Azzal nem vagyunk előrébb, ők csak parancsot hajtanak végre!
Seggbe rúgni legelőször is sz@rházi politikusainkat, valamint az őket kiszolgáló csicskákat kellene!
Mert a problémákat ők csinálják, aztán behajtják rajtunk, de azt többszörösen!
Ejj, milyen rosszindulatúak ezek! Mindez érted, értünk történik a közlekedésbiztonság, balesetmegelőzés szent zászlaja alatt! Dehogy van itt szó pénzbehajtásról, egyszerűen csak minden eszköz megengedett a szent cél érdekében!
múltkor nézegettem egy ilyen kütyüt, a fejtámlára volt felszerelve, szerintem legkevesebb 1-2 perc mire leveszik onnan
yard nagyon siethetett valahová mert a gps antennát sem szedte be
Sziasztok!
Nem épp a legjobb topic tudom de nem tudom hol kérdezhetném meg. Szóval a kérdésem a következő. Át szeretném fényeztetni a mocit gyöngyházfehérre. Gyárilag fekete. Hova kell mennem hogy a forgalmiban átírják? elég okmányirodába vagy mennem kell kpm-hez?
Válaszotok előre is köszönöm.
hát kocsiból nehezebb mert ugye ott a holttér is meg rögzítva is van és nem hiszem hogy olyan gyorsan megfordítják :D de attól is függ hogy milyen szögben állt a kocsi :D
szerintem csak akkor büntetnek meg ha utánna rádfordították a kamerát és lefényképeztek hátulról is rendszámmal de ha nem tudtak rendszámmal eggyütt lefényképezni akkor nem tudnak mit csinálni
Seggbe rúgni legelőször is sz@rházi politikusainkat, valamint az őket kiszolgáló csicskákat kellene!
Mert a problémákat ők csinálják, aztán behajtják rajtunk, de azt többszörösen!