Hát nem, nekem sajnos nem megy ennyire a motorozás, de erősen fejlődőképes vagyok, majd egyszer....
Egyenlőre még csak gyorsan tudok motorozni, lassan nem
a 4es metrót ne is mongyad! talán egy éve olvastam,hogy ugyanannyi pénzből,amit itt addig beleöltek a 4-esbe,már Cipruson jár a metró,amit ugyanakkor kezdtek építeni.csilli-villi állomásokkal. és azóta tovább nőttek a ráfordított kiadások nálunk.
A munkások megcsinálnák jól, de nincs rá pénz. Évek óta ez megy, nincs pénz a kórházakra, nincs pénz a rendőrségre, nincsenek józan paraszti ésszel is érthető és igazságos jogszabályok, nincsen pénz a közrendre, nincs pénz utakra, nincs pénz a munkateremtésre. Pedig ha meg közvélemény kutatnák ezeket biztosan mindenki fontosnak tartaná.
Van pénz kerékpár utakra, 4-es metróra, és egy rakás olyan dologra ami nem létfontosságú......milliárdok....
Már pedig ha nem panaszkodsz az indokolatlan tábla miatt akkor nem veszik hibának, nem vizsgálja felül senki, és bizony nem lesz változás. ha a segged a földhöz vered akkor sem.
Nem is fog. Az első világháború óta nem lehet felénk 2 vágány. Mi meg jól betartjuk mint Európa lelkiismerete. Meg mint eggyesek a Benes dekrétumot, hogy akkor lássam őket, amikor aranypénzt raknak a szemükre.
erre van1igaz történetem:-egy Londonban élő öreg magyar utazott haza a 90es években Keszthely mellé,Rezibe...London-Budapest 2óra.Budapest Keszthely 4óra.aztán Keszthelyről csak másnap ért Rezibe,ami kb.7km,mert este már nem ment több busz
Nehogy azt hidd! Itt a Balaton parton is 60 km-t tesz meg három óra alatt! Egy vágány van! Megy a vonat, közben leszállsz iszol egy sört majd utána szaladsz !
Ha az adónk oda kerülne ahova kell, és nem annak adnák akinek nem kell, itt már 6 sávos út lehetne Soprontól Nyíregyházáig és mágnesvasút Salgótarjántól Letenyéig. Szebb Jövőt állampolgárok.
A minimum elvárás, ha kész egy ilyen út, a te pénzedből, az én pénzemből, járják be, nézzék át, rakják ki , szedjék be, csinálják meg normálisan. Ezért fizetik őket. Arról nem beszélve, hogy olyan ótvar, hogy 1 év múlva felfagy ezer helyen, mert kispórolják, kilopják, szarul tervezik az egészet. Mert senki ne mondja hogy fain, amikor árok alakul ki már az első nyáron az aszfalt szélén. Biztos így lett tervezve az árvíz végett, nem? "20-25 cm a vastagság amikor ilyen forgalomnál kéne vagy 50, gondolván a 40 tonnás kamionokra is.
már tényleg befogom a pofám,de ezt még leírom:szóval egy tábla kihelyezését gondolom megelőzi valami egyeztetés és valakik jóvá hagyják.ez rendben is van(amellett,hogy M.országon sok országhoz viszonyítva baromi sok tiltó tábla van-egyszóval szinte semmit se lehet ) de viccet félretéve:olyan ne legyen már,hogy nekiállnak kátyúzni egy úton,ami eltart egy hétig.egy cigány ledob a platóról egy állványt amin van 3tábla:útszűkület,30 és előzni tilos.és a hab a tortán,hogy ott másnap még mérnek is(személyes tapasztalat) na ez kissé elgondolkodtató.és most milyen szép szavakat használtam csak...
Azt mondod, tettünk-e panaszt?
Én meg azt mondom, ha kérek 20dkg párizsit ne egy kilót adjanak, vagy mindenki így végezze a munkáját? pohi, a te melód se olyan, hogy nem ha nem jól végeznéd, szolgálat végén nem marasztalnának el. Rögtön. Nem évek múlva, esetleg pár nap csúszás elképzelhető. Nálad, nálam, ezer mindenkinél. De, hogy hónapokig, nincs tábla, van tábla, de szar, épülő útnál, és ezt senki sem nézi. Műszaki ellenőr, közút, ilyenkor hol van?
persze.én akkoriban jeleztem az illetékesnek.és azt a választ kaptam,hogy ugyan az úttesten még konkrétan nem folyik munka (de majd fog ),viszont a teherautók,munkagépek megszaporodott közlekedése miatt indokolt a 60. kész.szóval indokot úgyis mindig tudnak mondani.
Egyenlőre még csak gyorsan tudok motorozni, lassan nem
Világbajnok motoros rendőr
Van pénz kerékpár utakra, 4-es metróra, és egy rakás olyan dologra ami nem létfontosságú......milliárdok....
Külön ki kell figyelni a menetidőt !
Én meg azt mondom, ha kérek 20dkg párizsit ne egy kilót adjanak, vagy mindenki így végezze a munkáját? pohi, a te melód se olyan, hogy nem ha nem jól végeznéd, szolgálat végén nem marasztalnának el. Rögtön. Nem évek múlva, esetleg pár nap csúszás elképzelhető. Nálad, nálam, ezer mindenkinél. De, hogy hónapokig, nincs tábla, van tábla, de szar, épülő útnál, és ezt senki sem nézi. Műszaki ellenőr, közút, ilyenkor hol van?
A fórumokon lévő szájtépés nem visz ám előre semmit.