Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem tudom..... esetleg valami arab vidékre ahol takarják a fejüket
Hívd fel Kovit, úgysincs már ötlete milyen új stílusú sex filmet csináljon, hátha bejön neki a stílusod jelen állapotodban
mondjuk én sem mentem sokra havi 60 pénzel.... de legalább a csekkek java részére elég volt
Multkor azt beszéltük strihelni kéne kiküldeni,az mégiscsak jövedelmezőbb mintha követ törne
nekem az sincs, mivel álláskereső voltam a balesetkor
szóval el kellene az asszonyt hajtani követ törni...... ez már nekem is eszembe jutott ám
nekem 2,5 hónap múlva jött meg az első táppénz
az ideg majd széjjel vágott
én sem tehetem meg, hogy itthon döglődjek...... csak nem tudok mást csinálni
és valóban, nincs lé...nincs kaja..... idén még nem fizettünk be egy sárga pappert sem.... mindenhonnan fenyegetés, végrehajtás, bankoktól....stb.

szóval hiába akarnék én menni melózni..... szerintem még a nézése sem menne fájdalom nélkül
Ez ezért van mert a fotelben fetrengő bonbont tömő mamának elgyengülnek a mély izmai és kigyün az ideg.
Apukának meg erősek mert dolgozik mint állat,persze neki meg a megeröltetéstöl jön ki +ez azért alkat kérdése is de mind 1.
Az emberek felének van sérve, de nem mindenki veszi észre, csak az akinek rossz helyen nyomja az ideget.
fura
asszony ló@ sem csinál itthon vakarózik aztán 3 sérve is van
após 62 éves lesz pár hónap múlva aztán egész életében kőműveskedett aztán kutya baja
Volt már, hogy nagyon fájt, akkor 1 hétig jártam tornára és krémes rázatásra és helyre is jött. Remélem most kifekszem és utána megprbálom a tornát ismét. Uszoda sajnos nincs ezek a kocsogok műfüves pályát építettek, mert nem volt ám elég a normális foci pálya meg a fedett nagy tornatermek sokasága. 35 km-re van az első uszoda......

Épp azt mondtam asszonypajtinak, ha jobban lennék jövő héten akkor le kellene ugrani Miskolc-tapolcára a barlang fürdőbe, ott jó termál víz van 30 fokos..... De ki tudja jó e neki, lehet csak megint begyullad....majd utána olvasok.
Nekem is fáj a derekam jó ideje, de mikor összehúz a görcs és nem tudsz lábraállni, akkor nem mész te bútort pakolni az tuti. Eddig elmúlt nekem is 1 hét alatt mindig, gyógyszerrel, krémmel, de most nem...
Sirály tájékoztató
Mondanám hogy gyógytorna meg ilyesmi de úgysem fogod csinálni ráadásul az a baj ezekkel a dolgokkal hogy kb fél év mire tünetmentessé varázsolja a hátadat tehát csinálod 3-hétig nem történik semmi azt hiszed nem ér semmit abbahagyod szevasz tavasz.
A mély izmokat vagy mit kell tornáztatni vele.
De van e uszoda a környékeden?
Ha van heti két-három alkalom már elég,csak gyors vagy hát úszás és szabályossan,ráadásul a beled is kisebb lenne tőle.
Mennyiért lehet eladni ilyen szíp fényes fémet?
jól be lehettek baszva, ha ilyen kanyarba varrtak
Ezt tegnap csinyáták ezzel egy puffot sem emelek meg, nemhogy egy bútort
akko épp ideje 1 sérvnek a vantól nem kell félni
nem vazze hanem egy csóró melós aki nem teheti meg, hogy otthon döglődjön......ha nincs lé nincs kaja...
mer te egy hős vagy...
micsoda nyomorék brigád.........amikor beállt a derekam csak annyit tehettem, hogy aznap hazamentem...másnap irány a költöztetés mert különben kirúgás.... ....vazze, mingyá 50 vagyok, de pár hónapja még költöztettem a hátamon szekrénnnyel pedig vagy 25 éve fáj a derekam...
nekem a 10 teripiától vissza húzódott igaz addig malyd beszartam,járás nuku,fekvés nuku,ülés nuku,szegény apám hordott az ölében még a wc-re is a ball lábam zsibbatt és már hasitani akartak,de az áram,a masszázs,a gyógy füri hejre hozott de aszonták ha ki pukkan akkor már bicska
Ha már így elkanyarodtunk a topic címtől
Kétszer műtöttek gerncsérvről. Műtettni csak akkor kell, ha már ki is szakadt az a sérv Addig gyógytórnával, helyre leeht állítani.A porckorong 7 rétegből áll. Ezek a rétegek szakadoznak át és ha mind át szakadt akkor középről kifolyik egy zselés szerű anyag (már nem emléxem, hogy hívják valami pulpa vagy mi ilyesmi.
nos a kilépő idegszálkat nyomhatja a kitüremkedett sérv ami nagy fájdalommal is járhat(nem föltétlen) ill. a legvalószínűbb jele a végtagzsibbadás Sajnos nekem mind a 2x-r kiszakadt ezért szükségszerű volt a műtéti beavatkozás. Állítólag egyébként 1-1,5 év alatt felszívódik, de ha közben idexálat nyom addigra az elbénulhat. Tévébe halotta az ismerősöm anyának a hugának a testvérének a lánya hogy találtak valami baktériumtörzset, amit, ha a sérre fecskendeznek felzabálja a sérült részt (ez valami újkeletű dolog tán ) tehát a műtét nélküli gyógyítás lehetősége is adott napjainkban.
Legyen igaz a hír hisz a gerincsérv ma már népbetegség...