Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi van?....ezt biztos nekem akartad írni?
caca szar vircsije? mondom neki, hogy ez bazmeg, ez nem a szar plexidtől van, hiába tekergetjük, csak nem emel majd ki, vagy túlságosan is, hanem valami más gond van. Kérdeztem, te.. a bowdent mikor öntötted nyakon valami wd40-szerű izével? fingja nincs
állampolgárként ellenőrzi, hogy az ő pénzéből, érte dolgozók milyen minőségben, és körülmények között végzik a munkájukat.
sértődöttségből.... ......én sem csípem ha megállítanak még ha nincs is sok gondom, de persze olyan nincs, hogy nincs, de a héten pl. a két 0-on lévő rendőr akikre már minden rosszat elmondtak a kollégák kivettek, ellenőriztek, nem kekeckedtek és mivel nagy vonalakban jó volt amit kerestek elengedtek.....ennyi...
Szerintem ha mástnem figyelemfelkeltésre jó volna, és még a zsaruknak is pozitív követezményei lehetnének végeredményben (műszaki állapot pl, vagy idióta parancsok, elvárt büntikkel, meg olyan helyekről, meg etc..)
Neked ez a munkád? Ha nem akkor nem értem miért foglalkozol ilyenekkel?
Meg vagy ezen lepődve? A TV2 bulvár -kereskedelmi tévé, egy az érdeke, hogy minél több reklámra minél több nézőt tudjanak behülyíteni!
a TV2 teljesen átállt bulvárra, azon belül is balesetek, bűnügyek, ilyesmi. ez tény.
Bear! Mit lehet kezdeni, egy kb 10 éve vett, de még abban az évben eladott autóval, aminek nincs meg az eladási adásvételije, és most akarja az okmányiroda a nevemre sózni. Az illeték nem érdekel, de lenne a nevemen egy olyan autó, ami mai napig forgalomba van, de nem én használom..... Büntetéseket meg nincs kedvem fizetni. Van erre jónak tűnő megoldás?
Ez így durva lenne. Nem tudom, de szerintem 2300 Ft. befizetése után bejegyzik a forgalmiba az új színt. Régen ez illeték mentes volt.
ja!
lehet kérdeztem már, bár nem tudom, néha szalajt az agyam......
ha a motornak megváltoztatom a színét, akkor csak beballagok az okmányirodába 6000ft-al és adnak egy másik forgalmit az új színnel?
Köszönöm szépen!
Az irányjelzők kivételével minden gyári, de megvannak az eredeti irányjelzők is, csak azok olyan csúnya nagyok. Épp ma beszélgettem az előző tulajdonossal (Matska) a ZZR rovatban, hogy mik lettek rajta csinálva. Mert nem volt ám ilyen jó és szép. Ő is, és én is sokat dolgoztunk rajta.
..hát politikai hírek nincsenek is már a híradókban. Csak a balesetek meg a fa tetejére szorult macskákról szólnak a hírek..nagyon durva
szép a vas, emgyé, le a kalappal. Teljesen gyári állapot?
Ha valódi hiányosságot fedezel fel a veled szemben intézkedő rendőrrel kapcsolatban és ellenállhatatlan ingered támad ezt a szemére vetni, vagy nyilvánosságra hozni, akkor mindenképp várd meg a veled szembeni intézkedés befejezését. Utána tied a pálya. A többit pedig drbear útmutatásai szerint.
...aztán körforgalom, teljesen üres út, szintén kocsival, körforgalom, nem indexeltem, megállít a buszöbölben, baszakszik velem, hogy ízzókészlet, meg mennyire büntessen.Eközben szintén a körforgóból egy rozzant trabant kivágódik, semmi világítás(!) se elöl, se hátul, és persze semmi irányjelzés. Mondom a f,szkalapnak, és ezzel mi van? Világítás nélkül éjjel? Nem veszélyesebb kicsit a közúti forgalomra mint én? Nem kellene inkább utána menni? Válasz:
- Ne okoskodjon, mert a gumijait is megnézem...
THX, magyrisztáni rendőrség.
Thx!

Nem rólatok beszéltem, hanm a környék igencsak hátrányos helyzetéről, amit a nagyfejű helyi parancsnok kozmetikázva hoz nyilvánosságra. Egy töketlen alkalmatlan banda itt az egész. Tavaly kitéptek egy bankomatot az egyik bankelőteréből, és elvitték. Teli volt térfigyelőzve minden. Utána elemezték a felvételeket, hogy a kocsi amivel elvitték az automatát, három kamera előtt is elment vagy ötször, anno több mint egy órán át körözött az akkor tök üres (!) városban. És nem tűnt fel nekik. A riasztó megszólalt, ami a rendőrségre is szólt, és nem értek sem oda, sem pedig a nyomukba. De legalább arról is van felvétel, mikor szintén 4 kamera előtt elhaladtak. Ez a bajai rendőrség. Egy rakás idióta! De a közlekedők (egy részével) szemben határozottan képesek fellépni. Duna előtt mérni, hátha a tök üres szakaszra 70-nel gördülsz be, indokolatlan STOP tábla melett büntetni (200-300 méterre jobbra is balra is belátható) és sorolhatnám. Az emberek sajnos nagyon kevés poz. tapasztalattal bírnak a rendőrséggel kapcsolatban, de ne is csodálkozzunk. Velem történt:
-Baja belterület, rendőr megállít, nincs bekötve, beírjuk, h hiányoznak a papírok, 5000. Mondom neki, ok balfasz voltam ,legyen. Közben a társa leint egy f.szomtudja milyen audit, csávó pöffeszkedik benne, a telót akkor nyomja ki és nincs bekötve. Odamegy mond neki valamit, semmi papír elkérés (és ugye kitöltés sem mint nálam), fickó továbbgurul. Ennyit a Sündőrségről.
NNNNNa. Ha segítséget akarsz, kérdésed van akkor kérlek, hogy ne ezen a hangon beszélj a rendőrökről. Sokan itt aktív vagy volt rendőrök VAGYUNK. Tudom, hogy sok unszimpatikus jelenség van a rendőrségen belül, de induljunk már abból ki, hogy nem mindenki korrupt, szemétláda.

A kérdésedre a válasz. Hajrá, csak dátummal és olyan helyen csináld, ahol azonosítható a helyszín is. És én weblapra tenném fel, a média is kormányzati ellenőrzés alatt ál.
..csak egy elméleti kérdés. Ha mondjuk észreveszem, hogy Mr. fakabát motorján kopott a gumi, sérült a rendszám, stb., lefényképezhetem és feljelenthetem? Ugyanez a kérdés rendőrautóra, és a vele való közlekedésre, parkolásra. Mert én venném a fáradságot és szerveznék egy olyan kis kamerás, sebességmérős követős akciót, mely alapján a fél bandát fel lehetne jelenteni, és persze azonnal küldeni a felvételeket a Tv-nek is, mert egy olyan moslék korrupt banda a nagy része ennek a rendőrségnek csúfolt bohócbandának, hogy el símogatnák házon belül. Itt Baja környékén minden másodikat szó nélkül agyon kellene verni, élükön statisztikamániás parancsnokukkal.
Nem mind, van itt a közelben olyan is amire autóval is hiába állok rá, esti ciklusnál csak 6 percenként zöld akár jön valaki, akár nem pedig az is járművezérelt elvileg csak b.sszák megcsinálni. A földhurok nem hiszem, hogy el tudna romlani legfeljebb a dobozban valami bár amennyit túrják minden szarért az utakat az is kehet, hogy átvágták a kábelét.
Én ráálltam mindig motorral, mágnes nélkül.... és működik
Ja, a ZZR-t még hébe-hóba érzi de a rotyogót abszolút nem.
Próbáld ki itt az Iszka felől az Új-csóri útra...
A vinyóból kioperált mágnes tényleg működött aztán pár nap múlva megint hiába álltam a földhurok fölé. Otthon vettem észre, hogy elveszett a mágnes!
Mennyit bajlódtok ezen.....
Látszik az aszfalton egy kocka, az alatt van az érzékelő..... rá kell állni és ennyi. Motorral ha a szélére állsz a kockának már elég.