Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ha még nem volt más kategóriám akkor vagyis még most sincs....akkor arra is számit?
Akkor az jelen pillanatban komplett.....kérni kellett volna az előadót, hogy csak azt vonja be munkára hivatkozva...
"járművezetéstől " eltiltás de eddig csak motor kategóriám van
a hatarozat szovegeben mi szerepel? adott kategoriatol eltiltas?
Üdv!Ha eltiltást kaptam járművezetés alól 2 hónapra akkor az minden kategóriára vonatkozik vagy csak az A ra?mert közben folyamatban van egy másik jogositvány.Köszönöm a segítséget
"Ha.... előzés közben rágyorsít az előzendő akkor mellette haladva felgyorsulhatsz a megengedett fölé kissé,"

elso korben mar az elozottkent gyorsitas is tilos a KRESZ szerint, de ez onmagaban meg nem jogosit fel a szabalyszegesre
Ha 80-al megy az előzendő én meg tudom előzni 90-el, tehát az előzés feltételei adottak és fenn állnak. Ha.... előzés közben rágyorsít az előzendő akkor mellette haladva felgyorsulhatsz a megengedett fölé kissé, hogy biztonságosan be tudd fejezni az előzést. Utána persze visszaállsz a megengedett sebességre.

Gyorsítással továbbengedni a mögöttem jövő megkülönböztető jelzést használó autót? Ne viccelj már....
Kormányozni kell és oldalra.
De mintha benne lenne az is a kreszben hogy nem lépheted át a maximálisan engedélyezett sebességet (hiába előzöl.. ha csak átlépve tudod megtenni, akkor nem álltak fenn az előzés feltételei).

Talán egy kivétel van, amikor csak gyorsítással tudod a mögötted érkező, megkülönböztető fény és hangjelzést adó járművet lehető legproblémamentesebben tovaengedni.
Mintha lenne olyan kitétel a KRESZ-be, hogy ilyenkor nem gyorshajtás az előzés közbeni megengedett sebességtúllépés -persze nem túlzottan- mivel a biztonságos manőverbefejezéshez történt a dolog. Az előzés pedig egy veszélyes manőver, amit a lehető leggyorsabban be kell fejezni.
Azért ha mindenki magába néz.. egy 80nal haladót sztem a döntő többség nem 90-95tel előz meg, hanem ad egy kövéret, és simán elszalad 110 fölé a motor/autó. Hiába menne utána 90-100zal, az a pár másodpercnyi gyorshajtás kerül majd 30ezerbe.
ott van felette, annak a résznek amit eltakar azzal, hogy rajta van
Miért?
90-el még szabad menni és úgy is megelőzhető egy 80-al haladó.
Tehát nem biztos, hogy fizet.
Úgy hogy alig veszed észre. Simán jön a csekk, meg megnézheted a felvételt.

pl a régi 5-ösön félegyháza környékén 80-nal tötyögnek.. aki megelőzi őket az szinte biztos, hogy fizet
akkor mondd meg hol van mert én nem tudom
belátok a szekrénybe is
hát..nem is az enyém....azon ha kiveszed.....
Ez látszik, hogy a fénykép kedvéért készült.
Simán kivehetőek a karakterek a ragasztó csík alatt....
Nemrég láttam egy riportot erről,ha jól emlékszem,akkor Győr környékén készült,hogy egy mozgó,jelöletlen fehér kisbuszból is lőttek,csak fotót készítettek,nem állítottak meg.Gondolom nemsokára terjed a rendszer,u.h. hamarosan jajj nekünk,ha a 45-el totyogó áruszállítót megelőzzük...
Érdekes szokásod van, hogy soha nem a témára válaszolsz.
Melyik motorost kívántam halálba?
Nem kell kívánni, úgy igyekszenek sokan a temetőbe, mintha záróra előtt lennének két perccel!
Üdv!
Mozgó trafiból hogyan szoktak mérni a Jardok? Úgy mint a TV ben hogy mérik kirakják a villogót és megállítanak vagy folyamatosan mozgó autóból is tudnak ugyanúgy fotózni? Ha éjjeli csapatásra kirakok jópár IR ledet a keretre az nem vakítja el legalább este a kamerát?
kedves barátom,
mivel többször említetted ezt az anyukás-elütős témát,gondolom tapasztaltad a múltban. Ha így van, az igen sajnálatos dolog. Ugyanakkor minden motorost a halálba kívánni ezért..javaslom ha ez a véleményed ne egy motoros fórumon hangoztassad..
További szép nyugodalmas napokat kívánok neked
tisztában vagyok vele...
de ha benne van a műszer, akkor szerintük -és a kreált jogszabály szerint- szabályosan áll bárhol, hiszen akkor nem autó hanem egy tartó konzol
somogy megyei rfk-nak van egy fekete octavia, amit mérésre használnak... az is...már állt az m7esen szinte mindenhol Siófok környékén...