességtúllépéstől jár büntetés, de ebből le kell vonni a műszer pontatlansága miatt 3km/h-t, ezért 123-ra szokták állítani a műszert. Ez így semmiképp nem állja meg a helyét.
A segítségeteket szeretném kérni. Kaptam egy büntit gyorshajtásért, de a képekből nem derül ki számomra, hogy a kérdéses fotó a 100-as tábla előtt vagy után készült. Látható ugyan egy oszlop az egyik képen, ami lehet, hogy a 100-as táblához tartozik, de ez a képből nem derül ki, még csak a formája sem. Egyáltalán azt sem tudom, hogy ha szemből mérnek honnan tudják, hogy pontosan hol a tábla, ahonnan a gyorshajtás értelmezhető. Látok mindkét képen GPS koordinátákat, valamiféle távolságra utaló adatot is, de hogy ezeket hogyan kell értelmezni azt már nem vágom.
A kérdésem, hogy ha bizonyítási indítványt nyújtok be, akkor megmutatják a teljes videofelvételt vagy csak ezeket a képeket? Esetleg tudja valaki, hogy autópályán 100-as tálánál mikortól küldik a csekket? Egyáltalán van értelme szarakodnom vagy egyszerűen fogadjam el, hogy beszoptam?
(Azért foglalkoztat a dolog, mert emlékszem az esetre, arra is, hogy láttam a yardot és hogy fékeztem. Mivel előtte sem mentem óra szerint 130-nál többel - ami valójában kevesebb szokott lenni - ezért egy fékezés után szerintem sok ez a 120 km/h.)
tudom, naponta arra járok, a melósokat név szerint köszöntöm már....ott 80-al lehet menni, kb 200m-el a trafi előtt van kitéve a tábla mert előtte 70-el lehet a kanyarban közlekedni....majd meglátom 2-3 hét múlva, hogy mi lesz.....
Én már láttam a 0-áson működés közben ilyen sz@rt. Akkor reklámozták a tv-be, hogy mostmár beleszerelik a készülékeket dobozba. Pont azon a npon jártam arra amikor élesítették anno. Én a külsőben andalogtam olyan 75 körül a belsőbe mellettem elhúzott egy Alonso a régi rönőjával
Közvetlen a gép előtt villant a vaku.
80-90 méterről szerintem villoghat. Az tuti nem tud fényképet készíteni. Lehet elszállt előtte egy madár és azt vakuzta
Egyébként az M7 előtt Annahegy környékén vannak 60-as 70-es táblák, de asszem ott épp nincs fix.
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.......jöttem haza a mint mindig a 0-on és nyilván a szokott fix trafikat figyelembe véve nem hajtok gyorsan(80 körül) és elérem a 6-os felől az M1 felé azt ami szemből vesz....mivel se nem váratlan se nem megyek gyorsan előzök pár kamiont a belsőben, de előttem senki sem megy és ahogy szoktam biztos ami biztos kimegyek a trafiknál a külsőbe a kamionok közé(amúgy sem megyek a belsőben csak ha előzök, de a trafiknál még azt sem szoktam), de mielőtt kimentem volna bár még elég messze(kb 70-90m) voltam a trafitól, de az villant egyet épp kisoroláskor.....na én akkor amikor villant és előtte is legfeljebb 80-al mentem, később a kamionok között 65-tel ezért érdekel, hogy vajon kapok-e fényképet......ha igen az jól beleillik a régi teóriámba a kamuzásokról...
Most ha előtte megfognak 2 személlyel ez van. Beismered és szépen mosolyogsz várva, hogy elenged ejnye bejnyével vagy ír egy csekket vagy feljelent. Ennyi Remélem segítettem
Az meg hogy milyen féle yardot fogsz ki............
Nem tudom megmagyarázni de engem már állítottak meg barátnőmmel a hátam mögött és nem mondott semmit...
Két év.
De vajon mennyire inzultálnak érte?Tavaszra lesz meg a jogsi,de a csajom szívgörcsöt kap ha nem ülhet mögém.Már most jobban görcsöl mint én!
egyébként - ha a táblán belül volt - akkor sajna jogos, 30 000 lesz a díjazása, mivel közig.-es.
Mennyire foglalkoztatja a yardokat az un.kezdő jogosítvánnyal történő utasszállítás?
Előre köszi a válaszokat!
A segítségeteket szeretném kérni. Kaptam egy büntit gyorshajtásért, de a képekből nem derül ki számomra, hogy a kérdéses fotó a 100-as tábla előtt vagy után készült. Látható ugyan egy oszlop az egyik képen, ami lehet, hogy a 100-as táblához tartozik, de ez a képből nem derül ki, még csak a formája sem. Egyáltalán azt sem tudom, hogy ha szemből mérnek honnan tudják, hogy pontosan hol a tábla, ahonnan a gyorshajtás értelmezhető. Látok mindkét képen GPS koordinátákat, valamiféle távolságra utaló adatot is, de hogy ezeket hogyan kell értelmezni azt már nem vágom.
A kérdésem, hogy ha bizonyítási indítványt nyújtok be, akkor megmutatják a teljes videofelvételt vagy csak ezeket a képeket? Esetleg tudja valaki, hogy autópályán 100-as tálánál mikortól küldik a csekket? Egyáltalán van értelme szarakodnom vagy egyszerűen fogadjam el, hogy beszoptam?
(Azért foglalkoztat a dolog, mert emlékszem az esetre, arra is, hogy láttam a yardot és hogy fékeztem. Mivel előtte sem mentem óra szerint 130-nál többel - ami valójában kevesebb szokott lenni - ezért egy fékezés után szerintem sok ez a 120 km/h.)
Közvetlen a gép előtt villant a vaku.
Egyébként az M7 előtt Annahegy környékén vannak 60-as 70-es táblák, de asszem ott épp nincs fix.