Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De a csajoddal ne közöld! Hadd higgye, hogy rizikót vállalsz miatta
Mekkora büntetésre lehet számítani?
B jogsim van 10 éve.Ha így nem kezdő a frissen letett a kategória akkor nagy boldogság van .
B jogsid se volt már előtte? Mert akkor nem számít kezdőnek a frissen letett A kat.
Egyszerű a helyzet! 2 évig kezdő jogsinak minősül.
Most ha előtte megfognak 2 személlyel ez van. Beismered és szépen mosolyogsz várva, hogy elenged ejnye bejnyével vagy ír egy csekket vagy feljelent. Ennyi Remélem segítettem
Az meg hogy milyen féle yardot fogsz ki............
akár a sarki hentes is mondhatta volna
könnyen beszél... ha a rendőr megállít, hiába mondod, h az oktatóm mondta...
Rajtad áll hogy mennyire vállalod be... nyilván ezzel minden rendőr tisztában van... helyzet adja... engem a 7 év alatt 4* állitottak meg abból 1* EUcsomag miatt kaptam egy 3000 res csekket... azóta van eü csomagom... és akkor lehettek volna gecibbek is... de annak idején volt hogy eltörölték a helyszinit, azt kérdeztem hogy most itt kell fizessek vagy csekken... erre a rendőr elkezdte felszivni a vizet hogy hogy képzelem én hogy helyszinen le akarom fizetni... hogy igy meg úgy... nah örültem h nem kaptam többet...
Nekem azt mondta az oktatóm hogy a yardok csak arra vannak programozva hogy kb 2-3 hónap elteljen a jogsi letétele után.
Nem tudom megmagyarázni de engem már állítottak meg barátnőmmel a hátam mögött és nem mondott semmit...
Hali!
Két év.
De vajon mennyire inzultálnak érte?Tavaszra lesz meg a jogsi,de a csajom szívgörcsöt kap ha nem ülhet mögém.Már most jobban görcsöl mint én!
úgy tudom kettő, régebben annyi volt.
volt már olyan, aki kikért GPS adatokat, és úgy úszta meg a fizetést, érdemes megpróbálni.
egyébként - ha a táblán belül volt - akkor sajna jogos, 30 000 lesz a díjazása, mivel közig.-es.
Ez hogy is van? 1 év? 2?
mivel egy instant pénzbeszedési forma - hisz' nem kétséges, nem kimagyarázható a dolog -, el tudod képzelni, h mennyire.
Sziasztok!
Mennyire foglalkoztatja a yardokat az un.kezdő jogosítvánnyal történő utasszállítás?
Előre köszi a válaszokat!
100 fölött 20km/h sebességtúllépéstől jár büntetés, de ebből le kell vonni a műszer pontatlansága miatt 3km/h-t, ezért 123-ra szokták állítani a műszert. Ez így semmiképp nem állja meg a helyét.
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Kaptam egy büntit gyorshajtásért, de a képekből nem derül ki számomra, hogy a kérdéses fotó a 100-as tábla előtt vagy után készült. Látható ugyan egy oszlop az egyik képen, ami lehet, hogy a 100-as táblához tartozik, de ez a képből nem derül ki, még csak a formája sem. Egyáltalán azt sem tudom, hogy ha szemből mérnek honnan tudják, hogy pontosan hol a tábla, ahonnan a gyorshajtás értelmezhető. Látok mindkét képen GPS koordinátákat, valamiféle távolságra utaló adatot is, de hogy ezeket hogyan kell értelmezni azt már nem vágom.

A kérdésem, hogy ha bizonyítási indítványt nyújtok be, akkor megmutatják a teljes videofelvételt vagy csak ezeket a képeket? Esetleg tudja valaki, hogy autópályán 100-as tálánál mikortól küldik a csekket? Egyáltalán van értelme szarakodnom vagy egyszerűen fogadjam el, hogy beszoptam?

(Azért foglalkoztat a dolog, mert emlékszem az esetre, arra is, hogy láttam a yardot és hogy fékeztem. Mivel előtte sem mentem óra szerint 130-nál többel - ami valójában kevesebb szokott lenni - ezért egy fékezés után szerintem sok ez a 120 km/h.)
tudom, naponta arra járok, a melósokat név szerint köszöntöm már....ott 80-al lehet menni, kb 200m-el a trafi előtt van kitéve a tábla mert előtte 70-el lehet a kanyarban közlekedni....majd meglátom 2-3 hét múlva, hogy mi lesz.....
Én már láttam a 0-áson működés közben ilyen sz@rt. Akkor reklámozták a tv-be, hogy mostmár beleszerelik a készülékeket dobozba. Pont azon a npon jártam arra amikor élesítették anno. Én a külsőben andalogtam olyan 75 körül a belsőbe mellettem elhúzott egy Alonso a régi rönőjával
Közvetlen a gép előtt villant a vaku.
80-90 méterről szerintem villoghat. Az tuti nem tud fényképet készíteni. Lehet elszállt előtte egy madár és azt vakuzta
Egyébként az M7 előtt Annahegy környékén vannak 60-as 70-es táblák, de asszem ott épp nincs fix.
béjjeget tegyé rá előre utalva, tértivevény, ajánlott...stb.
szevasz Gino! írnék néked egy mélt
Meglássuk, majd számolj be....
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.......jöttem haza a mint mindig a 0-on és nyilván a szokott fix trafikat figyelembe véve nem hajtok gyorsan(80 körül) és elérem a 6-os felől az M1 felé azt ami szemből vesz....mivel se nem váratlan se nem megyek gyorsan előzök pár kamiont a belsőben, de előttem senki sem megy és ahogy szoktam biztos ami biztos kimegyek a trafiknál a külsőbe a kamionok közé(amúgy sem megyek a belsőben csak ha előzök, de a trafiknál még azt sem szoktam), de mielőtt kimentem volna bár még elég messze(kb 70-90m) voltam a trafitól, de az villant egyet épp kisoroláskor.....na én akkor amikor villant és előtte is legfeljebb 80-al mentem, később a kamionok között 65-tel ezért érdekel, hogy vajon kapok-e fényképet......ha igen az jól beleillik a régi teóriámba a kamuzásokról...
ugyanez volt a piros szeműeknél is... csak ott sokkal többször és több embernél