Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítséged!
Elméletileg 67-ig szabs, 68-tól közig.
De ha beleveszi ha nem akkor sem jók, mert az egyik 65-re írja a köziget a másik 66-ra, közben 68-tól harmincezer, ugye? Ha jól értettem ha 67 lett volna is lehetne közvetlen hozzátartozózni?
Biztos nem veszi bele az egyik kalkulátor a +3-at.
Akkor ezek szerint ha kiküldik a papírt, hogy 65 akkor mehet a közvetlen hozzátartozós dolog ( bár már ezt küldtük vissza . ) Köszönöm viszont a szakértő segítséged! Mert a kiküldött levélben nem azt írták, hogy ennek és ennek a levonása után ennyi, még ha így is számolták hanem, hogy a megengedett 50 helyett 65-el közlekedett. Márpedig ha ők azt küldték, hogy 65-el közlekedett, és 68-tól közig bírság akkor nem közig.
Már csak azt nem értem, hogy a két kalkulátorban miért írja az egyiknél, hogy 65 töl közig 30 ezer a másik pedig azt, hogy 66-tól közig 30 ezer.
68-tól van közig 50-es korlátnál, mert +15 és +3 a gép esetleges csalása végett, ami valójában csak + - 2....de mindegy.
A blokkja 50 ccm-is,a henger pedig 80.
az a 2/3-os motor....a fülkeforradalmárok gépe!
milyenazaz ötvenpernyolcvanas?
a feltett kérdésedben ügyesen elrejtetted a választ is!
Aprilia af1 50/80-as motorom van.A rendőr ha megállít, megbüntet?"B" kategóriás jogsim van!
Igen, ismerem az érzést, bár én 10-el hosszabb vagyok (korban) és már csak a muskotályos édes a favorit. De már csak az üveges.
errefelé a kanna minimum 5 literes
de van 20-as is
20 éve még olyanba vittük a boroskólát alacsony költségvetésű diszkólátogatáskor, pohár meg egy fél literes korsó volt
indulás előtt mindenki letekert 4 korsóval, a sofőr meg 5 korsóval aztán indult az este
gondolom már elévült a dolog
mondjuk aszfalton sosem mentünk........
"Egy" kanna bor? Attól függ, mekkora az a kanna!
alig várom........
tavasszal a déli oldalon szebb a fű
jó...én sem...birka vagyok, megyek legelni...
Rendben, tegyél valamit....,de mit?......nem birkák vagyunk hanem még nem jött el olyan társulat akiért érdemes kimenni és még van vesztenivaló, ez mondjuk nem sokág ha így megy a megnyomorítása a népnek.....az araboknál is elég volt, hogy páran(nyilván nem maguktól) elkezdjenek a neten szervezkedni és a kivonulók mellé álltak először az arra járók másnap már direkt azért mentek ki mert hallottak róla az emberek.....a tök tele van már, de még nem jött el a határ, de elérik ha sokáig szívatnak minket..
na...
többet erről nem írok, mert este kellenek az ujjaim
nem a tökömet, birka itt a java része
mindegyik nyúl tenni bármit, legfőképp úgy nem tesz bármit is, hogy neki az valamibe is kerüljön (pénzbe, kényelmetlenségbe)
de sírni tudnak
tudsz egyetlen népi kezdeményezésről ami sikerrel járt?
megosztották a népet és végünk is van
pl szidják a cigányokat, de ezek mögött is ott vannak a felbujtók.
vagy a lakáshitelek
fogy a lakosság, mégis minden generáció baszott nagy lakáshiteleket vesz fel, hová tűnnek a lakások amiből kihaltak?
miért tankolgatnak 2-3 ezreket 5 millás autókba? minek kell 50-70 ezres autóhitel, amikor évi 10ezret sem megy vele?
itt is a felbujtók állnak a háttérben, mert mindenhol azt sugallják hogy TE ezt MOST megteheted
nép meg beveszi, mert birka....... és nem csak itt hanem mindenhol

vezetéssel meg az a gond hogy aki nem "fertőzött" az nem tud oda kerülni. csak nézd meg az új bekerülő pártot ott is 600 ezres fizetések vannak, senki sem berzenkedik hogy elég lenne neki 150, a többit meg költsék menzára

szerintem ezekről egy kanna bor mellett sok-sok óráig tudnánk társalogni
miért birka?...mindenki ezt mondja, de mégsem tesz semmit....kell egy vezető akit még nem fertőzött meg a sok köcsög és lesz kit követni....magától senki nem vonul sehova....semmivel nem vagyunk birkábbak mint más...
Szépen becsomagoltad....
ez mindenhol így van, a gépeket többre becsülik mint az embereket
lehetne ezt részletezni de mindig arra lyukadunk ki hogy a nép jelentős többsége birka..
Dehogynem:
Piszkos, rohadt sz@rházi szemét társaság! Az is aki legfelül ül, mert ha a "saját" ember élete ennyit ér, mennyit érhet a többi hülyéjé, akik erre a hazaáruló bandára szavazott!
És ezt - se - a sok hülye nem látja, aztán csodálkoznak, hogy fizetnek mindenért, és egyre nagyobb sz@rban vannak. Természetesen ez nem mindenkire vonatkozik!