Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 2008-as FJR-el közlekedem, ez jó, mert állítható elől és hátul is fullosan a futómű, szeretem, ha kell sportmotor, ha kell túragép. A korábbi verzióknál volt olyan, hogy nem lehetett állítani a futóművet elől vagy hátul, nem tudom pontosan, érdemes utána járni. Fogyasztás 5.5, de 6.5 fölé se nagyon megy......hosszú távon 5-el is megelégszik.
Ez igaz,én is csodálkoztam rajta de szerencsére a kiszemelt következőt meg is vehetjük...
basztikuli... nem semmi... pedig áll a piac
Igen!
szesz!

El is ment a nagy hal?
Ha majdnem utolért akkor jó lehet......
Elég gyors gép, alig birtam elmenekülni előle. Na de azért kapott rendesen
Sziasztok!

Szeretnék tanácsot kérni, gy FJR-el szemezgetek és ahogy látom van itt olyan aki használ ilyet. Mi a tapasztalat vele? Kényelem, szerviz,stapabírás,kezelhetőség?
Köszi előre is...
a múltban volt, működött. de ott a döntéshozóknak minimum 60 évesnek kellett lenniük, ami a korral együtt azt hozta hogy nem állt érdekükben a megszerzett hatalom saját célra való kihasználását, és ebben a csakis az életkoruk és az azzal megszerzett élettapasztalat állt köszönő viszonyban.
nézd a pesti hunvald és társai munkáját, autók, festmények, ingatlanok.
kis hitel=nem jó dolog
nagy hitel= maga a halál
a kormány megsegítette a fagykárt szenvedett gazdákat, mikrohiteleket nyújt nekik, amiket kamatostól vissza kell fizetni, csak a mikéntjéről nincs szó. ha most nincs, de lehet jövőre sem lesz termés akkor nincs miből visszafizetni a mikrohiteleket. újabb csapda ami a kilábalást nem segíti elő.
dipshit: FŐNÖKÖK!
nézd ennek az oldalnak a jobb szélét.

CETELEM:AUTÓ HITELEK!

gondolj bele vannak akik a lakásuk törlesztőjét nem tudják fizetni, vannak akik a járművük hitelét. de már nyomják -amint látod- a hitelek hirdetéseit. hitelezzél újból, de még az eddigi hitelek válsága sem múlt el. a bankok- zsidók- sírnak hogy becsődöl a bankszektor, de már a kiskapun nyújtják a segítő jobbjukat hogy újabb adósság csapdába kergessék a halandókat. ki akadályozhatja meg ezt: a kormány. megsegítette a tetves cigányokat 3 milliárddal hogy felzárkózzanak, csak nem tudni mihez! mihozzánk magyarokhoz nem dolgozni és tiszták lenni a büdös életbe soha nem fognak, megsegíti a hiteleseket: most épp nem de később csak ki kell fizetni a hitel teljes összegét tehát csak elodázta a bajt nem néz szembe vele, miért kell minden adófizetőnek a hitelesek terhét magára venni? mert akkor több százezer kilakoltatott költözne a parlament elé, és őket nehéz lenne szét terrorizáltatni a sünökkel.
mutass egy olyan működőképes rendszert akár most akár a múltban ahol a pórnép nem szopott keményen.
csak eddig ez természetes volt, most meg úgymond jól élünk de baszott nagy az arcunk.
párszáz éve a parasztok volt hogy éhenhaltak, nem azért sírtak mert sok a kölcsönök mert vettek plazmatévét meg autót meg tökömtudja mit, hanem azért mert elvették a puják elől az utolsó marék búzát is.......
nem pohi nevében, de szellemében azt mondanám hiú ábránd!
azok a hájfejű vezetők akik csicska pintér beosztottai csak lefelé tudnak ugatni fölfelé csak csaholnak.
az állásukat féltők nem szállnak szembe a hatalommal, mert ugyebár az ő munkaadójuk a hatalom. az hogy a hatalom konkrétan szarik rájuk igaz volt a múlt és a jelen rendszerben is.2006 ban a komcsik uszították a népre a sünöket, és be akarták kordonnal építeni a parlament előtti teret, jött az új kormányzás és a tér szabad lett kordonok nélkül. most hogy a bőrfoteleket a saját méreteikre szabatták most már kivillanthatják a kormányzás foga fehérjét és az állampolgárok megtölthetik újra a kihalt teret, miért is. mert mind két kormány az állampolgároktól vesz el, és ad olyanoknak vagy olyan társadalmi rétegeknek akik azt nem érdemelték ki.
a héten dolgoztunk egy helyi embernél, tipikusan olyan hogy mindegy honnan fúj a szél, és mindegy mennyi a benzin ára. a bejárati térkövön vw trike, amit nézegetve odajött hozzám és mondta hogy próbáljam ki , a garázsban kupé merci, a sziklakert mellett medanszijé.
a tornaaljai motorostalálkozóra hívtak minket, de a meló miatt nem tudtunk menni, ők ott voltak és beszélgettek a helyi emberekkel. átlag 500 euróból élnek, de szépen megélnek, nézve-hallva a magyarországi eseményeket eszük ágában sem áll a magyar állampolgárság igénylése, de konkrétan tesznek rá a kettős állampolgárságra is, orbán feldughatja a kettős állampolgárait, szól az üzenetük, és el sem tudják képzelni mit tennének ha ilyen országban kellene élniük. köszönik viktor de nem kérnek orbániából.
Kitalálhatná már valamelyik rendvédelmi szakszervezetis fejes, hogy amíg nem állapodnak meg a kormánnyal a nyugdíj kérdésben, addig a rendőrök csak a minimális bírságot szabják ki (objektív felelősségnél persze nem megy, de a helyszíni 3000 is valami). Ha elmaradnak a bevételek, majd fognak sipákolni a "főnökök".
Puccs kell ide én már montam csak nincs vér a pucában
Teve ur te csak halgass nekem a kék hejzetjelzőért ugy tépték ketté a forgalmit,hogy szó szerint fűstölt és közölték hogy irány a KPM
Hát kb Tetübanda ez mind, szétrabolják az országot már több mint 20 éve, és aztán kapunk még egy sarcot, ezek a szerencsétlenek meg csinálják amit utasitásba kapnak, de azért köztünk szolva, 3 man voltunk, nem kellet volna egy kicsit elnézöbbnek lenni, Vagy a másik verzió hogy motiválva vannak százalékos arányban, akkor viszont kapják be
ezt a nem megállást már eccer megígérted, lehet a vonal közelébe sem voltál, de a ezeket a striciket úgy küldik ki hogy addig álljon ott míg a pintér által előirányzott be nincs szedve.

olvass vissza pohi az önvéleményében megmondta, pénzbehajtás!

nem közbiztonsági feladat tehát leszarják a közbiztonságodat, aki él és mozog , közlekedik, az fizessen.

aki itt narancsos az olvashatta orbán-cigány nyilatkozatát, bohóc ügyi minisztert küld egy elég komoly vitában. remélem 3.5 év múlva is az erényei között fogja fennhangon ágálni a bohóc ügyi témát.

nem történt más ebben az országban csak annyi hogy a szarlevet a piros vödörből a narancs vödörbe öntötte át a szavazók tábora, fletó kavargatja a maradék szart a többi komcsi meg az üledékben lapul.ezek a szakértők meg azon munkálkodnak hogy basszanak ki a következő évtizedekben a néppel és a következő kormányokkal. ez nem munka amit itt a narancsosok végeznek, egy köpedelem.
ebben tudok csak bízni
tavaly volt egy találkám az M35-ön böszörménynél a shell kútnál a nyomorultakkal, kint figurázott az állványos baszásával a tilosban amit ő leszarhat, én tgk-val óra szerint 120-al csöveltem a porfészek irányába. mivel tiszta volt a pálya belőhetett tisztán ,csak az volt a bibi hogy a GPS adat szerint 97-el suhantam folyamatosan. nem lett belőle se kép se bünti. a tgk km- órája szerintem alap 15km-h csal 100 feletti tempóban, én ducatót és trafikot teszteltem min 12 volt amit elcsalt a dög. tavaly mikor a ducátót a kezemre adták jött az itiner- mivel gps nem volt- hogy a km- óra 130 ra és az pont 110 gps szerint. ha csak elképzelésed volt hogy mennyivel mentél akkor min 10km vonj belőle, ez az autód kedvezménye.
Ezek után már nem biztos hogy megállok nekik. (még meg is jegyezte, nem engem állitott meg tavalyelött ugyanezért,) akkor valoban a felcsikozott részre rámentem 5000 helyszini volt és 1 pont pedig akkor kajakra átléptem azt a kurva vonalat.
Fasza, köszönöm a választ, befizetem a csekket, ugyis erre ment ki a dolog szerintem mert ilyet még nem láttam hogy ennyi rendör figyelje az ország utvonalait, szerintem ez a nap rekordot döntött minden szinten, Az meg hogy igazábol a sajnát sávomba nem elözhetem meg a kocsit, pedig forditva lehet, ez vicc azért kicsit átnézném én azokat a pontokat, MERT JELENTEM AZ MZ-s Korszaknak vége, fel kéne ébredni a szabályhozóknak is.
A KRESZ-ben úgy van, ha jól emlékszem, hogy a záróvonalat érinteni sem szabad. A másik, hogy tök logikátlanul, de úgy van, hogy téged a motoroddal megelőzhet egy autós, de te az autóst nem előzheted meg egy sávon belül motorral.