Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inikém biztos tréfából írtad amit írtál ez nem gond de ez nem a viccek topic Nézünk logikusan:
Ha mindenki maradéktalanul betartaná a kresz szabályokat úgy ahogyan az a nagykönyvben meg van írva, akkor gyakorlatilag, leállna, megbénulna a forgalom.
Ezeket a szabályokat gyakorlatban a gépjárművet vezető emberek "rugalmassan" alkalmazzák. Pl. a bp-i kivezető utakon az 50-es táblánál símán 80-90-el közlekednek. Próbálj meg 60-al menni a 80 éves mamika ledudál a swiftjével
és igaza van. Mindenkinek sokkal jobb, ha a zsúfolt nagyvárosból(nem csak pest) minél hamarébb távozik a gépjárműforgalom. És alapvetően teljessen biztonságban, mivel többnyire ezek több sávos utak és a kereszteződések, gyalogátkelők lámpával szereltek A kresz azt követelné, hogy 50-el lödörögj akár 10 km-ert is, mert egy pestnél bizony vannak ilyen hosszúságú kivezetők, a gyakorlat pedig azt mondja, hogy dzssíí és mindenki heppi Nem beszélve a rengeteg indokolatlan 30-as táblák ahová a rend éber őrei szívessen beállnak "szolgálni és védeni"egy FÁMA III-assal Mert ott már egy 60-al száguldozó idegbeteg ámokfutó 100%-os sebességtulépés vétségét követte el
De tudnék én szegeden, kecskeméten olyan gyalogátkelőhelyet is mondani, hogy szabály szerint az életben nem bírnál átmenni rajta, az egésznapos intenzív gylogosforgalom miatt Ráadásul ma már az átkelési szándék is elsőbbség, le se kell, hozzá lépni.
Nos ez csak néhány pl. a kresz impotenciájáról
a 60 évek óta elég sok minden kellene módosítani benne, mivel minden nemű közúti forgalom a soxorosára emelkedett azóta. Persze vannak benne néha módosítgatások, taknyolgatások, csak sajnos azok egyenlőre egy sem a közlekedés gyorsítását, tempóssabá tételét segítik elő...
Közlekedj napi 4-800 km-t úgy hogy megadott címekre időben kell érned és rájössz!
Ebben igazad van!
De,ha 30 as és 40 es táblákkal van indokolatlanúl kitáblázva olyan hely ahol semmi értelme az alacsony sebességnek az bosszantó és a sün urak ilyen helyeken elbújva vadásznak az 50-nel gyoshajtó autósra vagy motorosra
Nekem a 16 éves diesel Vectrámban van blokkoló és párszor megmentett az ilyen bújócskát játszó uraktól.
Pl azt modja meg valaki,hogy a Nagykőrösin befelé a Motorradnál miért kell 50 re korlátozni a gyorsforgalmit
az miért nem jut senkinek sem az eszébe hogy talán be kellene tartani a szabályokat?
Ezt kb azért vezették be, mert a rendőr urak unták ,hogy nem tudják a gyorshajtókat elfogni......
Erre van eszük hogy a bűnözöket elfogják arra nincs....
nem,nem vagy hülye,ezt hívják úgy, hogy MAGYARISZTÁNIA
-itt a fekete nem fekete,a fehér nem fehér,csak annak látszik.........
" legálisan birtokolhatók és használhatók a fenti készülékek, mégis - akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is - büntethető az a személy, akit lézerblokkoló használatán érnek."

Na most akkor, hogy is van ez
Vagy csak én vagyok hülye, vagy egy mondaton belüli ellentmondást látunk...

HASZNÁLHATÓAK, DE BÜNTETNEK, HA HASZNÁLATÁN ÉRNEK?
Na kezdődik a szarakodás!
http://www.origo.hu/auto/20110...
nem kell sokat tolni mivel elég kis rész ami lakott...úgyhogy muszáj leszek ott áttolni
Na, engem kb. 91-ben szó szerint leüvöltöttek, mert a Terézkörúton a járdán toltam az Mz-t hazafelé (elszakadt lánccal).
A csúcspont az volt, amikor mondtam, hogy: Jogosítvány? Hát az még nincsen.
dehát.. fenetudja sztem nem basztatnak, csak tolnád annyit?
ja most olvastam vissza hogy tolás vezetésnek minősül,sehogy se jó
ez igy
De ha sisakban kitolom a pályára akkor nem büntetnek meg nem..?
sőt, csak sisakban tolhatod
ez komoly?és azért meg bírságolhatnak hogy csak tolom?
A www.motorama.it nél csak az a baj, hogy 50 euró a futár. Onnan csak egyszerre több mindent éri meg rendelni és akkor oszlik a posta költség.
Mondjuk egy lábméret sokat segítene....
Jah....azt nem igazán szoktam látni jó árban, de szétnézhetek vagy ha van olyan hely ahol lehet paypal fizetni és találsz akkor megoldom neked. Cipő nem kell 39-es forma?

http://www.kepesmotor.hu/utcai...

Ezt is asszonypajtinak vettem, de megmaradt újnak. A kupakot már elvitték tegnap.
ööö....csizma:)
M-es, vagy 8-as méret. Nekem az L-es kezemre feljön, de az ujjhajlítás már nehézkes. Női kézre való, asszonypajtinak vettem, de nem jutottam el vele motorozni. Öcsém eladta a GSR-t így most eladom.
Mindjárt megy a levél.
Spidi Penta nem jó 25-ért? 59100 Ft a motorline-nál
Értem és köszönöm hogy szakítottál időt egy ilyen esetre is.