Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az elől lévőt mérte
Látni kéne a teljes felvételt.

Am meg ha tényleg nem ment annyival.. akkor hogy lehet bebizonyítani az ellenkezőjét? (néhány éve merci sprintert lőttek meg majd 170-es tempóval, akkor elég könnyű volt érvelni a tulajdonosnak, mert a tgk végsebessége jóval kisebb, mint a "mért" érték)
160 nal azt akanyart nem lehet bevenni..és:az előtte lévőn átment mint robotzsaru a falon?mert hogy nem előzte meg az tuti...
Hogy ez nem 160-nal ment, arra elég nagy tétben fogadni mernék...
Mint amikor az orvos megkérdi, hogy tudom-e mi a bajom?
Értelmes kérdésre, értelmes válasz
Ha ritkán megállítanak tőllem is mindíg ezt kérdik
Bevallom én általában nem tudom
Erre én mindíg azt mondom, hogy:
- Tudja miért állítottuk meg?
- nem, de szerintem úgyis mindjárt megtudom.
Igen imádtam én is a Banditát bár az enyém csak 600 volt.

Gondolkodtam is az 1200 nagytesón de sokat járunk ketten az asszonnyal és az FJR ülése sztem kényelmesebb.
A BMW is próbáltuk abba meg szerelmes lett az asszony :)

Aztán vitték egy Hayabusával lepencén és azóta az az isten :)

Még jó hogy nem nyertük meg a lottó 5 akkor biztos lenne egy túra gép, egy Haya, és persze mindenből legalább 2 mert akkor már az asszony is levizsgázna A-ra :) Mondjuk ő a Haya helyett kapna egy R6 talán azt elbírná :)
beszarás,ha már megkérdezzük miért kell a zsarunak 200 felett mennie......én inkább azt kérdezném:miért kell némelyiknek olyan kibaszott magas létrán ülnie.kedvenc kérdésem..köszönés helyett:ugye tudja miért állítottuk meg?nem bazmeg nem tudom épp ezt akartam kérdezni,hogy mi a fasznak baszogattok egyenes vonalú egyenletes haladás mellett-mondjuk ezt sose értettem:a motoros elé kiugráló öngyijelöltet.
Köszönöm!
Ha leadod bontásra ott kapsz róla papírt. Ha nem akkor baj van. Papír mindenképp kell, hogy az okmányiroda felé el tudj számolni vele, mi lett a motorral. Szóval nem gond, hogy ki van vonva jelenleg, de a bontós papírral menj be az okmányirodába feltétlenül.
Urak!

Ha egy jármű ki van vonva ideiglenesen mondjuk 2011.Dec.31.-ig,attól még bontásra leadhatom mondjuk 2011.Szept.1.-én,ugye?
Nem kell,hogy forgalomban legyen amikor leadom?
Szerintem nem,de tutira akarok menni...
Főleg ha becsapok egy két felest akkor akár 300-at is megy az FJR mikor mesélem a kocsmában mennyi a vége
Nem baj az volt a cél
Azzal BMW-vel az az egyetlen gond hogy az igazán csak túragép semmi másra nem jó az FJR.meg ha akarod sportgép lesz.
Vagy idézem Pohit: ha akarod túragép ha akarod sportgép.
Bár ha nekem nem lenne lém másra én megint egy 1200-Banditot vennék,olcsó és nagyon jó moci.
vigyázz vele, mert álló helyben tud menni 200 felett
Basszus most nézem az adatlapodat, hogy milyen mocid van szépen ráugrottam
Szia!

Ülj fel egy ilyen gépre és rájössz, hogy miért kell!
Vagy ajánlom még a BMW K1300GT-is (csak arra még nincs meg a keret) Majd egy pár év múlva!
Pohi és Ice36 köszönöm szépen a gyors választ!
ebből már nem jössz ki.... száguldozol és kész, mert megteheted a kékkel
De ne képzeld, hogy nap mint nap így rohangálok. De van ilyen is néha, ez meg beleszámít a fogyasztási átlagba. És ez volt a kiinduló kérdés.
Azért mert ha oda kell mennem akkor én rajzolok általában. És amíg én nem rajzoltam le addig nem megy ám ott el senki, meg a tűzoltó sem húzgál semerre semmit.
Ok...és nincs mit
Szia Pogi68!

Sajnos nem, de azért köszönöm! UJG-719 volt a bűnös:)

Üdv
Véletlenül sem kötekedés pohi, csak én valóban nem látom a valódi magyarázatát....

Van egy baleset, ha le van zárva az út..... akkor már van ott rendőrség, aki lezárta. Akkor te/ti miért száguldotok oda 200 felett.... főleg egy olyan úton ahol dugó, torlódás van a baleset miatt.
Ha a motoros mentő (FJR) siet eg balesethez.... azt megértem, de szerintem neki sem az a fő "tudás", hogy 200 felett menjen oda, hanem elfér kisebb helyen, mint a mentőautó így a balesethez tud jutni a kocsisor mellett például.

Szóval tényleg nem látom magyarázatként, hogy egy balesethez a rendőrségnek miért kellene 200 felett haladva odasietni...

A roncsok eltakarítását úgyis a tűzoltók végzik vagy autómentők....ami után tovább lehet haladni az úton. Azaz nem attól lehetne hamarabb biztosítani a továbbhaladást, hogy a rendőrség "hűdegyorsan" odaérne........ szerintem.

Ja ja.....
Neked azért 10,mert nem zár a tanksapkád és mikor kanyarban koptatod a lábtartót, akkor közben elfolyik pár liter.