Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na meg, hogy a rendőrök 8-10 orkot bilincseltek meg....
a környékünkön is volt egy eset, ott szintén orkok voltak a vétkesek, de a csatt után még nekik állt feljebb és elkezdtek hőzöngeni. rendőrök csitították le őket, verekedés nem lett belőle.
ezek ilyenek.
Most tudtam meg, hogy egy távolabbi rokonom balesetet szenvedett. Ami nincs benne a hírekben az az, hogy a kiérkező rendőröknek 8-10 orkot kellett megbilincselni , akik a félig eszméletlen (és egyébként a vétlen fél) rokont akarták kirángatni a kocsiból, nem épp gyógyító szándékkal. Hogy ebből nem lett Olaszliszka 2. az csak azon múlott, hogy szerencsétlent a tűzoltók is csak fél óra alatt tudták kivágni.
petting egyenlo agaskodas....szexnel majd lemegy a redony
Neked az a petting, hogy folyton ágaskodsz? Akkor milyen lesz a szex?
a 600 on az volt 1000 még szűz,mivel még csak pettingezünk
Ne röhögj , menj a matricáshoz és kezd el készíttetni a saját "motoros ördög" matricádat
Azért ez nem napi szinten megy.Mióta megvan a gép 2008 másodjára volt gumifüst..Vigyázva van a gépre.Csak cserés volt a gumi gondoltam egye fene egy kis füstölés belefér.Azért jó hogy ennyivel megúsztam
Legenyhébb esetben is beszennyezted az aszfaltot.... a KRESZ ezt nem engedi meg.
Örülj neki, hogy csak ennyit kaptál! A féltett motorral ilyet tenni?! Van Neked lelked? Én még a szappant is felvétettem volna veled! Zajkeltés indokolatlanul, levegőszennyezés,a szétrobbanó gumi letéphet alkatrészeket a motorról, károsodhat a felni,...STB!
Szerintem annak minősül, amire épp rá tudja fogni. Esetedben a kopott gumira.
Környezetszennyezés.
Hali!
Gumifüstölésért mi járna és mi lenne ez "szaknyelven"?Mármint a feljelentési papíron?
Fülön csíptek de helyiek voltak.Mivel sokan látták 3 ezer ft-al megúsztam és sima helyszíni bírság kopott gumi címszóval
Csak kíváncsiságból kérdem hogy egyébként minek minősül..
na jó, akkor először én igazoltatlak
A rendszám alatt van egy "Motoros Angyal" matrica
Rendszám talán van rajta, az azért elég egyedi
Simán kilopnák belőle a töltényeket a réz miatt.
Talán motoros vízjellel ellátott bírságtömb....
ok
nagyjából sejtem
ha netán összefutnánk van valami egyedi a mocidon(vagy rajtad)
pl kiskacsás kulcstartó, marcipán a hátsó ülésen stb?
NMRFK területe, abból is leginkább a nyugati és délnyugati fele.
pohi,

merre szoktál járőrözni? csakhogy arrafelé óvatosabban menjek
ez remélem nem top secret....
Nem 9mm-esnek hívják?
A tolvajok ellen is van, csak nem merik alkalmazni.......