sajnos mennem kell, megyek dolgozni, és nekem van jogsim, szóval aggódhattok értem, mert tapasztalatom meg tudásom nincs, de majd a részeg embereket megkérem hogy vigyék haza az autójukat, amit nekem kellene további szép estét Nektek
Ha úgy gondolod kérd el anyukádtól a jóéjt puszikádat,takarjon be azt reggelre kialszod magad,és elfelejted a rémálmaidat.
De reggel ha felkelsz nézz ki a kapunk óvatosan, nehogy Monoron találkoz valakivel,aki telibe verjen és helyre billentse az agyad helyén lévő kanabisz ültetvényt.
Nincs az az smkp, ami ezt bírná....
Neked biztos azért fizetnek, hogy egész nap smkp-val robogj.....
Lehet egy zárt, fűtött parkolóházban csinálod? Mert ott -se elhihető az évi 365 nap!
Meg kell védenem az ifjú titánt,ennyi km-hez megfelelő hőmérséklet és folyadék kell.
Ezzel ment:
Ha úgy gondolod kérd el anyukádtól a jóéjt puszikádat,takarjon be azt reggelre kialszod magad,és elfelejted a rémálmaidat.
De reggel ha felkelsz nézz ki a kapunk óvatosan, nehogy Monoron találkoz valakivel,aki telibe verjen és helyre billentse az agyad helyén lévő kanabisz ültetvényt.
de ne csak egyet
Ja majd el felejtettem mentsd el a játékot mert a mai 300km lemarad!
emlékezz a 80as évekre, akkor még szőrösek voltak a muffok, aztán ismerkedés után volt pfff
Nincs az az smkp, ami ezt bírná....
Neked biztos azért fizetnek, hogy egész nap smkp-val robogj.....
Lehet egy zárt, fűtött parkolóházban csinálod? Mert ott -se elhihető az évi 365 nap!
Mit jelent?
részegen jobban elnézik ha hülye vagy