Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól be kéne tartani mindenkinek és akkor dobhatnák az össze trafit a picsába az előirányzott bevétellel együtt.egyből szopka utca lenne.aki meg nem tartja be az legalább vegye le a rendszámot
magyarán nem ártana senkinek, de legalább látnák a népek milyen gusztustalan a téma
Jót nevetnének rajta.... és attól még kaszálnak tovább, mert neked be kell fizetni... ők meg azt csinálnak amit akarnak.... ennyi
ahol az elbújva kaszálós mérésekről készített, beküldött képeket gyűjtenénk, na
kéne egy honlapot csinálni, ahol elbújva, kaszálós helyen mérnek. (esetleg a kép mellé egy másik, hogy és ezalatt az iskolánál nulla mérős autó van ). És széépen gyűjtögetni a beküldött képeket. Csak úgy.
és ha jóól kiöltöm a nyelvem rájuk, nem gyorshajtva? ( )
Lehet ott állni, csak nem szabad!

Az utolsó bekezdés...

Na meg ugye egyértelműen a direkt kaszálós helyekre BÚJNAK el..... megelőzve a baleseteket
Ez történetesen tényleg egy olyan buzi hely, ahol nem árt lassítani a híd alatti útszűkület miatt. Ettől függetlenül még mindig az a véleményem a sebességmérésről, ami: kizárólag a tuti kaszálós helyeken mérnek és nem ott, ahol balesetmegelőzés céljából indokolt lenne.
Ha nem is szentek, attól még normális emberek.
Lehet ott állni? Lehet. Ott kell állniuk parancsra? Ott. A munkájukat végzik? Azt.

Mi a probléma? A gyorshajtás. A probléma megoldása, hogy nem hajtasz gyorsan. Ennyi. 16 év vezetés alatt még nem büntettek meg, gyorshajtásért meg főleg. Biztos azért, mert én vagyok a szent .
Hát én végignéztem amit linkeltél, de ebben nem látok ám semmit abból amit írtál.
mindjárt jön a rendőr kollega és szenté avatja őket
A sunnyogó csapat közterületet foglalva mér egy rövid 50-es szakaszon a szentendrein befele.... ahol amúgy 70 a sebességkorlát

és boldog boldogtalant agyba főbe büntettetek pöstön hogy lehettek ennyire szarháziak
sünök ma célpont -ban nem kicsit járattátok le magatokat, ugye nincs kényszervallatás.
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy a 10.000 Ft alatti helyszíni bírságot be vagyok-e köteles fizetni? Mert nekem a rendőrök azt mondták hogy ha nem fizetem be akkor nem lesz semmi, mert 10.000 Ft alatti bírság be nem fizetésével nem foglalkoznak. Ez igaz, vagy csak nagyobb szopást kapok majd?
Előre is kösz a válaszokat!
Na csodák csodája pont most volt a híradóba
Hál Isten volt annyi esze a stábnak, hogy az ügyész egy évvel ezelőtti nyilatkozatát bejátszották
Mert a mostani csak hebegés-habogás volt
A Békéscsabai faszi pedig nyilatkozatot közölt, amiben azt mondta, mihelyt visszakapja a rendőröktől a vád alapját képező lézerblokkolóját azonnal szerelteti is vissza
Ez nem hamis vád
Hanem olyan dolog ellen emelt az ügyészség vádat amiről halvány lila fingja nem volt.
Mi alapozta meg a vádemelést? A rendőrök által a cilinder mélyéről előkotort 100 évvel ezelőtti törvény a hackelés ellen? Amikor ez a törvény születhetett még azt sem tudták mi fán terem a lézerblokkoló
Az ügyészség volt a hibás aki körültekintés nélkül elhamarkodottan döntött.
Na kíváncsi leszek, hogy hogy próbálják majd visszalapátolni a szart a lóba
Bár szerintem ez már nem lesz "Hír" értékű
Úgyhogy erről mi sem hallunk többet
Vagy titkosítják 99 évre
...lehet olyan eset hogy tudni lehet, mi történt, és mennyibe kerülne
ja, csak miből tudod meg, hogy valahol bemértek-e vagy nem?
Minden gyorshajtásos út után átíratod, hátha bemértek?
Nem mintha érintene. De ha nyilvántartják, és később kifizettetik a büntetést, akkor nem érdemes elgondolkozni egy kinti tulajdonos cserén. Egyszerű adásvétel. Emlékeim szerint kint filléres dolog egy átíratás.

Szóval a köv ellenörzésnél kiderülne, hogy az adott büntetéskor még nem is az illető nevén, cégénél volt az autó Így aztán követeljenek azt amit akarnak.

30ezer forintért nyilván nem, de egy 100ezres nagyságrendű feltételezett bírságért, már lazán megéri.
ehh... köszi a gyors választ
Alapból a két ország közti egyezmény fogja eldönteni, de emlékeim szerint nem adják ki az adatokat. Viszont a magyar rendszerben nyilvántartják, és a következő igazoltatásnál a jármű visszatartható a bírság kifizetéséig.
Maci Úr!

Kérdésem lenne. Adott egy szlovák cég, aminek szlovák rendszámos autóját lemeszelték magyar sofőrrel az egyik magyar autópályán. Nem intették ki, "csak" bemérték. Elkerülhető-e a bünti?
nem, sajnos. Külön polgári perben érvényesíthető.