Van aki nem hall a "diungdisung" zenétől és nem lát a napszemüvegben, van aki életében nem tudott vezetni és sokkot kap, van aki szimplán csak hülye, vannak leszarom emberek, és van aki tényleg nem lát vagy nem hall.....ezek a fő kategóriák, de mellékkategóriák akadnak bőven.
vót egy ilyen film...ahol dzsézön tetem nem állhatott meg..látom a feketekocsisok is ilyen kinai cuccot kaptak
tisztán látszik itt is hogy a járművezetők egy része nem érti pontosan mi is van és annyira hirtelen jön az infó az agyuknak hogy nem tudják lereagálni
ma jött vissza az Éva munkáltatójától a papír..... amit az "adóhatóság tölt ki" féle papir.... azt nem tudom, hogy hogyan töltessem ki... az apeh-nál néznek rám, mint más nyelven beszélőre....
a vagyonnyilatkozatosnál sok mindenre nem tudom a választ
ok ezt nézem én is
de most jött meg a vámpapírom a full systemre:áfa 25%+3.7%vám+1200 ft postai kezelési költség.
szerinted 120ból kijön a body fairing?
akkor nézel nekem is, hátha ócsón lesz és akkor kedvet kapok rá..
néztem már ilyet is, bár ez nem jó évjárat, de a színe érdekes
a motorom kawasaki zzr1400 avagy zx14 2008 évjárat..
tisztán látszik itt is hogy a járművezetők egy része nem érti pontosan mi is van és annyira hirtelen jön az infó az agyuknak hogy nem tudják lereagálni
http://youtu.be/rkrCD2QESow
a vagyonnyilatkozatosnál sok mindenre nem tudom a választ
Neked megküldték már a ny. lezárást?
a rend őrei nem isznak
csak nézegetné otthon polcon
alatta metaxa felirattal
de most jött meg a vámpapírom a full systemre:áfa 25%+3.7%vám+1200 ft postai kezelési költség.
szerinted 120ból kijön a body fairing?
link
akkor nézel nekem is, hátha ócsón lesz és akkor kedvet kapok rá..
néztem már ilyet is, bár ez nem jó évjárat, de a színe érdekes
a motorom kawasaki zzr1400 avagy zx14 2008 évjárat..
de próbáltál már kínai idomszettet felrakni? én már igen cbr600rr-re és azt kell mondjam nehéz ügy..
egy komolyabb idomszett 200 e ft