Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az ,hogy nem dolgozott rajta senki?
Ezt most mire érted?
Elvileg a legkevesebbet kaptam amit kaphattam. Tesómnak nem fogadták el a vallomását! Ezek a gecik meg odahoztak vagy 8 tanut, akik állitom ott sem voltak... Kértünk még enyhitést másodfokon azt annyi.
Aztán felőlem kinyalhatja a seggem az egész magyar ,,igazságszolgáltatás"
Rájöttem nem szabad már ebbe az országba megvédeni magad vagy a tulajdonod. Visszaütni semmiképp sem. Ha igen, akkor azonnal el kell ásni a gecibe...
inkább ez lehet, mert az üzemanyag fogyasztás (annyira) drasztikusan nem változott...
Nem olyan Atix
és mi van a becsületsértésekkel? Meg a másikkal, a Shadowal?
ja, csak bármit csinál 2 éven belül amiiért leültetik ki kell töltenie ezt is....
mondtam, hogy bízz meg minket....de nem olyan rossz az így, hogy nem dolgozott az ügyeden senki.
Az még 1 év sincs!
8 hónap böri, 2 év felfüggi...
jogsira, bármilyen kategória jó, azaz viheted.
na meg eltűntek a nullás hitelre vett gixeres hülyék. Leszelektálta őket az élet.
ez örvendetes, bár azt is figyelembe kell venni, hogy jóval kevesebben, kevesebb kilométert tettek meg.
köszi, én is így tudtam, csak valakinek sikerült elbizonytalanítania!
akkor jó... (megkönnyebbült mellettem az asszony, én meg elvesztettem a szabadságom)
Nem vagyok se jogász, se rendőr. De nem kategóriára vonatkozik, hanem a jogosítványra.
Na, ha már téma volt és nem sikerült 100%ra rájönnöm az eredményre, akkor most megkérdezem:
Kezdő vezetői engedély a jogsira vonatkozik, vagy a kategóriára?
B van 6 éve, A meg 1,5 éve... Vihetek motoron ebben az esetben utast?
Pohi és DrBear válaszára számítok elsősorban!
Köszi!
igen, természetesen van. az euró és az áfa miatt idén egy kicsivel drágább, de nem vészes, kb 5% (2000 forint körül)
Érdeklődnék,hogy még mindig tudsz-e segíteni blokkoló beszerzésében/beszerelésében?Üdv,
érdekességből futja itthon is nesze
Elég messziről képes bemérni. Lehet mire megláttad már mért is. A GPS adat mutatja, hogy hol a tábla és hol haladtál te.

Megengedett sebesség 50-100km/h-ig
Sebességtúllépés mértéke Bírság(Ft)
15-30 km/h 30 000Ft

115+3-tól már közig, szóval 30.000 a büntetés.
Indítványozni lehet, de +pénz és mivel valóban gyorsan mentél, ezt érdemesebb lenyelni hiszen "megérdemled" a büntetést.
De tedd amit jónak látsz.
Cigid is van kétféle?
kis érdekesség Vietnámból

http://index.hu/bulvar/2011/11...
bármekkorára 1: vagy azt mondja menjél haza ejnye no
2: csekket tölt az 3 ezertől 20 ig mehet
3: feljelent ami akár figyelmeztetéssel is zárulhat vagy mondjuk 100 ezer kp-val.

De nyilván nem kell eget rengető büntetésre számítani....megértőnek kell lenni és beismerni ha már megfogott.... Ha kitalálsz mindenféle maszlagot meg hülyének nézed az jóre nem vezet
csak akinek B jogsija volt,ott nem mögötte ült a csaj,hanem mellette. úgyhogy annak először oldalkocsival kell villantani!
Tuti. Ugyanis nem a kategória, hanem a vezetői engedély minősül kezdőnek.
Akko ez tuti?A csajomtól a rizikófaktorért természetbeni kártérítést fogok követelni