Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én'' 50ccm''-nek vettem--én nekem azt mondták h anyi! inentől kezdve én nem tehetek rólla! biztosítást hétfőn akartam rá kötni! tehát most így nem tudok mit csinálni! :S:S :S:S én 50ccm-nek vettem.nem iss valami erőss gép! jogsim ezért nem volt rá! sem rendszámom! én 50ccm-nek vettem annak használtam. inentől kezdve nem tudom mi van.. :S:S
fake......
Elég sovány duma ez a "azt hittem 50-es".... senki nem veszi be.
Ha nem ismerted el hogy 125-ös a gép, akkor talán hivatkozhatsz arra, hogy jóhiszeműen 50-esnek vetted. De így is meg fognak büntetni rendesen.

Legalább biztosításod lett volna
Segícségeteket szeretném kérni! ma hajnalban megfogtaka a rendőrök! Lefoglalták a motorom! feljelentést tettek.bíróságra akarnak vinni!plussz pénzbírságot iss akarnak! kivizsgálják a motorom! honda nsr 125 f! 50ccm-es adásvételivel! biztosítás nélkül! jogsi nélkül,rendszám nélkül vezettem! mire számícsak? vagy mi lessz ebből? menyire büntethetnek meg? menyire tílthatnak el a jogsitól? és lehet belőlee akár börtön iss? motort vissza kaphatom esetleg? vagy mi lessz belőlee? :S:S válaszotokat várom! köszönöm! :S :S :S
Valamikor rakjuk össze a két nagyot és nézzük meg melyik hol jobb..
mit szól Sir Ice?
na.....
amit akartam meg majd elfelejtem
segédmotorkerékpár eladáskor le kell jelenteni az okmányirodában?
vagy csak a biztosítást lemondani?
thx!
mi történt? letesztelted az anyagot?
Bocsánat ezek a képek a valóság teljes eltorzításai!
A sodrófa nincs a kezükben
Meg ugye van akinek ronda dagadt erőszakos jut,a porszívót az egyik kezedbe a másikba a gyereket rakja, a sört csak képeken engedi nézni,kanapén tespedve zabálja a csokit és diétás menüt eszik hogy ne hízzon el,és így néz ki:
Van akinek nem szirénázó feleség jut hanem szép,jó segg,dudák,hozza a hideg sörit neked a kanapéhoz mikor te nézed a Moto GP-t,és így néz ki:

Az asszonyok már csak ilyenek..
Majd felültetem magam mögé az asszonyt, ő villogni ugyan nem tud de a szirénázás nagyon megy neki
Hát tegnap nézetem a tied szemből és igen csak hasonlít a tükörből nézve a rend őrei paripájára.
Hát ha még villogna is.
Na hát én is mikor megjelenek olyan szép szabályossan tudnak menni a delikvensek, aztán mikor mocskos módon elhúzok,és rájönnek hogy egy imposztorral van dolguk én már el is húztam jobb szélen
Pohi megelőzött...
Azt mondta kezes,kényelmes ha kell túra ha kell sport motor.
Nem hazudott,gyorsan megszerettem.....
Csak kevesen tudják ezt, mert a fehér változatát csak a tükörben kék fénnyel látják és így mindenki fél tőle...
kolléga..

akkor már vehettél volna kawabusát is (lásd az enyémet)
az is kényelmesebb, kezesebb és egy kicsi ráfordítással megeszi a busákat (lásd az enyémet )
Nem, lecseréltük és bár sokkal lassabb az új járgány, de annál kezesebb és ami nem utolsó kényelmesebb ...
Nincs. 50-en helyett, 68-tól már közig van.
és ha városon belül 77-el fotóztak le abban az esetben is van vmi kibúvó?
Úgy van. Sanyi tudja
Nem kell fizetni, Pohinak igaza van, csak a közigesnél kell az üzembentartónak/tulajnak fizetni ha nem akar megnevezni senkit......ezért hozták létre a köziget, de a szabsértésnél megmaradt a régi szabály....

Tehát ha lenyilatkozza valaki, hogy nem ő vezette, hanem egy közeli hozzátartozó (akit nem köteles megnevezni), akkor nem kell fizetni?
Na ne már..... akkor is a tulajnak/üzembentartónak kell fizetni, nem? Aztán majd rendezze le a családtaggal -persze ami csak kibújó is lehet-.
Mert megtörtént a dolog és valakinek el kell vinnie a balhét. Az autóért pedig a tulajdonos/üzembentartó a felelős. Nem, de?
Az más tészta, hogy jogilag ez hogyan áll meg.... mert ugye valaki nem büntethető azért, amit nem ő követett el.
Nem kell pengetni, csak időben vissza kell küldeni a választ amennyiben közeli hozzátartozó vezette, de ha ő volt, akkor persze pengetni kell.
Természetesen úgy értettem, hogy "nem nyilatkozik" amikor nem nevezi meg a vezetőt.
Ebben az esetben sokat "nem nyer", mert akár megnevezi, akár nem -mert pl. családtag vagy kibújás reményében- akkor is pengetni kell. Ennyi