Ültem én is hosszú magas sprinteren, amilyenből busz is van. Szeretem a nagy darab vasakat... és kéne tehertet vezetni hivatalosan... vagy pókerarccal nagyon flegmán
Nemnagyon De vannak erre jófajta tanintézetek, aszt ott a füledbe súgják
Voltam már én is D kat kisbusszal - nehézpóttal spanyolba sima Bjogsival, nem cinkelt érte sehol senki.
Gyerekek, lehet nem ez a megfelelő hely, de hátha tudi valaki. Mennyibe fáj manapság egy C jogsi? A, B van, saját szórakoztatásomra akarok ifát vezetni
Támaszkodik egy rendőr az autó mellett. A másik oldalról benne ül! Majd hallatszik, másfél kilométerról, hogy "valaki" jön! Olyan 12 000-es fordulattal. Két rendőr feláll. Motoros megállít. Öt perc múlva látszik, hogy valamit intéznek még mindig!
Tanulság: ne hívd ki magad ellen a sorsot!
Végre értem mire gondolsz. Szép hangja van, de van hozzá síp ami közel gyári hangot varázsol neki. És talán a legfontosabb van mindkét dobban e jelzés.
a gianelliket. Nyilván már nincs fent a motorodon, de ezzel a dobbal bőven a decibel határ felett volt a motor nem? Ha ezt egy motoros rendőr meghallja, és éppen bírságolhatnékja van......
Amúgy nem tudom, az én időmben még emberi áron le lehetett vizsgázni.
Voltam már én is D kat kisbusszal - nehézpóttal spanyolba sima Bjogsival, nem cinkelt érte sehol senki.
Tanulság: ne hívd ki magad ellen a sorsot!
Uraim, én a helyetekben nem mennék a Mátrába motorral, úgy hallom sok lesz arra a fa. Kabát
az nagyon jó ár van esetleg szűkítőd?
Lehet
amúgy jogilag tényleg lehet a 92éves nagymama egy s1000rr tulaja?
lehet tudok rá vevőt