Ilyen ez a porckorong sérv. Nekem is ki van dudorodva kb. másfélszeres méretű, tehát egy fél rész belóg és nyomja az ideget. A gerinc szuri nagyon jót tett, remélem megmarad a hatása sokáig.
Nekem ezt ajánlotta egy kedves ismerősöm, őt helyrerakták akupunktúrásan, azóta helyet mászik, sétál, nagyokat kirándul, stb.
Én is nyomatom a gyógytornát, de csak óvatosba....
Várom az MRI-t, aztán majd több helyre el akarom vinni az eredményeket..... mert kurvára nem akarok kés alá feküdni. Nekem ki van dudorodva a porc és nyomja az ideget a gerincemben. Fáj a derekam folyamatosan és a hátam is....
Ha ebből műtét lenne, akkor L. II-es alatt felett porckorong kiszed, 3 csigolya összeragaszt, lefixál.
Ez minden erőmmel el szeretném kerülni.
Nem pihenés kell neked pohi, hanem megfelelő gyógytorna, gerinctorna jó gyógytornásszal!
Simán "ki tudnak tornáztatni" sérveket is, ha hozzáértőhöz kerülsz.
Menj el gyógytornára, komolyan.
sokat utazom vonaton, meg sok évig a vasútnál voltam szóval ismerek sok kalauzt
azoknál is ilyen lebuktatós ellenőrzések vannak, de néha olyan jelmezekben hogy az már hihetetlen
a legjobb alakítás:
kis picsa állomáson faszi fut a vonat felé, munkásruha kézben láncfűrész tiszta forgács mindene
aztán mondja a kallernak hogy csak 500-1000 ft-ja van(pontos összeget nem tudok) aztán annyiért hagy vonatozzon xxxx állomásig
kaller beleegyezett és buka is a dolgot
de volt már olyan is hogy egy stricinek "beöltözött" csávó volt az ellenőr 3 kurvás kinézetű nővel
ha jól emlékszem 50ezer jár egy lebuktatott kallerért
szóval már kiölték az emberekből az összefogás szellemét, most kezdik kiölni az emberségességet is
Rossz akaró mindig van. Ezen kívül ki kell tölteni a egy "vagyon bevallásos" papírt is, átnézhetik a bank számláidat, a szomszédokat megkérdezik, mi a véleményük rólad, stb. Aki sáros könnyen bukhat, de majd meg látjuk. Én nem félek ettől, nem érdekel. A szomszédaim jók egyenlőre, nekik sincs bajuk velem, örülnek, hogy nem cigányok költöztek erre a telekre, hanem egy rendőr épített rá házat. A mi utcánk csendes, normális emberek lakják.
Jobban vagyok. Megvolt a CT, mutat az rendesen, legalább is ekkora sérv simán látszik rajta. Szóval marad a pihi, marad a kímélés és meglátjuk javul e. A doki szerint, ha ránéz egy sebész a képre, nem nagyon gondolkodik el, hogy kell e műteni. Azt javasolta azért várjak még, hátha visszahúzódik picit a pihenés során és ha vigyázok rá ellehetek vele jó darabig. Ha nem akkor cumi, irány a műtő. Valahogy egyáltalán nem vágyom rá.
Hogy megy bejelentés a korrupt rendőrre?....aki korrumpál az örül, hogy olcsóbban megússza és hülye lenne feljelenteni, a rendőrnek meg legfeljebb a felesége ha már unja a képét... .....
Olvasom hogy rendetlenkedik a derekad, remélem hamar felépülsz bár volt hogy fél hónapot is szenvedtem Én is hasonló jellegű okból kifolyólag. De ezután gondold meg kétszer is mekkora súlyt emelsz.
A témához pedig csak annyit hogy nálunk a kalauzokat tesztelték hasonló módon, bepróbálkoztak hogy nem engednék az utazást jegy nélkül vagy esetleg kisebb összeget ajánlottak fel mint a jegy ára, aki engedett a csábításnak az már mehetett is a pilótaképzőre. Azóta nincs pardon.
A provokáció mennyire elfogadott dolog?
Nem tévedsz....sajnos így van. De ők már a másik oldalon (politika) vannak...nekik mindent szabad. Velük, őket lebuktatva nem statuálnak példákat.....
Tudod, van az a vicc a sas-sal és a nyuszival...
A nyuszika sétál a mezőn, egyszer csak felnéz az égre és látja, hogy a
sas hátrafelé repül.
- Mit csinálsz sas, miért repülsz hátrafelé - kérdezi a nyuszi.
- Ó, hát nem tudod, nyuszika? Ez a demokrácia. Azt csinálsz, amit
akarsz! - mondja a sas.
- Tényleg? Ezt én is kipróbálhatom? - lelkendezik nyuszika.
- Persze, próbáld csak ki - válaszolja a sas.
A nyuszika nagy örömmel elkezd hátrafelé tolatni, élvezi a
demokráciát. Ahogy ott tolat a mezőn, meglátja a medve a farral
közeledő nyuszikát.
Más se kell neki, rögtön hegyezi magát, a nyuszika meg pont rátolat.
Mikor végre a medve elengedi, nyuszika fájdalommal és könnyekkel
küszködve rohan a sashoz és sírva meséli neki, mi történt.
- Jaj, ne haragudj nyuszika - válaszol a sas - elfelejtettem mondani,
hogy a demokrácia csak idefent érvényes! Ha odalent azt csinálod, amit
szeretnél, könnyen seggbe ku......k érte...
Az ilyen bepróbálkozásokról biztosan fog készülni kép és hangfelvétel, rejtett kamerával. Engem igazán nem érint, mert tisztességes rendőr vagyok, csak a lejjebb leírt dilemma érdekes az én szempontomból, viszont nem hiszem, hogy erre fognak vadászni, hanem "nagyvadra" keményen lehúzósokra.
Mindemellett gusztustalannak tartom, hogy megint a kis rendőr lesz a címlapon, az elvett 10.000 Ft-jával és ül majd érte vagy 5 évet....nyakam a tőkére merem tenni. A milliókat zsebre nyomó polgármesterek stb. az nem számít annyira. Na de tévedjek, ne így legyen.
Ez az első lépcsőfok. Ma meglesz. Kiértékelik és ha nem mutat semmit, valamint van rá lehetőség kérek MRI-t is. Végül is csak jár nekem, ha már tisztességesen adózok és fizetem a tb-t 10 éve.
Tegnap jött meg a szolgálati motoros ruhám, valamikor március áprilisban kellene menni az éves megújítóra, akkor összefuthatunk, ha minden jól megy. Még jövő héten tutira pihenek itthon, mert pihentetni akarom a derekam. Aztán meglátom, hogy üzemel. Egyenlőre nagy eredmény, hogy a tegnap reggeli négy kéz lábon járás után már fel bírtam emelkedni 2 lábra és nem nagyon fáj.
Ha az ellenőr megpróbálja megvesztegetni a rendőrt és nem sikerül, akkor a rendőr hiába állítja elő tagad. Egy tagadás áll szemben egy állítással, vagyis döntetlen.
Ha sikerül a megvesztegetés, akkor meg előrántja az ellenőr igazolványát és lebuktat? De akkor meg a rendőr tagadhat.
Vagyis szintén egy tagadás, egy állítás..... döntetlen.
Valamelyik csapatban létszámfölényben kell lennie a játékosoknak, hogy nyerjen valamelyik kis.
De ugye 2 civil egyszerre akarna megvesztegetni egy rendőr, az már ugye elég gyanús.... mert a kocsit csak 1 ember vezeti
Ha pedig a civil vesztegető ellenőr és a rendőr el is fogadja (majd később szétdobják a lovét), de nem egyedül van....akkor meg több rendőr áll szemben egy civillel és rohadtul nem lényeg, hogy az éppen ellenőr is van nem.
Itt ugye megint érdekes a szitu.
Nagyon nehéz lesz azt bizonyítani, hogy pénzért van ott a takarító vagy a bébiszitter.....
Pusztán emberbaráti szeretetből segít felebarátján.
Ha nincs róla fénykép... sőt videó, hogy ott takarított vagy vigyázott a gyerekre.... majd a videó végén pénzt vesz át ezért (de kölcsön is kérhet éppen ), akkor megdől az egész.
Ilyen videók pedig nincsenek és nem lesznek.... mert az ugye törvénybe ütközne, ha valaki a magánterületemen engem vagy bárkit is videózna.
Úgy félig. Be van álva a derekam mint motor a garázsba,szóval jó mereven. 3 hete kínlódok vele, valószínűleg gerinc sérv, de majd holnap a CT kimutatja, legalább is reménykedek. Tegap este úgy begörcsösödtem, hogy ma megunván a 4 kéz láb járást elmentem egy gerinc szurira. Most jobb, de pihenek egyfolytában ami unalmas kicsit. Tegnap este ugyan nem sokat aludtam, max 1 órát a többi csak kínlódás volt. Megyek is aludni....jó éjt nektek huligánok
Nekem ezt ajánlotta egy kedves ismerősöm, őt helyrerakták akupunktúrásan, azóta helyet mászik, sétál, nagyokat kirándul, stb.
http://www.ormosintezet.hu/hu/
Az árak se vészesek, 1 alkalom valami 5000 és 10-11 alkalom után helyrejött az ismerős. Bp.-ieknek előnyös nekem már duplázza az árat.
Várom az MRI-t, aztán majd több helyre el akarom vinni az eredményeket..... mert kurvára nem akarok kés alá feküdni. Nekem ki van dudorodva a porc és nyomja az ideget a gerincemben. Fáj a derekam folyamatosan és a hátam is....
Ha ebből műtét lenne, akkor L. II-es alatt felett porckorong kiszed, 3 csigolya összeragaszt, lefixál.
Ez minden erőmmel el szeretném kerülni.
Simán "ki tudnak tornáztatni" sérveket is, ha hozzáértőhöz kerülsz.
Menj el gyógytornára, komolyan.
azoknál is ilyen lebuktatós ellenőrzések vannak, de néha olyan jelmezekben hogy az már hihetetlen
a legjobb alakítás:
kis picsa állomáson faszi fut a vonat felé, munkásruha kézben láncfűrész tiszta forgács mindene
aztán mondja a kallernak hogy csak 500-1000 ft-ja van(pontos összeget nem tudok) aztán annyiért hagy vonatozzon xxxx állomásig
kaller beleegyezett és buka is a dolgot
de volt már olyan is hogy egy stricinek "beöltözött" csávó volt az ellenőr 3 kurvás kinézetű nővel
ha jól emlékszem 50ezer jár egy lebuktatott kallerért
szóval már kiölték az emberekből az összefogás szellemét, most kezdik kiölni az emberségességet is
Olvasom hogy rendetlenkedik a derekad, remélem hamar felépülsz bár volt hogy fél hónapot is szenvedtem Én is hasonló jellegű okból kifolyólag. De ezután gondold meg kétszer is mekkora súlyt emelsz.
A témához pedig csak annyit hogy nálunk a kalauzokat tesztelték hasonló módon, bepróbálkoztak hogy nem engednék az utazást jegy nélkül vagy esetleg kisebb összeget ajánlottak fel mint a jegy ára, aki engedett a csábításnak az már mehetett is a pilótaképzőre. Azóta nincs pardon.
Nem tévedsz....sajnos így van. De ők már a másik oldalon (politika) vannak...nekik mindent szabad. Velük, őket lebuktatva nem statuálnak példákat.....
Tudod, van az a vicc a sas-sal és a nyuszival...
A nyuszika sétál a mezőn, egyszer csak felnéz az égre és látja, hogy a
sas hátrafelé repül.
- Mit csinálsz sas, miért repülsz hátrafelé - kérdezi a nyuszi.
- Ó, hát nem tudod, nyuszika? Ez a demokrácia. Azt csinálsz, amit
akarsz! - mondja a sas.
- Tényleg? Ezt én is kipróbálhatom? - lelkendezik nyuszika.
- Persze, próbáld csak ki - válaszolja a sas.
A nyuszika nagy örömmel elkezd hátrafelé tolatni, élvezi a
demokráciát. Ahogy ott tolat a mezőn, meglátja a medve a farral
közeledő nyuszikát.
Más se kell neki, rögtön hegyezi magát, a nyuszika meg pont rátolat.
Mikor végre a medve elengedi, nyuszika fájdalommal és könnyekkel
küszködve rohan a sashoz és sírva meséli neki, mi történt.
- Jaj, ne haragudj nyuszika - válaszol a sas - elfelejtettem mondani,
hogy a demokrácia csak idefent érvényes! Ha odalent azt csinálod, amit
szeretnél, könnyen seggbe ku......k érte...
Járni, jár...... csak nem jut!
Mindemellett gusztustalannak tartom, hogy megint a kis rendőr lesz a címlapon, az elvett 10.000 Ft-jával és ül majd érte vagy 5 évet....nyakam a tőkére merem tenni. A milliókat zsebre nyomó polgármesterek stb. az nem számít annyira. Na de tévedjek, ne így legyen.
Ha sikerül a megvesztegetés, akkor meg előrántja az ellenőr igazolványát és lebuktat? De akkor meg a rendőr tagadhat.
Vagyis szintén egy tagadás, egy állítás..... döntetlen.
Valamelyik csapatban létszámfölényben kell lennie a játékosoknak, hogy nyerjen valamelyik kis.
De ugye 2 civil egyszerre akarna megvesztegetni egy rendőr, az már ugye elég gyanús.... mert a kocsit csak 1 ember vezeti
Ha pedig a civil vesztegető ellenőr és a rendőr el is fogadja (majd később szétdobják a lovét), de nem egyedül van....akkor meg több rendőr áll szemben egy civillel és rohadtul nem lényeg, hogy az éppen ellenőr is van nem.
Ez szerintem olyan ijesztgetés, mint EZ
Itt ugye megint érdekes a szitu.
Nagyon nehéz lesz azt bizonyítani, hogy pénzért van ott a takarító vagy a bébiszitter.....
Pusztán emberbaráti szeretetből segít felebarátján.
Ha nincs róla fénykép... sőt videó, hogy ott takarított vagy vigyázott a gyerekre.... majd a videó végén pénzt vesz át ezért (de kölcsön is kérhet éppen ), akkor megdől az egész.
Ilyen videók pedig nincsenek és nem lesznek.... mert az ugye törvénybe ütközne, ha valaki a magánterületemen engem vagy bárkit is videózna.
Nevetséges próbálkozás....ijesztgetés az egész!