Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felőled?
Nem azt írta, hogy Vác felől mérnek...
felőlem
Ugyan már ha sietsz akkor sem érsz oda előbb egy perccel sem,viszont a kockázat baromi nagy baleset,büntetés stb...
Milliószor találkozok avval a ténnyel hogy az életre halálra beelőző baromarcúval a következő lámpánál két kocsival utánna találkoztam.
Vagy az általam leelőzött kamion ami 80-nal megy én meg leelőztem 200-zal utolért amíg én a tökömet masszíroztam a kuton mert elzsibbadt.
Tehát rohanhatunk sehova se érünk csak küzdünk mint gepárd aki meg nem rohan csak röhög mint állat.
FIGYELEM! Fix trafik az új M0-n! A 4-s úti felüljárónál,hátulról lőnek minkét oldalon!
egyetértek
és ez így igaz
Az elképzelhető...
szóval akkor várhatja hogy jön a papír hogy nyilatkozzon ki vezette.......
Mondjuk ilyenkor inkább megállításos mérésnél szoktak büntetni mert akkor nincs kibúvó...
Minden sebtúllépést büntethetnek csak 65 alatt még nem köziges így ki lehet bújni a bünti alól, de van amikor bepróbálkoznak, épp itt is volt pár hete aki tanácsot kért ezügyben...
lakott területen mennyitől büntetnek az új rendszerben
haver szerint stabil 60-al ment a trafi előtt el(gps szerint)
meglepő módon rendőrautóból mértek
egy névtelen senki na megyek motorolni. adatlaposok.
Hagyd! Ez egy névtelen senki! Adatlapja sincs kitöltve. Azt hiszi, ha folyton 200-al megy attól menő! Érvelni nem tud, nem is akar. Hadd menjen! A rossebet se érdekli.
sosem használom (csak télen)
A megengedett sebesség lassú? A járművek menetteljesítményéhez képest igen.... de nem ez a fő szempont.
Sőt, adott útszakaszra a megengedett sebesség is CSAK legfeljebb, azaz annál többen nem szabad menni. Nem pedig minimum sebesség.... szóval ha 90 helyett valaki 70-80 -al megy, nem követ el semmit, egyszerűen ő úgy akar menni, joga van hozzá!
A maximális megengedett sebesség betartása nem kötelező. Nincs előírva, hogy annál lassabban nem szabad.
Gíííínóóóó, már megint a kéziféket rángatod!
A sebességhatárok mindenkire és minden járműre vonatkoznak. (autó, motor...)
Az, hogy valaki túra motorral vagy sportmotorral közlekedik.... az nem jogosítja fel, hogy rá más sebességhatárok vonatkozzanak.
Csupán neki az a motor, az a stílusú jármű tetszik...ő azzal akar közlekedni........ de ez nem hozza magával azt, hogy másképp is kell-ene.
lassan?
rendes sex az fél perc...... a többi csak szutyogás azért hogy az asszony ne ugasson egész nap
egyébként a közlekedésről volt szó....nem másról...de jó volt
Sőt, alapból autóval való közlekedésről -közlekedésemről- volt szó.
A sport motoros ....az azt jelenti, hogy mindenhol sportpálya szerint közlekedik....azaz gyorsan?
szerintem nem
Amúgy nem is volt sportmotorom
az, hogy ennek az oldalnak ez a címe...hát ez van
most átvedlek szombat délután a melós cuccból és irány bogyeszhoz a talira. 100 km az út ami egy 2000-es évj körüli verdával kb 45 perc gyorsba 30 perc beszaratós stílusba közúton. egy régebbi verdával meek és mivel tudom hogy ezen a szakaszon a bantu néger horgászbottal, kiskutya-nagykutya, zebu, akasztott ember, sün róka fekvőrendőr mind lesz ez most 1.5 óra lesz. próbálgattam már ezt a szakaszt ,de itt nem lehet veretni, kanyar kanyar hátán de oly szar az út hogy endúróval könnyebb megtenni , mint sport verdával és kamikáze ukrán benzin és gázolaj tankerek vadásznak rád egész úton. a jó benne hogy mátészalkán a piacnál óccón tudok tankolni a dílereknél.
a magyarázatot elfogadom.
itt lehetsz ne értsd félre, csak amit írsz az nem sport motoros megnyilvánulás. ha érted mire gondoltam, nekem kb amit írsz olyan mint vadász kutyán a kézifék.