Mi az ,hogy nem dolgozott rajta senki?
Ezt most mire érted?
Elvileg a legkevesebbet kaptam amit kaphattam. Tesómnak nem fogadták el a vallomását! Ezek a gecik meg odahoztak vagy 8 tanut, akik állitom ott sem voltak... Kértünk még enyhitést másodfokon azt annyi.
Aztán felőlem kinyalhatja a seggem az egész magyar ,,igazságszolgáltatás"
Rájöttem nem szabad már ebbe az országba megvédeni magad vagy a tulajdonod. Visszaütni semmiképp sem. Ha igen, akkor azonnal el kell ásni a gecibe...
köszi, én is így tudtam, csak valakinek sikerült elbizonytalanítania!
akkor jó... (megkönnyebbült mellettem az asszony, én meg elvesztettem a szabadságom)
Na, ha már téma volt és nem sikerült 100%ra rájönnöm az eredményre, akkor most megkérdezem:
Kezdő vezetői engedély a jogsira vonatkozik, vagy a kategóriára?
B van 6 éve, A meg 1,5 éve... Vihetek motoron ebben az esetben utast?
Pohi és DrBear válaszára számítok elsősorban!
Köszi!
Elég messziről képes bemérni. Lehet mire megláttad már mért is. A GPS adat mutatja, hogy hol a tábla és hol haladtál te.
Megengedett sebesség 50-100km/h-ig
Sebességtúllépés mértéke Bírság(Ft)
15-30 km/h 30 000Ft
115+3-tól már közig, szóval 30.000 a büntetés.
Indítványozni lehet, de +pénz és mivel valóban gyorsan mentél, ezt érdemesebb lenyelni hiszen "megérdemled" a büntetést.
De tedd amit jónak látsz.
bármekkorára 1: vagy azt mondja menjél haza ejnye no
2: csekket tölt az 3 ezertől 20 ig mehet
3: feljelent ami akár figyelmeztetéssel is zárulhat vagy mondjuk 100 ezer kp-val.
De nyilván nem kell eget rengető büntetésre számítani....megértőnek kell lenni és beismerni ha már megfogott.... Ha kitalálsz mindenféle maszlagot meg hülyének nézed az jóre nem vezet
Ezt most mire érted?
Elvileg a legkevesebbet kaptam amit kaphattam. Tesómnak nem fogadták el a vallomását! Ezek a gecik meg odahoztak vagy 8 tanut, akik állitom ott sem voltak... Kértünk még enyhitést másodfokon azt annyi.
Aztán felőlem kinyalhatja a seggem az egész magyar ,,igazságszolgáltatás"
Rájöttem nem szabad már ebbe az országba megvédeni magad vagy a tulajdonod. Visszaütni semmiképp sem. Ha igen, akkor azonnal el kell ásni a gecibe...