Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuti kamu.Jó pár 100-ezer Km. 20 évesen.
mondom, hogy fake.....kamureg egy kis szórakozásnak...
akkor félreértettem valamit?van jogsid vagy nincs? üdv.
illetve úgy akartam írni, hogy nulla tapasztalattal... de biztos értetted
a kresszel semmi gondom nicns,mert oda vissza kivűlről fújom.5 éve vezetek motort napi rendszerességeel! és jó pár 100 ezer kilóméter van a héáátam mögött! 8 balesetett úsztam meg az utóbbi 3 év alatt melyben mindig autó volt a hibáss kreszt nem betartva közlekedtek! én megusztam mindegyik balesetett mert rutinosabb voltam,és jobbak a reflexeim mint más autósoknak!... úgy h a tudásom ezen a téren nem kérdőjelezhető meg! üdv.
szerintem teljesen alaptalan és felesleges a felháborodásod és a sértődöttséged. Ezek a motorosok itt nem bántani akarnak. Ha egy kicsit belegondolnál, nem másokat hibáztatnál, hanem csakis saját magadat. Engem leginkább az háborít fel, hogy jogsi nélkül egyáltalán az utakra merészkedsz mások életét és testi épségét veszélyeztetve. Tök mindegy hogy 20-al mész, vagy mínusz 50-el. Az mindenesetre biztos, annak örülhetsz, hogy csak az "előadók" kezei közé kerülsz, és nem az enyémbe, mert ha nekem a gyerekemet, vagy bármelyik családtagomat, barátomat, ismerősömet valaki jogsi nélkül ütné el, akkor minden bizonnyal sajátkezűleg nyúvasztanám meg. Nulla tapasztalat és tudás nélkül kimerészkedni a forgalomba oly mértékű felelőtlenség, hogy kár erre ennyi időt pazarolni. Tudom miről beszélek, halt már meg nagyon közeli barátom úgy, hogy jogsi nélkül ütötte el valaki Szóval hidd el, itt mindenki jót akar neked, elsősorban a saját és mások testi épsége érdekében.
: látom nem sokan tudnak segíteni.. csak lenézik a másikat.. de mind1. üdv.
:eléggé gonosz vagy hallod. ahogy az össze szemétláda bunkó paraszt zsaru iss!.... pfff...
Nagyon durvákat írsz hallod e! Itt mindenki csak segíteni akart neked ebben a történetben te voltál a leghülyébb mert ekkora faszságot csináltál,ha segítséget szeretnél legalább most ne okoskodj hanem próbáld a hozzászólásokból kiszűrni mit használhatnál.
Egyenlőre úgy veszem észre semmit nem szűrtél le hanem mindenki mást okolsz a saját butaságod miatt.
Miért is olyanok a rendőrök amiknek állítod őket?

Mert te a KRESZ-t nem betartva közlekedtél?
Ezért CSAK magadat okolhatod!
Ha a közúton akarsz közlekedni, akkor elfogadod az ott érvényes szabályokat és be kell tartanod.
Ha ezt nem teszed, azért nem a rendőr a rossz.
Ja.
Gonosz mint az élet.
Tudtad te mit veszel.
Egy csupaszseggű kukázó is tudja a különbséget egy 125-ös és egy 50-es közt.Nem a holdon élünk.
Remélted hogy sosem ellenőriznek vagy ha igen elengednek ha szépen nézel rájuk.Valószínű az eladó emberke bizonygatta hogy évek óta szalad így és 3-4 ellenőrzésen is átment gond nélkül.
Csak hát a sors így adta ki hogy kifogtad a rossz embert rossz helyen és időben.
Valószínű sokba fog kerülni.
Én egy 100-asra tippelek és a KPM vizsgálat költsége.
Kedves fbeni 91!
Azokról alkoss véleményt akiket ismersz!
Itt normális emberek vannak ,nem pedig olyan hülye gyerekek mint te!
Válald a következményeket a ........... miatt és ne másokat okolj...
eléggé gonosz vagy hallod. ahogy az össze szemétláda bunkó paraszt zsaru iss!.... pfff...
Az enyém mindig egy istennő és igazából nem használ sodrófát elég reám tekintenie.....
Megmondom neked őszintén, asszonnyal mögöttem elmentünk egy Balaton kerülőre majd ettünk egy velős pirítóst.
Ez volt az első hosszabb utunk a vassal és egyre jobban imádom...
Őt meg fogja?
Ha előadó lennék én egy jót röhögnék.....................utána kasszáznék.
Ez nem ilyen egyszerű ám. A nem tudás nem mentesít. Meg kell győződnöd, hogy amit vettél az megfelel-e a annak, ami a papírjaiból kiderül.
Szóval ezen mosolyogni fognak a bíróságon, arra készülhetsz.
Ne itt mentegetőzz....ha igaz amit írsz akkor majd az előadót kell meghatnod nem minket...
tényleg 50-esnek vettem.és nem tudtam h nagyobb.! biztim nem volt! sajnálom.. :S lassan mentem hisz kereszteződésből fordultam ki! 20-al ha mentem maximum! :S semmi többel :S:S mind1. :S látom nem sokan tudnak segíteni.. csak lenézik a másikat.. de mind1. üdv.
A biztosítás nélküli közlekedés az tuti cumi a 62/2009-es törvény 4§.-a alapján, ha jól emlékszem.
Ha tényleg 50-enek tudtad akkor "tévedésben" voltál. Aki eladta az meg csaló és hamis adatot állított az adás-vételin.

Ez majd letisztázódik az eljárás során vagy a bíróságon, hogy ki mit vall, ismer be, vagy vállal magára.

A tévedés büntethetőséget kizáró ok. Már ha ez 100%-osan bebizonyosodik.
Ez nem igy működik. Ameddig nincs biztositás addig nem közlekedhetsz. 50ccm-nek vetted nyilván, de ezt úgyse hiszi el neked senki, de nemis igaz. És vezetői engedély nélkül pedig nem igazán jó közlekedni, sok embernek van, mégse ismeri a kreszt, nemhogy igy. Gondolom mentél mint a marha ha megállitottak. A büntetésből biztos meg tanulod majd, hogy amire papir kell, arra kell. De nem leszek gonosz, inkább azt kiáltom, hogy FAKE :D
Amúgy hun votá én ott voltam Citadellán megijedtél az esőtől?
Ja hát akkor mikor a hátam mögött áll az enyém is a Megan Fox-ra hasonlít,de mikor beküldök pár felest Ini páleszéből kinyílik a szemem és Fire Fox-lesz.
Hála istennek az enyém az első képen lévő hölgyre hasonlít házias kivitelben...
Itt áll mögöttem most is a sodrófával...
Én benne vagyok,már úgy is régóta terveztünk egy talit.
Most jöttünk haza egy laza 600km-es kirándulásról,jövő héten megcsörgetlek úgy is jön a jó idő...