Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lakótelep szélén az erdő mellett mentünk. Garázssorról kikanyarodva kb 100m-t kell utcán menni, mivel havernak arra van kertje ahol tárolja a motort. Én tudom, hogy hülyeség, de csak kb 20m erejéig ültem fel mögé. Szóval magunkon kívül semmit és senkit nem fenyegetett veszély....
Nem értelek benneteket! Húsz éves korotok körül ennyi eszetek van?! Én is garázdálkodtam fiatalon, mentem a T5-össel hátul a kertek alatt, mezei/erdei úton, ahol a madár sem jár de arra, hogy úton utassal jogosítvány nélkül?! Ennyi eszetek van csak?!
Milyen iskolát végeztetek? Ha miattatok belemegy egy családot szállító autó az árokba,és ketten meghalnak?! Bele tudtok gondolni?! Ha ezt egy 10 éves gyerek teszi nem is szólok.
Köszönöm szépen a gyors választ... Üdv.
0-300?...én a 0-100-ig alapból kizárnám
A tiéd 0-30, haverodé 0-300 is lehet.
Sziasztok,
remélem jó helyen járok...
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb mennyi pénzbírsággal jár ha a haveromat megcsípték egy 600-as Xt-vel amin se rendszám se biztosítás se tükör, szóval semmi. Havernak nincs semmilyen jogosítványa. Lakott területen belül volt. Én hátul ültem sisak nélkül, nekem azt mondták kb 10.000Ft lesz, de a havernak nem mondtak semmit. ELőre is köszönöm. Üdv.
De............az lesz.Igazából nem volt nagy hajtás.Az egész úton kocsányokon lógó szemekkel figyeltem minden parkoló autóra meg redvás táblára 90-110-el döcögtem végig.Majd Vasvár előtt egy duplasávoson ba bal belsben lssúmenetet tartott egy more nő.Jobbról elléptem miután döcögtem 70-el utána pár percet.Majd dombra fel KB 120-125-el az előzés miatt és a bal oldalon az oktávia egy motorosrendőr gépével mellette.Mindkettő árnyékban a bal egyen a járőrkolléga felnyitott sisakban pihen a kocsiban.
Én fékezek de szerintem tökmindegy nézem guvadt szemmel az emberünket ő meg visszanéz, szépen fordul utánam a sisakkal a fején.Ha nem én lettem volna akit fefotóz akkor jót röhögnék rajta anyira vicces.
Ha ennyit mész, akkor nem lenne jó beruházni egy blokkolóra?
Persze.Plusz jön a következő.A 8.-as úton Vasvárig volt vagy 3-4 mérés.Ebből egyet szerintem minimum benéztem.
Gyorshajtás? Volt mostanában hasonló? Tesómnak sikerült tavaly lefelezni a büntit. Mondjuk tocsogott a levél a könnytől.
én minden bírságot félredobok, kb eltelik két hónap és levonják a bankszámlámról mint behajtás de 0ft kezelési költséggel és kamattal. Három hónapja egy 300m-s utón biztonsági övért fogtak meg, kértem az 5 ezres helyszínit, amit persze nem fizettem be e hónap elején levonták a számlámról az önkormányzat felhatalmazásával az 5 ezret
Én úgy tippelek (legalábbis úgy hallottam) hogy első körben átadják az önkormányzati adóirodának behajtani,ők felszólítanak...........majd ha ott sem akarózik akkor vonnak ki.
Kéne pár hónap haladék.Ha ez ennyi kézen megy át és nem dagad kétszeresére akkor decemberre összespórolom.Ez lenne a terv.Ha kivitelezhető.
Átadják az illetékes önkormányzatnak, és behajtja adó formájában. Ha jól emlékszem...
és ez a vége....
felszólítanak és utána értesítik az ocsmányirodát és kivonják.....
Asszem most adóként behajtják.....
Apropó kérdés.Mi van ha a birságot nem fizetem be.Mi a mente?
Kamat pörög rá vagy hogy van?Lesittelnek?
így van......hova jutunk?
Egyértelmű, hogy 2006 politikai xarkavarás volt, ez tiszta sor annak aki kicsit is értelmes. A többieket meg a média szépen beeteti. Manapság meg a lényeg, hogy legyen mindig címlapon valami ami a valós problémákról eltereli a figyelmet. Hagyó ügy...szépen elsikkadt, Zuschlag ügy....szépen elsikkadt, Bajnai Hajdú-bét ügy...szépen elsikkadt, katonáék kőkemény sikkasztásai,,....stb. A végén érdemleges infó több 10 éves börtönökről nincs. Gyanús, hogy nem is lesz...ülnek előzetesben meg házi őrizetben 2-3 évet és ennyi. Tisztára megéri pár 100 millió tiszta haszonért csak nem iskolába meg munkába járnak 3 évet, hanem tárgyalásokra.

És akkor abba bele se menjünk, hogy a rendőri ruházatot milyen áron kell megvásárolni, mert elsírom magam.....5x-ös 10x-es áron.
Az még akkor volt mert mindkét félnek érdeke volt a balhé, de a túl nagy már nem(ha nem lett volna a randalírozás demszkit nem választották volna meg újra és a fityisznek sem lett volna hivatkozási alap a szemét szemkilövős szoci rendőrség ami persze kamu, de ezt a nagy többsget azért ennek is köszönhetik) és akkoriban az életük/vagyonuk nem volt veszélyben míg a következő már a teljes őpolitikusi gárda ellen fog bekövetkezni effektív fizikailag veszélyeztetve őket és akkor könnyen lehet tűzparancs is....
2006-ban sem lőttek le senkit, pedig a lőfegyver használat jogszerű esetei sok esetben fennálltak. Meg volt tiltva a dolog.
Én vagyok a legkevésbé elfogult. De a riportok mind csak az állampolgárokról szólnak és az ő elmondásukról. Egy hasonlóan agyonvert rendőrről sincs riport. Pedig volt szép számmal.

Már ahogy az első riport kezdődik a térre szorították a rendőrök a tömeget ahonnan a békés tüntetők nem tudtak elmenni. Jó fej, volt még a térnek vagy 5 kijárata......aki akart elment aki nem akart az ott maradt és élvezte a konfliktust, tankot indított be, gyújtogatott, rombolt, pusztított.

És, hogy 1-2 ember ártatlanul is kapott, nem zárom ki, biztosan volt ilyen is, de ez 100-ból 1-2 csak.
Azért azt már lehet tudni, hogy a K6-os dolgok fizettett ünnepek voltak(minden oldalról voltak fizetett provokátorok hisz mindegyiknek jól jöttek a történtek) és nem is lehetett nagyon más reakció mint ami történt, de a fontosabbik kérdés, hogy a mostani balhéknál mi lesz majd?......most már nem fiatal faszik lesznek kint hanem nyugdíjasok, családok gyerekestől és minden korosztály akik épp tönkremennek......szerintem ezt még senki nem modellezte le magában, hogy miképp fog viselkedni.....líbiában volt példa a katonák ellenállására mikor a nép ellen zavarták őket és le is lőttek egy csomót közülük a tisztek így a többiek lőtték a saját népüket, de ugye az öregnek már végesek a napjai és bizony mikor elhúz(vagy vége lesz) akkor jön az elszámoltatás azokkal szemben akik a népet gyilkolták......akkor is lehet majd mondani, hogy parancsra tettem?....ezt nürnberg óta nem fogadják el....
sajnálom, hogy nem ismered el, hogy a rendőrök sok szabályt megszegtek és rengeteg ártatlan embert megvertek, meglőttek és eljártak ellenük. (az sem mentség, hogy volt egy valóban erőszakos csürhe is jelen, hiszen a rendőr képviseli a rendet, a törvényt)
részben persze megértem, hisz' rendőr vagy, tehát elfogultságod nyilvánvaló. én kívülállóként úgy ítélem meg, hogy súlyos aránytévesztés történt a rendőrök részéről és a székháznál történtek általi frusztrációt sok rendőr októberben vezette le - számos szabályt felrúgva.
a valóban balhézókat ártalmatlanítani kellett volna, de a békés tüntetőket nem kellett volna lőni és verni.

ha nem félsz szembenézni a tényekkel, akkor javaslom megtekintésre:
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.
com/watch?v...

http://www.youtube.com/watch?v...

szerintem zárjuk is le, mert ez a téma nagyon OFF.
aki ott volt és tombolt annak nem ártott ha adtak neki a rendőrök