Gyönygyös környékén. Nem volt korlátozó tábla előtte. Akkor visszább veszem a tempót ha nem életbevágó a sietség.Valamelyik pihenő hely végén állt az autó szemben a forgalommal. Tudom ha szemből kapott el akkor semmi gond de még hátsó fotózót még nem láttam csak telepítettben. Akkor az nem igaz amit olvastam valahol a neten? + 20 ig semmi baj? Ha más nincs akkor duplán mondom a mi atyánkot . . .
Első kérdés, hogy az M3-ason hol?
Mert az M3-asnak van 130-100-80 km/h szakasza is.
Közig nincs, de attól még a gyorshajtás megtörtént. Ha a rendőrség eljárást indít, akkor kapsz adatlapot, hogy küld vissza ki vezetett.....
De általában a közig határra állítják a műszert. Nekik egyszerűbb, kevesebb munka.....
Hali?
Ma beleszaladtam 1 traffiba az M3 as pályán 145 km/h val. Várhatom a csekket? Mennyi lesz a bünti (Összeg és pont)?
Valahol olvastam, hogy 100 fölött +20 km/h ig nincs bünti!? Ez igaz?
Várom a segítségeteket.
Ha szülő adta oda a mocit akkor engedély nélküli vezetés, vagyis a vezetés átengedése olyannak akinek nincs vezetői engedélye, tehát a gyereknek, ha jól emlékszem. Ha a szülő nem tud róla , akkor a gyereknek van jármű önkényes elvétele, de mivel gyerek ezért nem büntethető és ha igen akkor is csak magánindítványra ezt meg nem teszi meg a szülő általában.
a legutobbi információm szerint,ha azt mondja a gyerek,hogy szülő tudta nélkül,akkor őt függesztik fel 2 évre(megszerzi a jogsit majd rá 2 év mulva kapja a kezibe)
ha azt mondja szülő tudtával,akkor a szülő szolgáltatja be a jogsiját 2évre
lassan 1éve rágják a fiaim a fülem,hogy hadj robogózanak,akkor érdeklődtem ebben az ügyben,de azóta változhatott,ez a forma
Nekem is
még a múlthéten
kb. kifutotta az öltönyt amit vennem kellett a haverom esküvőjére
Az én esküvős öltönyömet már 15 kg-val elhíztam az eladó ha valakit érdekel - kecsón kihez jársz
semmi konkrétum nincs afelől milyen bünti várható ha kiskorút fog meg a yard motorral?
mert félre akarnám tenni azt a zsetont a többit meg elkurvázni
megjött a reálhozam
Autópályára olyan jármű vagy gépjármű hajthat fel, amely önerejéből sík úton legalább 60 km/h sebességre képes folyamatosan, és ez a sebesség számára meg is van engedve.
Tehát az "okosított" "50 ccm" robeszeknek nyasgem autópálya, hiába tud akár 100-zal is menni. Nekik ennyi nincs megengedve.
Sajnos csak 60, de azt sem tartatják be......legtöbbször nem is tgk hanem szgk vagy néha motorosok is mennek ennyivel pályán ami vicc és persze tilos őket tgk-val megelőzni...
Valaki mondja meg nekem legyen olyan kedves mennyi autópályán a MINIMÁLIS kötelező sebesség , amivel haladni kell egy személyautónak.
Nagy vitát zárna le. Én még úgy emlékszem olyan jármű nem mehet fel , ami LEGALÁBB 60 km/h-val haladni nem képes , barátnőm szerint ez személyautónak 110 km/h :)
Mert az M3-asnak van 130-100-80 km/h szakasza is.
Közig nincs, de attól még a gyorshajtás megtörtént. Ha a rendőrség eljárást indít, akkor kapsz adatlapot, hogy küld vissza ki vezetett.....
De általában a közig határra állítják a műszert. Nekik egyszerűbb, kevesebb munka.....
Ma beleszaladtam 1 traffiba az M3 as pályán 145 km/h val. Várhatom a csekket? Mennyi lesz a bünti (Összeg és pont)?
Valahol olvastam, hogy 100 fölött +20 km/h ig nincs bünti!? Ez igaz?
Várom a segítségeteket.
ha azt mondja szülő tudtával,akkor a szülő szolgáltatja be a jogsiját 2évre
lassan 1éve rágják a fiaim a fülem,hogy hadj robogózanak,akkor érdeklődtem ebben az ügyben,de azóta változhatott,ez a forma
lassan minden második oldalon jön egy ilyen aki bepróbálkozik...
ja, meg a rendszám nélkül, 125ös blokkal 50s papírokkal elkapták a "haverom" eset
még a múlthéten
kb. kifutotta az öltönyt amit vennem kellett a haverom esküvőjére
Az én esküvős öltönyömet már 15 kg-val elhíztam az eladó ha valakit érdekel - kecsón kihez jársz
mert félre akarnám tenni azt a zsetont a többit meg elkurvázni
megjött a reálhozam
de a szülő duplán kap...
meg némi szülői rosszallást
gondolom most más tarifa van.....
majd a jogi fórumon kipanaszkodhatod magad, amikor már megtörtént
Mi meg sajnálunk
és remélem a te fiad kapták el
Tehát az "okosított" "50 ccm" robeszeknek nyasgem autópálya, hiába tud akár 100-zal is menni. Nekik ennyi nincs megengedve.
Nagy vitát zárna le. Én még úgy emlékszem olyan jármű nem mehet fel , ami LEGALÁBB 60 km/h-val haladni nem képes , barátnőm szerint ez személyautónak 110 km/h :)