Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az még az előző évezredben volt
Mazohista vagy? IFÁÁÁT? Bakker! De hát manapság már semmin nem szabad meglepődni

Amúgy nem tudom, az én időmben még emberi áron le lehetett vizsgázni.
Az a gáz, ha neked jön egy köcsög stólbandi, akkor megrángatnak papír nélkül... amúgy a gyíkomat se érdekelné
Ültem én is hosszú magas sprinteren, amilyenből busz is van. Szeretem a nagy darab vasakat... és kéne tehertet vezetni hivatalosan... vagy pókerarccal nagyon flegmán
Nemnagyon De vannak erre jófajta tanintézetek, aszt ott a füledbe súgják
Voltam már én is D kat kisbusszal - nehézpóttal spanyolba sima Bjogsival, nem cinkelt érte sehol senki.
Miné occsóbb legyen. Vezettem én már bkv buszt is menetrend szerint Papír kéne. Tucc valami frankót?
attól függ, h frankón csinálod v levelezőn
Gyerekek, lehet nem ez a megfelelő hely, de hátha tudi valaki. Mennyibe fáj manapság egy C jogsi? A, B van, saját szórakoztatásomra akarok ifát vezetni
Támaszkodik egy rendőr az autó mellett. A másik oldalról benne ül! Majd hallatszik, másfél kilométerról, hogy "valaki" jön! Olyan 12 000-es fordulattal. Két rendőr feláll. Motoros megállít. Öt perc múlva látszik, hogy valamit intéznek még mindig!
Tanulság: ne hívd ki magad ellen a sorsot!
Magyarul: Baszhatod az "E" betűt, ha a biztosÚr úgy dönt hangos, KPM-re küld!
Nem telejes èrtelek, hogy pontosan mi számít akkor, de nem is érdekes.
nem, a db fontosabb.
Uraim, én a helyetekben nem mennék a Mátrába motorral, úgy hallom sok lesz arra a fa. Kabát
Végre értem mire gondolsz. Szép hangja van, de van hozzá síp ami közel gyári hangot varázsol neki. És talán a legfontosabb van mindkét dobban e jelzés.
a gianelliket. Nyilván már nincs fent a motorodon, de ezzel a dobbal bőven a decibel határ felett volt a motor nem? Ha ezt egy motoros rendőr meghallja, és éppen bírságolhatnékja van......
De mit lát meg Uram? Tényleg nem tudom, hogy mi bánatomat látsz ami a rendszámomba kerülhet....
bocsa, azt hittem te vagy akinek levette a rendőr anno a rendszámát Pécsen. Azért azt tudod, hogy ha ezt motoros rendőr meglátja irány a KPM ugye?
Nem vettek el semmit. Azt sem tudom, hogy ki vagy. Egyáltalán miről beszèlsz?
neked vették el a forgalmid a múltkor, ugye?Nem is értem miért.....
Persze van. Nézd meg a hirdetésemet az adatlapomon.
lehet?

az nagyon jó ár van esetleg szűkítőd?
Gondolom 1pár kerül annyiba, ha már úgyis lefelezte ......fűrésszel
Pár.
Lehet
darab vagy pár?

amúgy jogilag tényleg lehet a 92éves nagymama egy s1000rr tulaja?
50 a vége.
mennyiért?

lehet tudok rá vevőt