Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azzal nem vagyunk előrébb, ők csak parancsot hajtanak végre!
Seggbe rúgni legelőször is sz@rházi politikusainkat, valamint az őket kiszolgáló csicskákat kellene!
Mert a problémákat ők csinálják, aztán behajtják rajtunk, de azt többszörösen!
Ejj, milyen rosszindulatúak ezek! Mindez érted, értünk történik a közlekedésbiztonság, balesetmegelőzés szent zászlaja alatt! Dehogy van itt szó pénzbehajtásról, egyszerűen csak minden eszköz megengedett a szent cél érdekében!
Mögé kéne menni, aztán úgy picsánrúgni motoroscsizmában, hogy a traffit letarolva beessen a második sávba.
szépen elbújt a tábla mögött XD
Ezt a linket kaptam levélben,beszarás micsoda versikét írtak a fényképhez.
Bujkálunk és mérünk.
Küld el az új beosztásod mert lassan kifogy a muníció neked meg nem lesz soha bicskád
sosem láttam még ilyen kütyük aztán megnéztem
még tv is van benne
Nem mindegy neked hova rakják ugyis a bozótosba mész
akarom írni satu
múltkor nézegettem egy ilyen kütyüt, a fejtámlára volt felszerelve, szerintem legkevesebb 1-2 perc mire leveszik onnan
yard nagyon siethetett valahová mert a gps antennát sem szedte be
2 napja engem is majdnem lekaptak egy kocsiból hátulról mértek volna.. szerencsére észrevettem hatu és utána 50
Elnézést uram :)
ha kocsiba van szerelve a lézer.... azt tuti nem forgatják.... ott nem úgy van rögzítve, hogy forgatható... szerintem
jólvan most az egyszer
deeeee :D csak itt hamarabb kérdeztem meg mint ahogy válaszoltál türelmetlen egy alak vagyok :) meg nem tudtam hogy kapok-e ott választ
mivan teeee? nem hiszel nekem
köszönöm :)
ocsmányirodába...
Sziasztok!
Nem épp a legjobb topic tudom de nem tudom hol kérdezhetném meg. Szóval a kérdésem a következő. Át szeretném fényeztetni a mocit gyöngyházfehérre. Gyárilag fekete. Hova kell mennem hogy a forgalmiban átírják? elég okmányirodába vagy mennem kell kpm-hez?
Válaszotok előre is köszönöm.
hát kocsiból nehezebb mert ugye ott a holttér is meg rögzítva is van és nem hiszem hogy olyan gyorsan megfordítják :D de attól is függ hogy milyen szögben állt a kocsi :D
hogy mennyi?
50-50%...vagy utánad fordítják vagy nem
lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mekkora lehet az esélye annak, hogy utánam fordították a mérőjüket?
úhr isten! prolongot használtál, hogy nem lett csapágyas a motor? Olajnyomás lámpa folyamatos világítása közben nem illik tovább járatni a motort!
Úgy van.
szerintem csak akkor büntetnek meg ha utánna rádfordították a kamerát és lefényképeztek hátulról is rendszámmal de ha nem tudtak rendszámmal eggyütt lefényképezni akkor nem tudnak mit csinálni