Nemrég vették el it néhány srácnak a jogsiját gyorshajtásért, nem tudom mi lett a dologból, de a kamionosok azt mondják, hogy már nem megúszható és kint 70 fölött lakott területen jogsi elvétel van automatikusan és plusz pénzbünti, a jogsit visszaküldik a magyar hatóságnak viszont a kinti büntitétel szerint járnak el itthon, tehát ha bevonták valamennyi időre akkor azt itthon is bevonják..... .....de ez nem biztos csak szlovák és magyar kamionosok mondták, ha jelentkeznének akiknek bevonták a jogsiját, hogy mi lett velük az jó lenne...
Valakinek van friss tapasztalata Szlovákiai gyorshajtás eljárással kapcsolatban? Be tudják hajtani a lovettát? Jogsit ha elvette, lehet újat csináltatni azt elfelejteni az esetet, vagy ezt államközileg megakadályozhatja? Esetleg ha körözés alá vesznek, arrafele ne menjek többet?
láttam én már több képet úgy, hogy jön a közeledő autó és a képen belekerül egy közlekedési tábla a mért autó és a mérőkészülék közé....pl.
bármilyen eltérítés, visszaverődés zavart okozhat
Kifogásnak jó, de ezek a xarok akkor mérnek ha betájolod a középpontba a rendszámot, egyébként meg nem mérnek semmit. Ha a rendszámot lövöd középen akkor meg nagyon sok minden az autón kívül nem lehet körülötte.
A jogászok, meg a kifogásaik és az elmélet nagyon távol áll a gyakorlattól általában sajnos, ezért tartunk itt ahol vagyunk, mert a józan paraszti ésszel logikusan megmagyarázható dolgok mellőzve vannak.
csak a helytelen mérés miatt lehetnek "érdekes" mérések.....
Mert ugye a méréskor nem lehet semmilyen tárgy a mérőkészülék és a mért jármű között.... aztán mennyi olyan képet látni, hogy egyéb tereptárgy vagy másik jármű benne van a képbe..... hiába irányított a lézersugár, távolra már szép nagy átmérője van.... és vannak egyéb tárgyak a sugár előtt, mögött.... változhatnak néha a jelek
Feltételezem egy olyan illető, akinek szűkös a napirendje, rongyol a-ből b-be. Anno volt nálunk az egyetemen egy külföldi professzor, előadást tartani. Mivel az ideje korlátozott volt, és az ország másik pontjára is kellett még mennie aznap, nem a tömegközlekedéssel ment, de még csak nem is a saját autójával, hanem az előadó terem előtt várakozott járó motorral 4-5 fekete autó, és ahogy végzett, már indultak is.
Már vártam ezt a hozzászólást
Van néhány fazon, akiknek az idejük többet ér, mintsem el autókázzanak a forgalommal.
Ez van, fogadd el, kardoskodni ellene feles szócséplés.
Tényleg minden tisztelettel, a meló miatt, mert nem egyszerű, de nem tudom, ki ülhet abban a merciben, hogy nem tud a forgalommal együtt odaérni valahova.
Bár a videó alapján lerí a mai közlekedési kultúra is, naponta látok mentőt szirénázva, bekapcsolt villogóval siet valakiért és nagyon sok esetben nem húzódnak le, rosszabb esetben még elé is mennek olyankor is amikor biztos hogy látják.
Kezdetek kezdetén hordtam balek módon, de le akart rohadni a kezemről a bőr pár nap után, érthető módon így inkább saját kesztyű beszerzése mellett döntöttem.
bármilyen eltérítés, visszaverődés zavart okozhat
A jogászok, meg a kifogásaik és az elmélet nagyon távol áll a gyakorlattól általában sajnos, ezért tartunk itt ahol vagyunk, mert a józan paraszti ésszel logikusan megmagyarázható dolgok mellőzve vannak.
Mert ugye a méréskor nem lehet semmilyen tárgy a mérőkészülék és a mért jármű között.... aztán mennyi olyan képet látni, hogy egyéb tereptárgy vagy másik jármű benne van a képbe..... hiába irányított a lézersugár, távolra már szép nagy átmérője van.... és vannak egyéb tárgyak a sugár előtt, mögött.... változhatnak néha a jelek
asszem főőődülök...
Van néhány fazon, akiknek az idejük többet ér, mintsem el autókázzanak a forgalommal.
Ez van, fogadd el, kardoskodni ellene feles szócséplés.
307 175 km/h ,nekem kicsit soknak tünik,de lehet,hogy lehetséges
BMW X5, meg szvsz nem fog fizetni, mivel több mint valószinü,külföldi
http://automenedzser.hu/auto_h...
egyre több kép készül hátulról