Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bátor férfiú vagy, csak nehogy csússzon az jogsi rajtad kívülálló okok miatt...
aha, az jó, egy darab e betű sincs a motoromon + 160as blokk van beletéve, drága lesz, bár ez csak átmeneti megoldás amig nincs meg a jogsim
...és kell ré "E" bötü.
nekem meg mindegy, nincs rendszámom nem állok meg a rendőrnek
Ha rajta van működnie kell
Ezt mifelénk az öreg szimszonos papák úgy oldották meg, hogy elfordították a rúdon az indexfejeket, hogy lefelé nézzen
Ez igaz
Vagy kb. 20 éve azért kellett a vizsgán jobbra-balra kalimpálni a kezünkel,(mintha egyensúlyoztunk volna) mert ott nem lehetett használni pedig az etz-men már volt index
sorry szóval irányjelzésre való akármi kötelező, de ha van rajta indexed és nem úgy villog ahogy kell és nem jelzel karral akkor ha geci akkor megszivathat..
Nem az. Csak az az előírás, hogy ha fel van vele szerelve a mkp. akkor szabályosan működnie kell.
az index az kötelező...
én is csikorogtatnám akár 5 forintért is amikor befelé kellene fizetnem
mondom majd neki

de akkora sóher mint állat, a 30as csekkeket is úgy fizeti be hogy csikorgatja a fogait
Akkor mond meg cimbidnek hogy ez volna a frankón tuti persze erre áldozni kell
a halált sem osszák ingyen
előre két fej, hátúlra két fej aszt a szél se éri
ez a cucc lézeres kütyüvel mérhetetlen
ha a rendszám eltér az engedélyezett szögtől (azt hiszem 5 fok befele, és talán 25 kifele, akkor már elegendő ok, hogy kötekedjen)
legközelebb megelőzni a bajt, ennyit lehet tenni...
Az olcsóbbakból előre/hátra 3-3 db, a drágábból 2-2 elég rá. 100-tól indul a móka beépítéssel.
a here tudja hogy van ez, nem is érdekel igazán
haver baszogtat egy ideje hogy mit kellene venni, mert neki "nagy" gépe van.........
Ez nem mennyiség inkább minőség kérdése ini
Egy lézerdiódásból elég a 2 fej akár nagyobb járműre is
és nem a blokkolók ellen kell , hanem a lézerek ellen
Vajon mit szűrögettél tegnap este nyolckor amikor irtad
Tán valami kiskőrösi tablettás bicentőst
Sziasztok!

Beleszaladtam egy trafiba....igaz nem motorral....de gondoltam megkérdem hátha tudtok okosat tanácsolni...
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek támadható-e valahogy az ügy? Egyáltalán érdemes-e hiszen a rendőrnek mindig igaza van....:-)
Ez az egy kép van: (a rendszám stimmel....azon kívül meg semmi nem látszik :-))

Köszi előre is!
Csötke
ha a rendszám meg van hajtva az önmagában is lehet oka, hogy elveszi a forgalmid, gondolom a tartód is eltér a gyáritól.
Az index villogása, emlékszel, van rá előírás, mennyinek kell lennie. 90 + - 30/perc , emlékeim szerint.
és megvolt a kellő tisztelet is.
hát én is igy vagyok vele de örülök hogy egyre többen gondolják ezt így,mert nem lesz annyiba hagyva
Az a rendőr aki ilyenért elveszi.. azzal vagy nem a kellő tisztelettel beszélnek a "másik" oldalról, vagy csak és ígyis-úgyis elvette volna valami miatt

Lényeg az h az index nem kötelező tartozéka a motorkerékpárnak
hát azért mert csak úgy lehet felfogatni mert az a rendszámtartó nem teljesen egyenes,hát én zsebre vágtam volna,csak éppen ugrott a műszaki érvényesség emiatt
egyik ismerősömnek van egy vw cady típusú gépjárműje
tetőcsomagtartó stb
erre mennyi lézer led vagy mipicsa kellene a blokkolók ellen?
ilyen 40es tábláknál párszor belefutott a csőbe.
Ha az irányjelzővel szarakodna veled egy rendőr, fogod magad, helyszínen zsebrevágod mind a 4et.. ennyi. Jelzel a karoddal, mert megteheted.

Minek hajtod meg a rendszámot, ha még úgy is látszódik?