Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csak radar pihenhet a dobozban, SCS-102, 103 is, mint például Dunaföldvártól Solt felé az 52-esen jobb oldalon lent a földszinten. Máig nem tudom, hogy mennyi ott a megengedett de biztos 90 mert több, mint 3 hónapja jártam arra és nem jött szerelmes levél.
nem
gondolom volt már párszor a kérdés, de:

ha szemből lefotóznak, mire én lassítok és lekapnak rendes sebességgel hátulról, akkor is jár a csekk?(elvégre azonosítható vagyok 3 képről)
pont most akartam linkelni, rád gondolva, h b**ki igazad volt...
Ez így van, de ez radaros fix cucc.....lézeresnél amit mi használunk még ilyet nem láttam.
Nagyjából erről beszélek a gyorshajtással kapcsolatban, hogy mennyire lehet elhinni.....azért ne feledjük MO.-n élünk ahol ez egyáltalán nem elképzelhetetlen: link
Ne azon... na. tényleg reggel van...
nyugi, a műszakin is gond lesz... vagy ha nem, akkor utólag szopás, duplán. de azon a 8-10 rugón múljon, h utólag csesztetnek érte.
és a régebbi autóknál!? Itt a városba megszámlálhatatlan ilyen van!? Mindbe kötögethetnek bele ha akarnak!?
sőtt egy t
nem, sőtt jó eséllyel kapsz egy NKH vizsgaközpontos időpontot. Vegyél levehetőt.
köszönöm válaszod! Kicsit elhadartam a kérdést.. a lényeg az hogy nekem 2002es a kocsi, és nem levehető horgot raknék rá, de müszakin nem lesz gond. Út közben rendőrrel lehet!? Nem védekezhetek hogy a hatóság átengedte müszakin!?
a levehető, ha belelóg a rendszámba csak akkor lehet fent, ha vontatsz. Amúgy basztatható vagy, letakartad a rendszámot.
Akkor tulajdonképp majdnem eggyetértünk.
nézz körül, ha használtat nem találsz, újban tudok segíteni.
hát ha már 30 körül tudnék szerezni - akár használtat is - az már nagyon zsír lenne... :) köszi az infókat, körbenézelődök e csodálatos interneten... :)
sziasztok!

Valaki tudna vonóhorog témában segiteni!? Ugy tudom 2001-2002 től nem lehet csak levehető horgot rakni olyan kocsira aminek a horog belelóg a rendszámába... namost ha ez müszakin igy belelógva átmegy, akkor a rendőr utána bajolhat érte, vagy az orra alá tolom a forgalmit h benne van és kész?!?
olvass utána alaposan (és ne feltétlenül forgalmazónál ), a két dolog teljesen eltér.
a radart jelzi előre, hiszen ahhoz nem kell rálátás. a lézert (amivel itthon mérnek) csak találat esetén, vagyis akkor, amikor már be vagy mérve... erre mondtam, h inkább tedd félre az árát, és annyival kevesebbet kell gyűjteni a csekkre.

ami nem teljesen fos, az 20-30 EFt -ba kerül a detektorból, használtan meg 30-ból kijön a blokkoló, újonnan is 35-ből, és az legalább meg is véd. ha már költesz, inkább arra.
még egy kérdés, főleg pohihoz: ha kocsiból mérnek, meg tudják egyáltalán fordítani azt a kurva kamerát utánam? olyan hosszú az a kacat, alig fér el a kocsijukba...
értem amit mondasz és szomorú vagyok.

viszont még valami nem világos...
http://www.detektorbolt.hu/vir...

ezitt aszondja nekem, hogy "360°-os védelem (körkörös radar és első-hátsó lézer érzékelés)"
de ezek szerint akkor nem csak akkor visít, hogyha a lézerkéje és a yard lézerkéje farkasszemet néz!?
és mit szeretnél felmérni a detektorral? amikor az jelez, onnantól kb fél másodperced van, hogy reagálj rá - vagyis abban segít, hogy előre tudd: bemértek, és csekk fog érkezni...
ha rám hallgatsz, akkor ilyenre nem szórod el a pénzed, hiszen motoron a hátsó mérés az igazán veszélyes, ami ellen a detektor semmilyen védelmet nem nyújt.
ha csak ennyit szánnál rá, akkor inkább ne költs rá, szerintem.

(egyébként ha ragaszkodsz hozzá, 15EFt körül vannak már ilyen készülékek, garival, csak épp értelmük nincs.)
hát hogy őszinte legyek, inkább mégis egy sima detektor mellett döntenék, nekem bőven elég a jelzés... nem akarok én száguldozni, csak a környékünkön extra patkány módon elbújnak a kékek és az oda nem illő táblákra fókuszálnak. (van 15-ös tábla is)!
meg ugye a blokkolót hajszál pontosan be kell állítani, ahogy az alábbi leírásaidban is olvastam.

na lényeg a lényeg, hogy ha esetleg tudna valaki olyan egyszerű kis detektort ajánlani (egyszerű, de ne csaljon), ami erre a célra megfelelő, kérem jelezze! addig is keresgélek tovább.

köszi
szia,
detektort nem érdemes venni, radardetektort meg pláne nem, hiszen azok fixek, pontosan tudja mindenki, h hol vannak.
a lézerblokkoló más téma, az valóban alkalmas lehet a bírság megúszására - a felszerelésénél pedig nem szempont, h a rómaiak honnan tudják bicskával levágni

én így szereltem fel a cuccot, eddig 100%-ban bevált, működött, csakúgy, mint a kakucsi lézerblokkoló teszten.
Heloka! kerdesem lenne a detektorokrol. telefonrol netezek, ezert nem tudtam vegignezni az osszes temat, ha esetleg lenne ilyen. szoval... motoros radardetektort hova lehet helyezni, hogy parkoloba se lopja le a czigany? esetleg bukoba/-ra? tudnatok segiteni, hol keressem? koszi