Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Pohi!

Sikerült bejutnom a panaszommal a megfelelő helyre, felírták a problémámat és ígértet kaptam a gyakori ellenőrzésre valamint a közút kezelőjének is küldenek átiratot, lesz helyszín bejárás ahol majd eldöntik mit lehetne tenni a balesetveszélyes helyzet megszüntetéséért. A napokban kint is volt a mérőkocsi, legalább addig is megszelídültek a száguldozók.
Ezt mondom....
Kicsit más téma, de a telefonügyeletet ellátó közszolgáltatóknál is így van; nem járőrőzgetnek és ellenőrizgetnek a városban itt-ott csak úgy, oda mennek ki, ahonnan panaszbejelentés van. Ha nincs telefonos vagy személyes bejelentés, akkor úgy veszik, ott minden rendben van.
Ez a munkája, nem nyomorult

Műbizonylat az ami neked kellene, de nincs jogosultságod ellenőrizni, hacsak nem vagy rendőr belső ellenőr.
Mielőtt mondanád, amit gondolsz, elárulom, hogy nagyon kekeckedve ellenőriznek......sokkal jobban mint ahogy téged bármikor is ellenőrzött bárki is.
A fóli a jó, de van átlátszó is
Én csak annyit kérdezek bejelentettétek e az "idióta" táblázást az illetékes útnak a kezelőjénél? Tettetek e panaszt. Mert ha senki nem teszi ezt meg akkor azt hiszik jól működik minden. Én a környékünkön küzdök ez ellen, lassan megy, de legalább összejön....
ja, nem magától csinálta, beletolattam egy fába kicsit fáradtan ültem a kocsiba. Jó figyelmeztetés volt, hogy lassítani kell a tempómat.
A franciák is qrhatnak el dolgokat!
Ott az üveg "teherhordó szerkezet". A felső részéhez csatlakoznak a teleszkópok, zsanérok, az aljához meg a műanyag(!) ajtólap. Nekem jó volt, de a mást nem szívesen ültettem bele a családból
Biztos, hogy az üvegben volt valami hiba! habár 100 bar sem kutya!
Bezony... Citroen AX hátulját sikerült magasnyomású mosóval berobbantani
no arra én is kíváncsi vagyok - épp földváron van hasonló, de ott gyorsan kiderült, hogy csak vicces kedve volt valakinek, és az egyik stop táblát (ami nem az úton haladó autóknak szólt) kifordították a főút felé
mondhat akárki akármit, kell a fólia.....tegnap ha nincs lefóliázva hátul a kocsim a nyakamba robban az ablak. Így meg csak reccsent egy nagyot és egyben maradt
van akinek szabad fóliázni,van akinek nem....ugyanez a gyorshajtás,parkolás stb.a demokráciában mindenki egyenlő,de van aki egyenlőbb!
most írjam "nekik" hogy a mai napot is megúsztam, pedig nem kettővel mentem. a teló már élesítve van betéve a tanktáska térképtartójába hogy ha kell megörökítsem a nyomorultat hogy hogy filózik kifelé a meseótóból a filmes kivitelből. egy huhukit is körözök ami úgy le van sötétítve hogy nem látni be belé na pont épp abban van a mozigép, eccer bekopogok és elkérem a típusbizonyítvány a "koporsó fóliáról".
szerintem te is és kawaszekis is az igazságot írjátok le soxor. nyilván mindenkinek van egy stílusa, modora amit használ, nektek néha nyers, de attól még igaz. egyébként meg mindenki kussol ebben az országban és befogja a pofáját mert félti az állását és a kis svájci frank-hiteles életét.
nem akarok tovább bölcselkedni mert fáradt vagyok és ilyenkor túl őszinte, de az évszázadok megmutatták milyen beszariak vagyunk igazából. most jöhettek a kuruc, egri stb hősökkel, de akkor is így van
bárcsak ne így lenne..
már várom! idén jó nagy karácsonyfát veszek! 2012-ben már úgyse kell
És hány ilyen van. nem csak az úton.
Közelg már az apokalipszis.
Szerintem.
tavaly én is tettem fel 1képet.itt nem messze a házunktól 30as tábla van,közben javították az utat és a tábla után kb.5méterrel megint kitettek egy 30asat szóval onnan még30abbal kellett menni amúgy már én is ritkán írogatok ide,pár vitánál felsorakoztattam "szélsőséges"nézeteimet,és belefáradtam. biztos velem van a baj és nem tudok beilleszkedni a társadalomba és elfogadni a"szabály az szabály"dolgokat.főleg,mikor az a szabály egy nagy balfaszság,aki meg kitalálta az még nagyobb
Hali! Nem kell rettegnem, az igazságot írtam le, de félreértés ne essék, nem a rendőrökről írtam, hanem a közútkezelőről,meg az útépítőcégekről, vagyis akik kipakolják, nem veszik be, meg egyebek, a táblákat. Ezt Gino, Pohi, BearDr és a többiek is tudják. Egyébként nem most jöttem a 6:20-al, mielőtt regeltem elolvastam fullba egy pár fórumot. Nem oldalakat, az egészet, ismertelek titeket a topicokból már régről.
Meg valljuk meg őszintén, én nemigen fogok csapatni ER-5-tel 2k felett amikor csak 1,8 Mach-hal tud másodpercenként .
kissé sok volt a szövegben az "és", fáradok, cakkát.
na zsolti akkor adom neked a lehetőséget. régebben már toltam fel képet a porfészekről ahol a falu végén 2 m -en belül STOP tábla STOP tábla hátán áll. na faszikám ma majd eldobtam a kawa kormányát ugyan abban az átjáróban: szereltek fel még azoktól is 2m-re még egy harmadik STOP táblát.
tehát hogy értsd 3 db STOP tábla vigyorog rád 2-3m belül. na ezt űbereld! ma elfelejtettem levenni telóval és épp festették a burkolat jeleket és nem adta volna vissza a kép a " három gráciát". holnap tiplizek miskolc felé de ott fogok tankolni és meglövöm neked a lehetőséget.
hol is fogod feljelenteni őket?
üdv! nézd én már irkáltam ide ilyeneket, sőt fényképeket is toltam rá, de a gínó és az elektromos motoros és mások leugattak mee ez itt a rendes motorkálók topic-ja
ezen már túl vagyok csákó, majd te is kapod a lapot hogy tán még rasszistákok is lehetsz!
amiket leírsz én is tapasztalom, de már immunis lettem rá. ha belefutok egy olyan táblába ami értelmetlen akkor inkább az út két oldalát veszem górcső alá, és azt vizslatom hogy hol bújhat el a nyomorult a masinájával, nem lassítok csak ha tényleg van indok rá.
ne húzd magad ezeken a táblákon árt a szépségnek és még a modinál is beköphetnek.