Ugyan már ha sietsz akkor sem érsz oda előbb egy perccel sem,viszont a kockázat baromi nagy baleset,büntetés stb...
Milliószor találkozok avval a ténnyel hogy az életre halálra beelőző baromarcúval a következő lámpánál két kocsival utánna találkoztam.
Vagy az általam leelőzött kamion ami 80-nal megy én meg leelőztem 200-zal utolért amíg én a tökömet masszíroztam a kuton mert elzsibbadt.
Tehát rohanhatunk sehova se érünk csak küzdünk mint gepárd aki meg nem rohan csak röhög mint állat.
Minden sebtúllépést büntethetnek csak 65 alatt még nem köziges így ki lehet bújni a bünti alól, de van amikor bepróbálkoznak, épp itt is volt pár hete aki tanácsot kért ezügyben...
lakott területen mennyitől büntetnek az új rendszerben
haver szerint stabil 60-al ment a trafi előtt el(gps szerint)
meglepő módon rendőrautóból mértek
Hagyd! Ez egy névtelen senki! Adatlapja sincs kitöltve. Azt hiszi, ha folyton 200-al megy attól menő! Érvelni nem tud, nem is akar. Hadd menjen! A rossebet se érdekli.
A megengedett sebesség lassú? A járművek menetteljesítményéhez képest igen.... de nem ez a fő szempont.
Sőt, adott útszakaszra a megengedett sebesség is CSAK legfeljebb, azaz annál többen nem szabad menni. Nem pedig minimum sebesség.... szóval ha 90 helyett valaki 70-80 -al megy, nem követ el semmit, egyszerűen ő úgy akar menni, joga van hozzá!
A maximális megengedett sebesség betartása nem kötelező. Nincs előírva, hogy annál lassabban nem szabad.
A sebességhatárok mindenkire és minden járműre vonatkoznak. (autó, motor...)
Az, hogy valaki túra motorral vagy sportmotorral közlekedik.... az nem jogosítja fel, hogy rá más sebességhatárok vonatkozzanak.
Csupán neki az a motor, az a stílusú jármű tetszik...ő azzal akar közlekedni........ de ez nem hozza magával azt, hogy másképp is kell-ene.
A sport motoros ....az azt jelenti, hogy mindenhol sportpálya szerint közlekedik....azaz gyorsan?
szerintem nem
Amúgy nem is volt sportmotorom
az, hogy ennek az oldalnak ez a címe...hát ez van
most átvedlek szombat délután a melós cuccból és irány bogyeszhoz a talira. 100 km az út ami egy 2000-es évj körüli verdával kb 45 perc gyorsba 30 perc beszaratós stílusba közúton. egy régebbi verdával meek és mivel tudom hogy ezen a szakaszon a bantu néger horgászbottal, kiskutya-nagykutya, zebu, akasztott ember, sün róka fekvőrendőr mind lesz ez most 1.5 óra lesz. próbálgattam már ezt a szakaszt ,de itt nem lehet veretni, kanyar kanyar hátán de oly szar az út hogy endúróval könnyebb megtenni , mint sport verdával és kamikáze ukrán benzin és gázolaj tankerek vadásznak rád egész úton. a jó benne hogy mátészalkán a piacnál óccón tudok tankolni a dílereknél.
a magyarázatot elfogadom.
itt lehetsz ne értsd félre, csak amit írsz az nem sport motoros megnyilvánulás. ha érted mire gondoltam, nekem kb amit írsz olyan mint vadász kutyán a kézifék.
Nem azt írta, hogy Vác felől mérnek...