Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem ijedezem, mert nem megyek gyorsabban, mint szabad.
Ha pedig motorral tudtam, hogy sietnem kell.... akkor pedig gondoskodtam róla, hogy ne készülhessen bizonyító erejű kép.
De nagyon ritka eset volt az ilyen.
tapasztalatból mondom az esetek 50%-ban kell ijedezni a mérésektől. a többi részben nincs filmanyag, pihen a gép, beüzemelik, leszerelik stb.
hannibal,

12 éve járok arra minden másnap...
szóval az a lényeg hogy a pihenőknél lassíts 145-150-re és ok lesz
volt amelyik megpróbálta
Mi is volt az alaptéma, már nem is számít, valaki elkövetett egy szabálysértést és 5000 ft-ba fájt neki.
Ami nem tetszik viszont ez a stílus "nagy" magyarként ez a választékos stílus, hát kicsit visszatetsző. Végül is szép lelki világra vall aki csak ennyit tud, csicskák férgek, nyomorultak.
"mi is magyarok, igyekezni fogunk hogy ne ti- szocik ,csicskák,narancsos köpönyegforgatók, össze foglalva cigány és zsidóbérencek nyomorgassatok egy egykor szabad népet..."
Megszületett már az az ember aki megfelel neked magadon kívül? Én a helyedben elgondolkodnék a rasszista tömegmészároson mert hasonlót képviselsz ezzel!
"indiánok zsidók kínaiak arabok haza, vagy földi vagy légi úton."
miért is az egész mert valakit megbüntettek 5000 ft-ra?...
Van egy rossz hírem a szókincsed olyan mint az általad utált börtönszlenget használó "faszukkal többet kereső cigányok akik semmirekellő börtöntöltelékeket nemzenek- éljék és széthordják az ország javait és aláássák becsületét."
Ezt a "csicska geci, nyomorult, féreg" stílus pont az ők által használt szókincsre vall!
Remélem egyre kevesebb magyar fog ebben követni téged, és így beszélni.
Ha már így kiemelted a nevem, nagybetűvel (de nem helyesen írva).....
Ha nem szabályos, akkor büntetés jár érte... nem pedig elküld "KPM" vizsgára....azt a motorosnak került volna többe.
Nem volt rendben valami, bírság. Lehetőséget adott, hogy rendbe hozza a rendszámtábla felrögzítését. Nem tette, gondolom...
Tehát a már szabálytalannak megállapított dologgal továbbment. Ő saját akarata volt, hogy ismét elköveti a bűnismétlést és esetleg megint megbüntethetik...Akkor most a rendőr a hülye, mert nem küldte el "KPM" vizsgára?
Ismétlem, ha nem adsz okot, hogy beléd kössenek... akkor hiába akar. ha pedig jogtalanul teszi, az panaszolható...ha valóban az.

Mi nem látjuk az erdőt? Pffff.....
Hidd el, nekem sem tetszik sok minden, de ha közlekedni szeretnék és kilépek az utcára, akkor azzal 'elfogadtam' az ott érvényben lévő szabályokat...... ha pedig megszegem, azt saját akaratomból teszem....ergo nem más a hibás.

Lehet puffogni, hőzőngeni, köpködni.....és? Mit tudsz csinálni? Semmit
émmost elmegyek vitorlázni..na ott basszon meg valaki
Teljes mértékben egyet értek! Örülök, hogy vannak még emberek, akik jól látják a helyzetet. Ilyenekből kellene sok!
mi is magyarok, igyekezni fogunk hogy ne ti- szocik ,csicskák,narancsos köpönyegforgatók, össze foglalva cigány és zsidóbérencek nyomorgassatok egy egykor szabad népet- és végre kiseperhessük a szemetet ebből az országból amit a híres eu. pénzel hogy ne ott kavarják a szart hanem itt. indiánok zsidók kínaiak arabok haza, vagy földi vagy légi úton. az hogy menekült ne jogosítson fel senkit arra hogy amit elődeink kitartó szorgos munkával megteremtettek a zsidók és bérenceik a -faszukkal többet kereső cigányok akik semmirekellő börtöntöltelékeket nemzenek- éljék és széthordják az ország javait és aláássák becsületét.
most kezdődik a moto gp, azt nézném, de egy pár szó.
nem mi vagyunk az állam ért, ha nem az állam van mi értünk.
ha valakinek átépített motoron kellemes hordani a seggét akkor teremtsék meg a lehetőségét hogy ha pl. a bal oldalt a lengővillán akarja hordani a rendszámtáblát akkor jegyezzék be a forgalmiba hogy a rendszám ott található, az ember fizet érte 2000 ft-ot és a nyomorult ha megállít akkor ott keresi. ha átépített egy motor akkor szerepeljen a forgalmiban hogy épített, de ne százezrekért, megfizethető áron. mennyi ideig küzdöttek a trike-osok és a quadosok hogy rendszámot kapjanak míg a világ más országaiban gond nélkül közlekedhetnek.
igen kitermeltünk egy barom felsőbb réteget akik nem tudják elképzelni hogy nem csak gyárak készíthetnek jó és precíz biztonságos járműveket. mikor nekem a yamaha tdr 125-ön a vizsgabiztos megkérdezte hogy én furkáltam-e ki a féktárcsán a lyukakat azonnal lejött hogy itt nem, a megfelelő ember dolgozik a szakmájában.
igen ebben a barom országban amire igény lenne azt elnyomjuk kitiltjuk mert nem tolerálható. amiből talált pénzt lehet kisajtolni azt addíg ütik míg beledöglik.

és még egy gondolat GÍNÓ ha nem szabályos helyen volt a rendszám akkor KPM vizsgára kellett volna rendelni a motor és bevonni a forgalmi engedélyt, ha már tartsuk be a SZABÁLYOKAT , de nem, lehúzta 5 papírral és tovább engedte, tehát megengedte a bűnismétlés lehetőségét HA JÓL OKOSKODOM tehát a következő lehetőségnél újra megbaszhatja egy nyomorult csicska x papírra mert nem szabályos és ez így folytatódhat.................................
amit zsolti írt az való igaz és ti nem látjátok a fától az erdőt.
"a hulye magyar csakazertis gyorsan hajt" Ezt én -mint magyar ember- kikérem magamnak! Nem vagyok hülye csak azért, mert magyar vagyok!
"ha en lenek fenn ezt a komplett kicsinyes onzo irigy csak sajat magaval torodo az annyat is ket fillerert megkergeto nepet en is szivatnam ahol erem" Igyekezni fogunk, hogy te ne legyél ott fent.
Továbbá talán meg kellene tanulnod helyesen írni. Ez nem az a fórum, ahol egy népet kell gyaláznod, ha szétnézel a neten, találsz olyan fórumot is, és ott kiírhatod magadból a hülyeségeidet. Egyébként te biztos nagyon jó beosztott lehetsz, a főnököd "kedvence", bár valószínűleg már ő is unja az ilyentén hozzáállásodat. Már ha van munkahelyed.
Egyébként nekem is az a véleményem, hogy próbáljuk meg a szabályokat betartani, mert sajnos -a nagy számok törvénye alapján- a rendőrök között is vannak nem egészen tökéletes példányok, akik minden szabály betartása ellenére ingerenciát éreznek a megfelelési kényszerük bármi áron való betartására.
Idézet: 'Legfőképpen meg mindenki tudja már, mindenhonnan azt hallani, hogy a rendőrséggel pénzt szedetnek be. Pár motoros miatt kialakult/kialakított megítélésünk miatt pedig előszeretettel piszkálják a motorosokat. Tehát ha valami vaj van a fülünk mögött akkor csak szépen és önként hozzájárulunk a dologhoz."

Kissé felháborítónak tartom ezt a hülye dumát,ahogy próbálod a saját balf@szságotokat ránk kenni!
Akkor tehát nem amiatt utálja mindenki a rendőrt mert korruptak szinte kivétel nélkül és csakis a közlekedésben akarnak rendet tenni,rettegnek a cigányoktól és a komolyabb fajsúlyú ügyektől,a közbiztonságot leszarva csakis a közlekedőket vadásszák?
A rendőröket régen tisztelték és félték,mivel volt tekintélyük,amit mára sikeresen eljátszottak,most meg te a motorosokat kiáltod ki bűnbaknak?
Elég furcsa vélemény.........
benzinarral kar dobalozni jkrajna kivetelevel szinte mindenhol enny vagy dragabb.gyorshajtast minden epeszu orszagban szankcionaljak.hogy a hulye magyar csakazertis gyorsan hajt az az o sara.ha en lenek fenn ezt a komplett kicsinyes onzo irigy csak sajat magaval torodo az annyat is ket fillerert megkergeto nepet en is szivatnam ahol erem.olyan a vezetesunk amit kitermelunk magunkbol,pontosan reprezentalja a tarsadalmat es megerdemeljuk.
nincs kedvem vitázni,meg nem is érdemes.
1.ebben az országban az a lényeg,hogy az emberek torkán mindent le lehet tolni,mert birka nép a magyar.és ezt fent a köcsögök jól tudják.benzinárak,európa legmagasabb adója,szar fizetés...nem sorolom.
és mit mond rá a legtöbb ember:-hát ez van,bele kell törődni,mit tudunk csinálni....stb.igazi birka hozzáállás.
2.ha hirtelen egy varázsütésre minden motoros minden fos szabályt betartana(aminek a fele hót röhej)akkor is útálnák a motorosokat,legalábbis az emberek nagy része.
3.ha itt kitalálnák a belügyminisztériumban,hogy akkor mehet valaki motorozni,ha előtte megdugja az anyját,sokan azt mondanák rá,hogy -hát,mit lehet tenni,ez a "törvény"
na itt vannak a bajok....
kicsit fel kéne már riadni csipkerózsika álmunkból
Szerintem nem kell ez a hülye szöveg, hogy fényesre...stb.
Ez nem agymosás. Ha lázadsz ellene, akkor sem lesz másképp.
Én igazodom hozzá és megpróbálok nem fizetni semmi olyanért, amiért nem kell....

Én azt nem értem.....
Ha tisztában vagyunk vele, hogy eltérünk a szabályostól, akkor ne járjon a szánk, ha ezért büntetés jár.
Mind emellett a rendőrség jogalkalmazó, a hülye dolgokat nem ők hozzák....csak rajtuk keresztül ér le hozzánk.

Legfőképpen meg mindenki tudja már, mindenhonnan azt hallani, hogy a rendőrséggel pénzt szedetnek be. Pár motoros miatt kialakult/kialakított megítélésünk miatt pedig előszeretettel piszkálják a motorosokat. Tehát ha valami vaj van a fülünk mögött akkor csak szépen és önként hozzájárulunk a dologhoz.
Nem piros astra volt hanem igazi meseautó villogóval meg mindennel. Csak az a baj hogy vmi sötét árnyék volt az anyós ülés helyén. A héten kedden ugyanez az autó egy pihenővel fentebb volt Eger felé. Ott még kiszúrtam de most nem figyeltem eléggé.
na látod erről írtam a múltkor.lassan még meg is kéne köszönni,hogy csak annyira büntettek....esetleg még fényesre is nyalni a seggét,mert nem vette le a rendszámot és elnézést kérni,mert apám megtermékenyítette anyámat valamikor régen. jól halad az agymosás Abszurdisztánban.... szánalmas....
állni nehéz
ne aggódj
ha a piros f astrát láttad abban általában csak üldögélnek
Hm.... szerintem meg köszönje meg, hogy csak 5 ezer volt a bírság.
Egy streetfighter motoron azért van bőven engedély nélküli átalakítás.
ma a tokaji találkozóra menve rakamazon két zsidóbérenc csicska a kanyar kellős közepén ugrott ki elénk. mivel az első csákó megállt mi csak reflexből lassítottunk és álltunk meg, a cimborám épített streetfighterjének a rendszámtábláját találták nem elfogadhatónak 5 papírra vették le. a rendszám olvasható volt csak be volt téve az undertail alá. a két nyomorultból az egyiknek csorgott a nyála ő vágta meg a csákót. naon remélem hogy mihamarabb motort tudok cserélni és én leszek a felvezető a csapatban. garantálom hogy vagy ugrik vagy megdöglik a nyomorult legközelebb a tetü opeljével meg cicázunk keveset mielőtt berepül a ................ szélvédőn.
Köszi a linket. Számoltattam és + 19 ig zéró ft jött ki. Azért kivárom 3 hónapot hátha. . .
nézd meg itt !én ősszel 150körül rongyoltam bele Fonyód alatt az M7en.nem jött semmi. mondjuk attól függ,hogy milyen 6árra állítják.van ahol autópályán 155től büntetne.egyébként is így is annyian beleszaladnak,hogy a pénzsóvár .......-ik nem győzik kiállítani a papírt.és így kifutnak az időből.na meg a járművek műszere általában fölfelé csal.kb.ennyi.
Köszönöm!