Zebranal jeleztem es indultam, 2be voltam tehat lehet hogy hirtelen indultam ki mogulle de o nem jelzett nem is csinalt semmi, a sav kozepen haladt. Be is ismerte hogy gondolt egyet es a kormanymozdulattal indexelt. Ugye nekem a hatso kerekemet kapta el bal elejevel. Igy konkretan tabla nincsen arra hogy felsobb rendu/vedett uton haladok, de egy egyiranyu utra kanyarodott. Ami meg a bajom lehet hogy a zebra elott van egy keresztezodes es a keresztezodes utan tehat abban az iranyban ahol osszementunk van egy megallni tilos tabla illetve ha tovabb megyek egy kanyar, ami belathato de viszont eleg nagy kanyar es szerintem az lesz hogy nem belathato, nemtudom ez menyire fogja befolyasolni a tovabbiakat. Van aki azt mondja hogy szabad ott elozni es van aki azt hogy nem
Meg kérdés, hogy mikor kezdtél előzni, észlelhette-e, hogy előzik....
Mert ugye 20 méterre lévő gyalogátkelőhely és a kereszteződés között kezdtél el előzni, akkor az igen hirtelen lehetett... ha nem, akkor meg már a gyalogátkelőhelyen is előzésben lehettél.....ami szintén nem jó
Ez az egyik legbonyolultabb baleseti szituációk egyike....
Fő útvonalon haladtál vagy volt olyan tábla ami a te általad bejárt utat részesíti főbb útvonalnak?
Ha nem az nem jó, mert kereszteződésben nem szabad előzni.
A balra kanyarodó meg csak akkor kanyarodhat, ha biztos benne, hogy nem előzi senki, de ha erre nem kellett számítania.....stb.
srácok, kresz paragrafusokat hol tudnék nézni, amik napra készek. Balesetem történt egy zebra után, a zebra után kb 20 méterre van egy kereszteződés. Én megelőztem az autót és az autó ajtaja mellé értem akkor gondolta hogy balra kanyarodik és elvitt engem. Lakott területen belül voltunk kereszteződés előtt kezdtem előzni, de nem tudtam befejezni a kereszteződés kezdetéig, és a motorom hátsógumiját találta el az autó bal elejének a lököse.
Hello !
Egy egyszerű,de tanúságos kérdésem lenne ! Múlt héten Szlovákiában, Rozsnyónál a négysávoson ,haverom után fordították a háromlábú sebességmérőt,majdnem felborult a barom olyan izgalommal fordult utána ! Tuti hogy végig mérték ,igen nagy sebességgel szaladt bele ! Szerintetek haza küldik ?
Köszi !
a 09.15 ig befizetendő csekk tartalmazza a 2011 es év végéig terhelendő telj.adót.kivonáskor bemégy és kérsz az uj számitásról /pl.07.01-09.30.-ig/egy jóváirt csekket.
Egy olyan kérdésem lenne hogy kijött a gépjárműadóról a csekk! Viszont a motort kiszeretném vonatni ideiglenes a forgalomból télire! HA ezt a csekket nem fizetem be akkor automatikusan kivonják? Vagy ennek a pontos menete hogyan is zajlik?
Aki nem akarja betartani, annak lehet 50db is kinn...
Ez csak arra jó, hogy az ember széttárja a mellső lábait és kínjában röhögjön. Inkább a kátyút fedték volna le a felesleges táblákkal, lehet tovább tartana mint amit egyébként belehajigálnak.
Szerintem nincs ebben semmi baj.
Ha többször van kint egy bizonyos tábla az nem baj! Sőt jó.
Mivel a magyar vezetők -vezetni nem tudók- 1 stop táblát vagy 1 piros lámpát simán nem vesznek észre..... ha ennyi van, talán feltűnik, hogy valamire kell figyelni.
vannak még hülye emberek és még hülyébb szervek szervezetek hatóságok ez magyarország.
na meg stop tábla stop tábla hátán meg annak is stop tábla a hátán
Nem bíbírom felfogni, mert már fáradt vagyok. De ha arról van benne szó, hogy visszaküldött egy levelet amiben magára vállaja akkor arra már nem a 60 nap vonatkozik.....
Ha van egy út ahol 50nel lehet menni, aztán jön egy kereszteződés majd egy 70es tábla, és a yardok a 70es tábla utáni területről mérnek, akkor mérhetik a kereszteződés előttieket is?
Váci úton Városkapunál a Shell kút után mérték a befelé menőket vasárnap délután, aztán a kereszteződés előtt 70 körül mentem, és nagyon sanszos, hogy le lettem fényképezve. Kocsival :(
Mert ugye 20 méterre lévő gyalogátkelőhely és a kereszteződés között kezdtél el előzni, akkor az igen hirtelen lehetett... ha nem, akkor meg már a gyalogátkelőhelyen is előzésben lehettél.....ami szintén nem jó
Ez az egyik legbonyolultabb baleseti szituációk egyike....
Fő útvonalon haladtál vagy volt olyan tábla ami a te általad bejárt utat részesíti főbb útvonalnak?
Ha nem az nem jó, mert kereszteződésben nem szabad előzni.
A balra kanyarodó meg csak akkor kanyarodhat, ha biztos benne, hogy nem előzi senki, de ha erre nem kellett számítania.....stb.
Egy egyszerű,de tanúságos kérdésem lenne ! Múlt héten Szlovákiában, Rozsnyónál a négysávoson ,haverom után fordították a háromlábú sebességmérőt,majdnem felborult a barom olyan izgalommal fordult utána ! Tuti hogy végig mérték ,igen nagy sebességgel szaladt bele ! Szerintetek haza küldik ?
Köszi !
Egy olyan kérdésem lenne hogy kijött a gépjárműadóról a csekk! Viszont a motort kiszeretném vonatni ideiglenes a forgalomból télire! HA ezt a csekket nem fizetem be akkor automatikusan kivonják? Vagy ennek a pontos menete hogyan is zajlik?
Ez csak arra jó, hogy az ember széttárja a mellső lábait és kínjában röhögjön. Inkább a kátyút fedték volna le a felesleges táblákkal, lehet tovább tartana mint amit egyébként belehajigálnak.
de hidd el, még így is akadnak akik nem tartják be
Ha többször van kint egy bizonyos tábla az nem baj! Sőt jó.
Mivel a magyar vezetők -vezetni nem tudók- 1 stop táblát vagy 1 piros lámpát simán nem vesznek észre..... ha ennyi van, talán feltűnik, hogy valamire kell figyelni.
vagy
2. A közút kezelőjének felesége üzemelteti a táblagyárat és kell a bevétel
na meg stop tábla stop tábla hátán meg annak is stop tábla a hátán
Majd holnap átolvasom...
Váci úton Városkapunál a Shell kút után mérték a befelé menőket vasárnap délután, aztán a kereszteződés előtt 70 körül mentem, és nagyon sanszos, hogy le lettem fényképezve. Kocsival :(