Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7-8 literrel járok... 16 ft/km...
mi idén brnót nyomtuk le full autópálya, tempomat 120-al... megőszültünk, de kijött 41 literből a nyolczáz kilométer a négy embernek
Na ezé se kéne a népautó..............1,6-os Hasztrával nyögdíja tempóban 5,5-et küldtem le a torkán.............de majd megdöglöttem az unalomtól.
Vezettem ilyen motorral szerelt polot. 6 alatti és 11 liter körüli fogyasztást is produkáltam vele.. Ismerősek voltak az adatok
fábija: 5,2-10,6 1,4 75le
Abból is a legkisebb a 44kW-os!
1.4 benzines, mi?
10,3 a feszített tempónál, 6,6 a kamion árnyékában nyugisan! Nem is hajtok azóta!
A két menet között hány liter különbség volt fogyasztásban? 110-el meg azt nyerted meg a 14 perc "késésért" cserébe.
Mikor Miskolcon dolgoztam, kipróbáltam,ha végig maximumon és felette jöttem ordas nagy fogyasztás zaj,(Seat Cordoba) és nyertem 14 percet!
Ahhoz viszonyítva mikor szépen 110 körüli tempóban nyugodtan mentem.
Motorral a 120-130 pihentető 160-ig fárasztó 180-nál feszülten figyelem a struccoló egyenruhásokat.
na jó nem, de 110 pl 110-zel pihentetően egyszerű haladni, ha tolom neki, akkor feszült figyelem kell már a tempóhoz kocsiban is. Volt hogy kimentem prágába egy 1.9-es octaviával végig konkrétan padlógázzal, de az nem vol olyan laza, mint mikor csak elcirkálgatok a fiattal
Kocsival?
mert pont száznál van az, hogy alatta még kényelmes lazulás, fölötte szélfútta feszülés
Azon elgondolkodott már valaki hogy mi a televert tökömnek vannak 5-km enként ezek az információs kijelzők,mert nekem ne magyarázza meg senki hogy erre szükség van.
Ráadásul szarok az információkra amit ad(kösd be az öved,jobról ne előzz,ha fingasz tekerd le az ablakot mert megöl a metángáz.
Biztos nem arról van szó hogy valakinek volt egy kijelző,meg kijelzőtartó-oszlopgyára,és megkent egy-két rablobünőző-tolvaj kezét a szívén tartó mikor a Himnuszt meghallja politikust és láss csodát km-enként jutott egy semmirekelő 50-millába kerülő kijelző.
Még Svájcba sincs ilyen tuti
Tudom hálátlan vagyok hogy nem örülök ennek asok jónak
Csak úgy.............a nyuszi kedvéért.
Én 110-120 közé lövöm be az új nulláson oszt csókolom.
Megvannak a papírok. Nem volt egyszerű
Mikor futunk össze, mert ugye eredetiben kell ez-az... a "szárazpecsét" miatt.
Miért is?
Senkit nem tartottam fel 110 helyett 100-105 közötti tempóval.
Épp tegnap vettek ki.....nkh korongozott, rendőrök az autót járták körbe, de szerencsére nem volt gond.....viszont az útvonalellenőr beléekötött a magasságba mert 4cm-el 4m fölött volt, de a konténernél 4.15 a megengedett, de azért kicsit szórakozott....
szeptember 1-től jogszerű megint az NKH bírság, úgyhogy óvatosan.

A felhajtható rendszám már bűncselekmény, nem szabs.
rég vót az már....ma inkább kiszerelteti aki atót vesz nehogy bukjon.....amúgy aki belföldezik annak erre nem nagyopn van szüksége, nemzetköziben talán, de mivel sehol nincs ekkora bünti tétele mint nálunk(ez vonatkozik talán az egész világra de európára biztos, max 2-300€) így inkább külföldi kamionokban találnak ilyet......
Románok voltak mind.
pedig anno a szervizek már fejből építették a plusz kapcsolót, csakúgy, mint a 3,5T-s Iveco-k alá a hattonnás hidakat
Ez már igen ritka mivel alapból 800000 a büntetési tétele és persze vele jár egy ellenőrzés ami még pluszban 2 milláig terjedő a helyszínen és 8 milláig ha telephelyen történik......ezzel már senki nem játszik, azért dobják be a hírekbe, hogy legyen min csámcsogni, 2007 óta amikor megemelték a bírságokat az ilyesmi hamar eltűnt...
Azé egy tizest emelhetnél a sebességen.