amúgy már akkor is idegesítő volt,mikor még az úttesten semmit nem csináltak,csak bent a szántóföldön vakarták a földet,de már akkor is 60as tábla volt. nyílegyenes,hibátlan úton kellett menni cammogva.na itt látszik,hogy mennyire logikátlan,rugalmatlan szar törvényeket kényszerítenek ránk .egyszer hallanék már olyat,hogy valami majmot megbüntettek,legalább 30ezerre,aki INDOKOLATLANUL kihelyezett egy táblát,ami lassítja a közlekedést.
A 21-en hónapokig kint volt a 40-es meg 60-as tábla, amíg az utat építették. Este is. Az ideg majd szét b. Legalább kirakták volna, hogy 06-16, de még véletlenül se. Haladjál gyökkettővel éjszaka, meg hajnalban. Most hogy kész lett, eszükbe nem jutna kitenni a 110-es táblát, de a 60, bezzeg kint van felejtve az egyik gyorsítósáv elején.
Tetvek. Pásztón kb 5 éve volt egy víz, vagy gáz építgetés, azóta az egyik irányból 30, a másikból 50 a megengedett. Gratula.
És ez nem egyedüli példa.
Majmok.
Ha én dolgoznék így, holnap már nem dolgoznék.
Retkek.
Autópályára olyan jármű hajthat fel, amelyik önerejéből sík úton folyamatosan legalább 60 km/h-val képes haladni, és ez számára meg is van engedve. Tehát "okosított" robeszekkel nem!
gyermekkorúnak lehet tulajdonában rendszámos motor?
biztosításnál nem gond hogy nincs jogsi? ott el szokták kérni a számát
áríratásnál jó lehet a diákigazolvány száma?
nem.nem kúrt el semmit..inkább csak nem volt elég alapos.de bajt nem csinált..asszem de gondoltam elmondom a véleményem ,merthát a seggnyalás annyira nem erősségem.
persze, csak húzni akartam a Ginot és Init..
én hetente egyszer megyek 300 körül "tartósan"..amolyan feszültségoldásként
egyébként Ago tényleg elkúrta a gépet?sajnos jót nem hallottam róla..
mikor a 80-as évek végén életemben először mentem 200fölött egy lapos seggű GSXR-rel,a 2 sávos főútvonal olyan volt mint1gyalogút beszűkül a tudat a nagy tempónál
Ez tipikusan olyan elmegyek kocsival az edzőterembe kondizok fél órát hazamegyek kocsival és tök sportos csávó vagyok.
Ahelyett hogy a gyalogolnék(bringáznék) fél órát a munkahelyemre nem használnám a liftet és máris megvolt a kondizás egy vasamba sem került ellenben spóroltam az üzemanyagon a kondibérleten a parkoláson nem idegeskedtem stb...
Flancos világban élünk na, ahol ha faluról veszed a csirkét az már tuti madárinfluenzás,meg ha nem haacps-a kolbász akkor már halálos vírust kapsz tőle ez kell ide .....
az biztos,hogy gyorsan hajtva(főleg pl. városban) max. másodperceket lehet nyerni.ez már fizikából 7.-ben tanítják de a másik oldala a dolognak az autópálya,ahol a 21. században minimum 160lenne a megengedett sebesség.elfigyelem az óriásplakátokat,mikor 130nál ott vigyorog a halálfej ennek a tervezőjét pl.szívesen orrba basznám...
Hogy esett volna a fejükre a műhód, hogy a varnyak mondták vóna a szemükre: Csecse bogyó!
Népi agyagedények akkor is.
60
30
Tetvek. Pásztón kb 5 éve volt egy víz, vagy gáz építgetés, azóta az egyik irányból 30, a másikból 50 a megengedett. Gratula.
És ez nem egyedüli példa.
Majmok.
Ha én dolgoznék így, holnap már nem dolgoznék.
Retkek.
biztosításnál nem gond hogy nincs jogsi? ott el szokták kérni a számát
áríratásnál jó lehet a diákigazolvány száma?
Nem fog sikerülni.
én hetente egyszer megyek 300 körül "tartósan"..amolyan feszültségoldásként
egyébként Ago tényleg elkúrta a gépet?sajnos jót nem hallottam róla..
én még az apró betűs részt is elolvasom 300 körül
Ahelyett hogy a gyalogolnék(bringáznék) fél órát a munkahelyemre nem használnám a liftet és máris megvolt a kondizás egy vasamba sem került ellenben spóroltam az üzemanyagon a kondibérleten a parkoláson nem idegeskedtem stb...
Flancos világban élünk na, ahol ha faluról veszed a csirkét az már tuti madárinfluenzás,meg ha nem haacps-a kolbász akkor már halálos vírust kapsz tőle ez kell ide .....