Sziasztok! Nekem van egy kiyo laserpro 3 mas típusu lézerblokkolóm és eladóvá vált ! Új ára 50.000 környéke még van rá 3 hónap gari, tökéletesen működik csak a kocsimat eladtam és a motorra nemtudom és nincs is energiám rászerelni. 35.000 Ft t kérek érte, ami fix ár! Ha esetleg vkinek felkeltette volna az érdeklődését hívjon vagy írjon:
revolution92@gmail.com
0630/3384427
A békéscsabai ügyben új szakértők bevonását kérték, mert továbbra sem jutottak egyről a kettőre hogy haditeknikai zavarás vagy sem... ráadásul a faszi számlával tudja igazolni az eszköz vételet, és beszerelést is, ugyhogy nehogy a bolt is megüsse a bokáját... de nem fogja sztem! :) Kocsira 3-3 javaslott tudomásom szerint... rendszámhoz, és a sarkokhoz... de vannak itt nálam okosabbak is!
Mi újság a lézer blokkolók ügyében?
Született már valami jogszabály,ami ezeket egyértelműen tiltja?
Illetve kérdezném a szakembereket,hogy autóra hátra,milyen ketyerét érdemes rakni? Hány szem ajánlott?
Többen azt mondják,hogy az infra szemes kevés....
egyszerűbb példát mondok
4 napos autópálya matrica, van egy első és egy utolsó nap.... az utolsó napon éjfélig is érvényes.... pedig ott is tól-ig napokat jelölnek meg
szerintem teljesen egyértelmű ez, csak aki nem biztos ebben azt megszivatják
csak, hogy a 3-ig, azaz 3-ika van hajnali 1-kor is és délután 6-kor és még este 11-kor is.... mindegyik 3-ika... és az van feltüntetve utolsó érvényességi napként, akkor egész nap, ennyi
Ha pl. decemberben egy üzlet 23-ikáig van nyitva, akkor nem azt jelenti, hogy 22-én este bezárnak kész... hanem, hogy 23-án MÉG nyitva van
hát...
tól-ig végű dolgok ugye
3-ig azaz 2-ka 23:59:59 ugye, onnan 3-ika vagyis -ig
persze jó ge.nek kell hozzá lenni a rendőrnek
főleg, hogy a zöldkártyaadó hülyeség mint az összes többi gépjármű tulajdonos bőrlehúzós dolog
de legalább van miért basztatni a pógárt
Micsoda szerencse...
hu bazz ezt be is csengetted
revolution92@gmail.com
0630/3384427
(a kép csak mintakép )
Mi újság a lézer blokkolók ügyében?
Született már valami jogszabály,ami ezeket egyértelműen tiltja?
Illetve kérdezném a szakembereket,hogy autóra hátra,milyen ketyerét érdemes rakni? Hány szem ajánlott?
Többen azt mondják,hogy az infra szemes kevés....
hiszek neked
egyértelmű
egyszerűbb példát mondok
4 napos autópálya matrica, van egy első és egy utolsó nap.... az utolsó napon éjfélig is érvényes.... pedig ott is tól-ig napokat jelölnek meg
szerintem teljesen egyértelmű ez, csak aki nem biztos ebben azt megszivatják
Ha pl. decemberben egy üzlet 23-ikáig van nyitva, akkor nem azt jelenti, hogy 22-én este bezárnak kész... hanem, hogy 23-án MÉG nyitva van
ha valamire ráírják a szavatosságát, akkor az nem az előző nap éjfélig érvényes, hanem a feltüntetett utolsó napon is, a nap végéig
tól-ig végű dolgok ugye
3-ig azaz 2-ka 23:59:59 ugye, onnan 3-ika vagyis -ig
persze jó ge.nek kell hozzá lenni a rendőrnek
főleg, hogy a zöldkártyaadó hülyeség mint az összes többi gépjármű tulajdonos bőrlehúzós dolog
de legalább van miért basztatni a pógárt
Micsoda szerencse...