Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

120-ért meg komplett idomszetteket lehet beszerezni rengeteg féle színben és a gyári meg sértetlenül megmarad...
szia

az én motorom kerül konkrétan 75 e ft-ba..matt feketén
Ahhha.............akkor már inkább festés.
Magamnak csináltam, most életemben először. Alapanyag ~5.000Ft, szükséges egy olló, sniccer, hőlégfúvó, pormentes helyiség, valami amivel tisztára törlöd az idomokat, és rengeteg idő, meg türelem. Legjobb, ha van minimum egy segitő társ, aki segit lefogni az idomot, meg melegiti a fóliát, te meg húzhatod, és simithatod rá az idomra. Persze kiváncsi volnék, a profik hogy csinálják, youtubeon sokkal egyszerűbbnek tűnt, de ott vastagabb fóliával dolgoznak, mint amit én be tudtam szerezni.
Ha csináltatod, akkor az 50 felett van, persze ezt csak hallomásból tudom, cserébe azonban bármilyen minta felkerülhet.
Sokba fáj egy motor fóliázása?
No, eddig ott állunk, hogy egy eredetvizsgával foglalkozó személy a segítségemre sietett, nem lesz ebből probléma, tarkónlövés meg végképp nem. A színnel természetesen kell valamit kezdeni, vagy forgalmiba bejegyeztetni a változást, vagy vissza a pirosat.
Hogy a rendőr mit szólna, ha meglátná, hogy a full fekete motor igazándiból piros? Nos, reméljük ezt nem tudom meg, de már megvan az alapanyag az eredeti színhez
Remélem igazad lesz
Régebben úgy is volt,de vagy 2 éve telepítettek bele traffit is,ahogy hallottam.
Itt egy cikk róla:http://www.haon.hu/hirek/Hajdu...
Elölről mér meg, de ez nem trafi csak sebességkijelző szerintem. Baleset megelőzési és figyelemfelhívó célja van.
Szia Pohi!

Ma Debrecenben 2x is elhaladtam egy kitelepített,sebességmérő mellet,ami kijelzi a pillanatnyi sebbességet és gyorshajtás esetnén írja a lassíts felíratott.30as tábla van kihelyezve,és első utam során észre sem vettem.kb 50-60körül mehettem.Motorral voltam és azt szeretném megtudni hogy ennél a mérési módnál elölről vagy hátulról készíti a taffi a képet?
Mint az enyémet? Az csak a kikiéltási ár.. bárcsak el is vinnék annyiért
Ha ráhívják az eredetvizsgások a rendőrséget, simán...... Mo, kell az ügy, főleg amiben nem kell nagy erőt fektetni és könnyű.
Ennyire azért nem tragikus a helyzet, nem fogják lefoglalni a motort nem egyező szin miatt. Bonyodalmasabb lesz az eredet vizsga, talán valóban kérni fogják a szin átiratást is, de ez sem biztos, mert az uj forgalmiba már olyan szint irnak majd be, amilyet akarnak a vevőnek.
Előszöris leszálltam róla.
De volt egy jóképű yoshimura,meg egy gsxr hátsó rugóstag.
Ja és valami izéről leszedett féknyergek.
Félig-meddig. Elég speciális eset, mivel első forgalombahelyezéskor, rendszámcsere alkalmával megveszed, kifizettetik. Viszont nem tarthatod meg - hacsak nem fizetsz érte még. Viszont az egyedi kombinációs rendszámot megtarthatod. Viszont nem is állami tulajdon, ezért le sem vehetik egykönnyen. A rendőr sem veszi már le a rendszámot épp emiatt, csak a forgalmi engedélyt vonja be.

Amúgy meg popszegecs.........
Mi volt az extra egy sv 650-ben? Volt benne extra benzin?
Más nem lehetett....
Tényleg nem érted?
Ha más színű a motor, mint a forgalmiban szereplő szín -mindegy, hogy miként más színű- akkor nem jó. De ez még az igazoltató rendőrnek sem jó.... eredetvizsgán meg főleg.

Ha lefóliázod a fekete fóliát piros fóliával -bár ennek az egésznek nem látom értelmét- akkor elméletileg a forgalmiban szereplő színű a motor.
Az meg elég furcsa lesz, ha észreveszik, hogy a piros fólia alatt fekete szín van.... ha elkezded elmagyarázni, hogy a fekete fólia alatt meg piros a motor.... akkor elég hülyének néznek és talán el is zavarnak..... talán megúszod, de ha lelkiismeretes az eredetvizsgáló még lehet rád hívja a rendőrséget is. Na miután lefoglalták a motort.... kezdheted kimagyarázni hihetően ezt az egészet, bár nehéz lesz
Kiszedném az extrákat és megpróbálnám külön értékesíteni.Nekem segített.
Ezen megy most a huzavona, hogy vajh elfogadják-e az eredetvizsgán más szinre fóliázva. Én is a forgalmiban való átiratást javallottam, hiszen a feketéhez bármit lehet társitani utána bizonyos kereten belül. Meg lesz tudakolva a vizsgahelyen. Ja, kb annyiért vinnék, mint a Tiédet...
Nem olcsóbb a forgalmiban átírni a színt?
Azt mindjárt gondoltam, hogy a piros forgalmis motorom feketén nem megy át, de ha kap piros fóliát is, akkor mi lesz vele?
azt tedd hozzá, hogy nem átlátszó a fólia
valamint telibe van és más színű, mint a motor forgalmijában található szín

igazából meg is van a válasz: NEM
mivel ha a motor színe nem egyezik a forgalmiban lévő színnel..már akkor sem megy át

a fólia meg ugye takarja az egész eredeti színt
Lefóliázott idomú motor átmegy az eredetvizsgán?
megrongálni nem szabad
Ha fel van fúrva, attól még az nem rongálás..... (persze úgy, hogy nem egy faalátét takarja a fél karaktert )
motoron volt már hasonló, igaz, ott megvárták a tulajt a parkoló motor mellett, és utána vették le.
az ötszáz forintos rendszámtartót szerintem ne akarja bevasalni rajtuk, még ha jogos is lenne, akkor se... viszont ha valóban minden szabályos az autón (az épített autókon elég könnyű fogást találni), akkor minden mást igen: a munkanapját, a költségeit, stb.

a rendszám pedig nem magán, hanem állami tulajdon, ezért sem szabad (elvileg) felfúrva felrakni.