Nincs jó megoldás. Ha tudod ki vette meg keresd meg. ha nem akkor jelentsd be, hogy ellopták az autót. legalább a bejelentéstől kezdve mentesülsz. A nagyobb baj az, hogy így téged terhel minden költség 5 évre vissza, súlyadó, bírságok. Ha egyszer lekerült a nevedről miért kerülne vissza?
addig jó, tegyék csak. Most itt meg vagyunk egyezve velük, hogy engem nem basztatnak, hogy kicsit, néééha, talán, szabálytalankodom a majával, cserébe én sem vegzálom, meg nyomkodom őket fel minden fórumon, mindenért (sőt, nálunk mindig kaphatnak ingyen teát vagy kávét ha kérnek)
Mind személyes támadásnak veszitek az ellenőrzést. Pedig ez csak egy sima munka. Nem fejre megy. Jön valaki, megállítod. Aztán jön a következő......stb.
engem is lemeszeltek a nagyrobesszel mondjuk, bennünk aztán nemtom mi gyanús lehetett, mikor egy közepes robesszel, jó nagy, vadiúj rendszámmal, ketten asszonnyal kikanyarodtun ka tescóból mit gondolt, valami jogsi nélküli huligán leszek, vagy nincs E-betű a suttogós dobomon?
vagy beküldi a sajtónak, mint a rossz helyen parkoló rendőrautókét szokták (azon filóztam, hogy lekoppintották az ilyesmi témát, azzal az amúgy béna dumával, hogy ha mér a verdában a rendőr, akkor az mérőállvány vagy mifasz, de míg behajt a tilosba, vagy ahova nem lenne szabad kerülnie, akkor még nem állványvagymi, nem? )
21 éve vezetek mindenféle gépekkel de igazi köcsög rendőrrel még nem találkoztam.
lehet azért mert én sem vagyok igazi köcsög?
egyedül a múlt nyár volt a megszokottól eltérő, robogóval elég sűrűn lemeszeltek, de ott sem volt extra baszogtatás
Ilyen nincs, hogy az ő pénzéből. A nálam dolgozó festőt kifizetem a pénzemből és akkor utána minden munkáját leellenőrizhetem az összes festőnek? Ha folyamatosan a TESCO-ban vásárolok akkor az feljogosít, hogy az ott dolgozókat ellenőrizzem? Sorolhatnám még. Mindenki másokból él, kivéve a tanyán áram, víz nélkül élő, önmagát fenntartó földműves, állattenyésztő. A fizetésed elköltöd, a felét az állam osztja el kismillió dologra a felét saját magad.
Bírom egyébként, hogy naponta több 10.000 szabálysértés van büntetve és akkor havonta van egy rendőri hiba és akkor az a nagy szám.
Egyébként meg ha ráér akkor fényképezzen és az illetékes Kapitány fogadónapján előadhatja a problémáit.
én sajnos nem osztom ezt...
lehet azért mert én sem vagyok igazi köcsög?
egyedül a múlt nyár volt a megszokottól eltérő, robogóval elég sűrűn lemeszeltek, de ott sem volt extra baszogtatás
Bírom egyébként, hogy naponta több 10.000 szabálysértés van büntetve és akkor havonta van egy rendőri hiba és akkor az a nagy szám.
Egyébként meg ha ráér akkor fényképezzen és az illetékes Kapitány fogadónapján előadhatja a problémáit.