Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A rendőrségnek/államnak bizony baj!
Képzeld mennyi pénzt nem szedett be a rendőrség/államnak 15 perc alatt!
Hát olyan baj lett volna, hogy később ér ki trafizni. Ez nagy baj?
5000 Ft zsebre bírságért egy másik rendőr meg kapott 2 év letöltendőt. Nézzük csak Sthol bucit, 10 hónapot kapott, kábszeres, ittas vezetésért ahol összevágott másokat. És még sorolhatnám.
Ha rólunk van szó vastagon, nagyon vastagon fog a ceruza.
Ja, csak gondolom nem mindegy, hogy hol és mikor aludt el..... milyen bajok származhattak volna miközben ő alszik...

Légi irányítók akkor is bajt okoznak, amikor ébren vannak.

Nem vitázunk pohi úr.... beszélgetünk.
Persze, nem kell..... mert egy magyarország....
Itt csak a polgároknak kell betartani az előírásokat.

Ez nem jogszabálymegerőszakolás..... csak mindenki egyenlő és vannak egyenlőbbek
Kollégám 15 perc elalvásért kapott 250.000 Ft büntetést.
Ha ez nem sok neked és nem tartod felháborítónak, akkor nem vitázom veled tovább.
Hát olyan sok -talán nulla- rendőrt nem csuktak még le és nem büntettek meg sok sok pénzre....
Persze, katonai bíróság, 2x annyi büntetés mint amit egy átlagpolgár kapna, és természetesen kirúgnák.

Ez olyasmi mint mikor egy McDonalds dolgozó azt mondja, hogy én márpedig hamburgert nem árulok, mert vega vagyok és állatvédő.
Na őt is kirúgnák, viszont ő megúszna pár év börtönt és pénzbüntetést.
Na látod
Nem kell oda működési engedély. Ne erőszakold meg a jogszabályokat.
brutál trafi

na ezzel rögtön báránnyá változna minden huncut...Kérdés: a politikusok elővennék a mentelmi jogaikat, vagy befizetnék az adónkból?(költői kérdés:)
már az oviban is maszületettbárány volt a jelem
deszííp volt egyöcsém
""olyan becsületes fejformám van""
én szó'tam
Én naponta látok rengeteg olyan autót aminek a hátsó rendszámtáblájából simán kitakar egy karaktert az "ottfelejtett" vonóhorog!
Ez ugye megint nem véletlen...... persze ezeket nem bünteti a rendőr, pedig ugyanazt követik el, mint a motoros ha kicsit nem hagyja látszani rendesen a rendszámtábláját.
A füves terület az meg közterület.
Közterület foglalási engedély és ha akarsz is csinálni valamit az elfoglalt közterületen arra is működési engedély kel.
Éppen olyan, mint az xy téren árulnak a kis bódésok.
Tehát ragozhatjuk, de akkor is szabályt szegve állt ott az autó és végzi a tevékenységét ez biztos.
Ha pedig az ellenőrzés közben ő is jogsértést követ el... akkor az így szerzett bizonyíték nem használható fel a másik ellen.
én eddig csak ilyenekkel találkoztam
vagy csak azért mert olyan becsületes fejformám van
Egy a lényeg: a lóvé be legyen szedve, semmi más nem számít! De itt jegyezném meg csendben, hogy 1 hete igen rendesek voltak a rendőrök, ugyanis a rendszámtáblám a vízszintes határát súrolta, és ki is szedtek a rendőrautó után 400 méterre. Másik rendőrautó átlóban, villogva, ahogy kell! Megálltam, - sok lehetőségem nem volt - először megbeszéltük, hogy hány köbcentis a gépem, utána a rendőr mondta (!) hogy még ő is érezte azt a nagy szelet, ami elhajlította a rendszámtáblám. Vitatkozott vele a franc. Mondta, hogy ez micsoda komoly súlyú dolog, és ezért olyan bünti is jár. Ezzel is egyetértettem. Közben visszahajlította a rendszámom, és mondta, hogy a viccet félretéve, többet ez elő ne forduljon, és a rendszámtáblám se piszkáljam, mert legközelebb bünti! Mindezekkel szintén egyetértve, megköszöntem a hozzáállásukat, - kifejtve csodálkozásomat - majd boldogan motoroztam tovább, hisz a lóvém megmaradt!
Milyen szankciót kapna a pofájába az a rendőr, aki megtagadná felettese parancsát? Megdicsérnék, ha azt merészelné mondani, hogy etikátlan a polgárok ilyen módon való büntetése, nem vagyok hajlandó ebben a törvényileg engedélyezett rabláshoz asszisztálni!?
Na meg ugye, ez mikori cikk? Azóta változott a KRESZ.
Okés, de ők a füves területen állnak, az meg nem közút. Mi tiltja az általad felsoroltakban a megállást?
az már most van..vannincssapka......hátakkóvannincsrencám....
Akkor elkezdenének másért büntetni.... a nevetséges, veszélytelen apróságokért..... a végén meg már a van sapka, nincs sapka miatt
ja, annál nagyobb szopatást nem csinálhatnánk. Mondjuk rajtam nem fog múlni