Am meg ha tényleg nem ment annyival.. akkor hogy lehet bebizonyítani az ellenkezőjét? (néhány éve merci sprintert lőttek meg majd 170-es tempóval, akkor elég könnyű volt érvelni a tulajdonosnak, mert a tgk végsebessége jóval kisebb, mint a "mért" érték)
Ha ritkán megállítanak tőllem is mindíg ezt kérdik
Bevallom én általában nem tudom
Erre én mindíg azt mondom, hogy:
- Tudja miért állítottuk meg?
- nem, de szerintem úgyis mindjárt megtudom.
Igen imádtam én is a Banditát bár az enyém csak 600 volt.
Gondolkodtam is az 1200 nagytesón de sokat járunk ketten az asszonnyal és az FJR ülése sztem kényelmesebb.
A BMW is próbáltuk abba meg szerelmes lett az asszony :)
Aztán vitték egy Hayabusával lepencén és azóta az az isten :)
Még jó hogy nem nyertük meg a lottó 5 akkor biztos lenne egy túra gép, egy Haya, és persze mindenből legalább 2 mert akkor már az asszony is levizsgázna A-ra :) Mondjuk ő a Haya helyett kapna egy R6 talán azt elbírná :)
beszarás,ha már megkérdezzük miért kell a zsarunak 200 felett mennie......én inkább azt kérdezném:miért kell némelyiknek olyan kibaszott magas létrán ülnie.kedvenc kérdésem..köszönés helyett:ugye tudja miért állítottuk meg?nem bazmeg nem tudom épp ezt akartam kérdezni,hogy mi a fasznak baszogattok egyenes vonalú egyenletes haladás mellett-mondjuk ezt sose értettem:a motoros elé kiugráló öngyijelöltet.
Ha leadod bontásra ott kapsz róla papírt. Ha nem akkor baj van. Papír mindenképp kell, hogy az okmányiroda felé el tudj számolni vele, mi lett a motorral. Szóval nem gond, hogy ki van vonva jelenleg, de a bontós papírral menj be az okmányirodába feltétlenül.
Ha egy jármű ki van vonva ideiglenesen mondjuk 2011.Dec.31.-ig,attól még bontásra leadhatom mondjuk 2011.Szept.1.-én,ugye?
Nem kell,hogy forgalomban legyen amikor leadom?
Szerintem nem,de tutira akarok menni...
Nem baj az volt a cél
Azzal BMW-vel az az egyetlen gond hogy az igazán csak túragép semmi másra nem jó az FJR.meg ha akarod sportgép lesz.
Vagy idézem Pohit: ha akarod túragép ha akarod sportgép.
Bár ha nekem nem lenne lém másra én megint egy 1200-Banditot vennék,olcsó és nagyon jó moci.
Azért mert ha oda kell mennem akkor én rajzolok általában. És amíg én nem rajzoltam le addig nem megy ám ott el senki, meg a tűzoltó sem húzgál semerre semmit.
Véletlenül sem kötekedés pohi, csak én valóban nem látom a valódi magyarázatát....
Van egy baleset, ha le van zárva az út..... akkor már van ott rendőrség, aki lezárta. Akkor te/ti miért száguldotok oda 200 felett.... főleg egy olyan úton ahol dugó, torlódás van a baleset miatt.
Ha a motoros mentő (FJR) siet eg balesethez.... azt megértem, de szerintem neki sem az a fő "tudás", hogy 200 felett menjen oda, hanem elfér kisebb helyen, mint a mentőautó így a balesethez tud jutni a kocsisor mellett például.
Szóval tényleg nem látom magyarázatként, hogy egy balesethez a rendőrségnek miért kellene 200 felett haladva odasietni...
A roncsok eltakarítását úgyis a tűzoltók végzik vagy autómentők....ami után tovább lehet haladni az úton. Azaz nem attól lehetne hamarabb biztosítani a továbbhaladást, hogy a rendőrség "hűdegyorsan" odaérne........ szerintem.
Am meg ha tényleg nem ment annyival.. akkor hogy lehet bebizonyítani az ellenkezőjét? (néhány éve merci sprintert lőttek meg majd 170-es tempóval, akkor elég könnyű volt érvelni a tulajdonosnak, mert a tgk végsebessége jóval kisebb, mint a "mért" érték)
Bevallom én általában nem tudom
Erre én mindíg azt mondom, hogy:
- Tudja miért állítottuk meg?
- nem, de szerintem úgyis mindjárt megtudom.
Gondolkodtam is az 1200 nagytesón de sokat járunk ketten az asszonnyal és az FJR ülése sztem kényelmesebb.
A BMW is próbáltuk abba meg szerelmes lett az asszony :)
Aztán vitték egy Hayabusával lepencén és azóta az az isten :)
Még jó hogy nem nyertük meg a lottó 5 akkor biztos lenne egy túra gép, egy Haya, és persze mindenből legalább 2 mert akkor már az asszony is levizsgázna A-ra :) Mondjuk ő a Haya helyett kapna egy R6 talán azt elbírná :)
Ha egy jármű ki van vonva ideiglenesen mondjuk 2011.Dec.31.-ig,attól még bontásra leadhatom mondjuk 2011.Szept.1.-én,ugye?
Nem kell,hogy forgalomban legyen amikor leadom?
Szerintem nem,de tutira akarok menni...
Azzal BMW-vel az az egyetlen gond hogy az igazán csak túragép semmi másra nem jó az FJR.meg ha akarod sportgép lesz.
Vagy idézem Pohit: ha akarod túragép ha akarod sportgép.
Bár ha nekem nem lenne lém másra én megint egy 1200-Banditot vennék,olcsó és nagyon jó moci.
Ülj fel egy ilyen gépre és rájössz, hogy miért kell!
Vagy ajánlom még a BMW K1300GT-is (csak arra még nincs meg a keret) Majd egy pár év múlva!
Sajnos nem, de azért köszönöm! UJG-719 volt a bűnös:)
Üdv
Van egy baleset, ha le van zárva az út..... akkor már van ott rendőrség, aki lezárta. Akkor te/ti miért száguldotok oda 200 felett.... főleg egy olyan úton ahol dugó, torlódás van a baleset miatt.
Ha a motoros mentő (FJR) siet eg balesethez.... azt megértem, de szerintem neki sem az a fő "tudás", hogy 200 felett menjen oda, hanem elfér kisebb helyen, mint a mentőautó így a balesethez tud jutni a kocsisor mellett például.
Szóval tényleg nem látom magyarázatként, hogy egy balesethez a rendőrségnek miért kellene 200 felett haladva odasietni...
A roncsok eltakarítását úgyis a tűzoltók végzik vagy autómentők....ami után tovább lehet haladni az úton. Azaz nem attól lehetne hamarabb biztosítani a továbbhaladást, hogy a rendőrség "hűdegyorsan" odaérne........ szerintem.
Neked azért 10,mert nem zár a tanksapkád és mikor kanyarban koptatod a lábtartót, akkor közben elfolyik pár liter.