Felőlem jöhetnek ...
Csak merültek fel problémák- Állampolgár visszajön a tréfitrafihoz és megkérdezi mennyivel mentem. Eddig minden napos a dolog. Vagy nem ment gyorsan és akkor örül és lelép, vagy gyorsan ment közöljük vele mennyi helyett mennyivel. Erre állampolgár nagy kérdése "nem tudnánk elintézni a helyszínen?" 10-ből 9 megkérdezi. Természetesen a válasz egyértelműen a "NEM". Van aki felfogja elsőre van aki erősködik kicsit. eddig elzavartuk és ennyi.
Na de most mi lesz? Erre még az ellenőrök is keresik a választ, hiszen megvalósul az állampolgár által a vesztegetés kísérlete, amiért elő kellene állítani, mivel bűncselekmény. Ez mennyire kivitelezhető? Végül is igen, főleg ha majd 100 km-re mérek, beviszem, lepapírozom, ami nem kevés egy személyes szabadságot korlátozó intézkedésnél. Az idő elmegy a mérés áll. Az állampolgár mérges és tagad mindent. Mehetünk Bíróságra mindannyian. Felesleges ügy, sok idő, sok munka, mérges állampolgárok.
És ugye ezt kell tenni, mert ha ellenőr jön és nem állítom elő, akkor cumira futottam...nem de?
én ezt nem úgy nevezném...
Kísértetiesen hasonlít -vagy pont olyan is- a régi rendszerben volt besúgósdi dologra..... amikor "álruhába bújt" hétköznapi emberek jelentettel másik emberekről
értem, gondolom akkor már az uj cimemre fogják küldeni ha küldik egyántalán, reméljük newm, nem szoktam váltani a cimjeimet, de igy alakult szartam az átjelentkezésre, nekem nem volt sürgős, mostanáig, reméljük igazad lessz és csak felszolitás után lessz retorzió. köszi a választ
Reggelt!
Szerencsére, aki gyakran vált lakcímet, annál a hivatal van , h elveszti a fonalat. Ezt tekintsd a privát kis szerencsédnek. Így legalább több pénz jut büntetésre
az okmányirodába (tatabányán) azt mondták haggyam, sajnos nem vettem fel a beszélgetést, de mi van ha kivonják?
Mit fogok mondani a rendörnek ha megállit és megbüntet? foggalmam sincs mit tegyek.
jó reggelt mindenkinek, pohi úr vagy valaki aki vágja a témát, nos másfél éve vettem a motoromat, az akkori lakcimem (elvileg csepel volt) mint utóbb kiderűlt, a vételkor már nem mert kijelentettek onnan. tavaly mentem volna befizetni a teljesitményadómat, és akkor tudtam meg hogy nem vagyok már csepeli lakos, pár napja bementem a központi okmányirodába, és elhajtottak, a gép nincs kivonva, de ő náluk nem tudok adót fizetni. Bejelentkeztem Tatabányára, ahhol lakom, ott is felkerestem a járműadóügyi osztályt közölték hogy náluk csak jövöre kell fizetnem mivel január 1 után vagyunk, és igy nekik csak 2012 januártol kell fizetnem. Nem tudom hova menjek, Szarjam le az egészet? senkinek nem kell a pénzem, viszont tartok töle hogy meg fognak utolag büntetni, Szerintetek mit tegyek, sehhol nem tudom befizetni azt a szart, vonassamm ki kis időre a gépet, vagy tényleg haggyam a francba, lehet nekem ebből valami bajom? tök tanácstalan vagyok, de lehet megtaláltam a kiskaput ,
Jó ez a jog. Leírnak valamit és ezek megmagyarázzák, az nem úgy van a jogalkotó nem arra gondolt, tisztára mint egy verselemzés .
Egyébként jól hangzik, de majd az ítélet eldönti. Ezért van a Bíróság és nincs Dreed bíró.
Repedt renszámtábla tartóért repedt segged lesz, mert megZsanetteznek ! Olyan gyerekes ez a hozzáállás ! Ha nincs a rendszám a helyén nem alkalmas a jármű a közlekedésre ! Akkor nem mehetsz vele! Ingyen adnak másikat a szervizben.
Nem fogják elfogadni a repedt tartós dolgot.
A kipufogóért nem igazán szól senki.
Szeretem a Kínai kaját, de mióta van a városban, azóta eltűntek a kóbor állatok. ,
srácok, ha a rendszám nincs a helyén mert eltört a tartója (tehát táskámba rakom vagy a csomagtérbe) és a rendszámtábla tartón látszik is hogy el van törve és nem tudja biztositani a rendszámtábla rögzitését, akkor mennyire fognak a rendörök elnézöek lenni?
Azt is belehetne válalni hogy a rendör elkisér a következö benzin kútra amég veszek egy 300 forintos tartót (még mindig jobb a 300ft mint a 30ezer ).
Amugy nyítot dobok terén hogy állunk? Még mindig elfogdja azt a magyarázatot a rendör hogy azért van a nyitot dob a motoron mert hangosabb és nem fognak elcsapni?
Ja és végére... csunyábban vagy szigorúbban fognak kezelni a rendörök ha kinai vagyok?
Ha szerencséd van, nem azért van ott a kamera. Ha nincs szerencséd akkor azt hiszem 100.000 Ft a büntetés. Máskor jobban figyelj. Köziges dolog, nem kijátszható az autó tulajának küldik ki a csekket.
Hát érdekes, de az eltévedés nem igazán mentesít a piros lámpán való áthaladásnál. Néha azért érdemes előre is nézni, mert arra haladsz....
Ha már a pirosat láttad mikor előrenéztél, az kb. azt jelenti, hogy az elmúlt 5-6 másodpercben nem néztél előre....ez elég veszélyes!
Ha rendőrségi kamera volt, akkor büntetésre számíthatsz, a piroson való áthaladás tételére. De erről úgyis értesítenek, ne aggódj....
szia !
egy kis segítség kellene. nemtudom ismered a helyet vagy nem de talán tudsz segíteni. ma tényleg véletlenül miután eltévedtem, figyelmetlenség miatt átt mentem a piroslámpán, miközben keresgéltem a táblát az út mentén csak azt vettem észre, hogy a lámpa piros lett mikor közvetlenül eléje értem.nem mertem satu féket sem nyomni hátha belém jönnek hátulról. diósd felől mentem Érd felé Tárnokot keresve és ott valamelyik lámpás kereszteződésben volt az eset. miután megfordultam a kocsival akkor láttam, hogy valamilyen kamera van felszerelve az oszlopra a másik oldalon. ilyenkor milyen büntetésre számíthatok és ezek a kamerák amelyek ilyen lámpás kereszteződésben vannak rögzítik az ilyen eseményeket ?
A KRESZ-ben ez szerepel:"Olyan járművel, illetőleg járműszerelvénnyel, amelynek megengedett együttes tömege a 3500 kg-ot vagy hosszúsága a 7 métert meghaladja, lakott területen kívül másik jármű mögött olyan követési távolságot kell tartani, hogy a két jármű közé legalább egy - előzést végrehajtó - személygépkocsi biztonságban besorolhasson." Akkor honnan veszik a 70 métert?
Aki nem mismásol nem aggódik!
Csak merültek fel problémák- Állampolgár visszajön a tréfitrafihoz és megkérdezi mennyivel mentem. Eddig minden napos a dolog. Vagy nem ment gyorsan és akkor örül és lelép, vagy gyorsan ment közöljük vele mennyi helyett mennyivel. Erre állampolgár nagy kérdése "nem tudnánk elintézni a helyszínen?" 10-ből 9 megkérdezi. Természetesen a válasz egyértelműen a "NEM". Van aki felfogja elsőre van aki erősködik kicsit. eddig elzavartuk és ennyi.
Na de most mi lesz? Erre még az ellenőrök is keresik a választ, hiszen megvalósul az állampolgár által a vesztegetés kísérlete, amiért elő kellene állítani, mivel bűncselekmény. Ez mennyire kivitelezhető? Végül is igen, főleg ha majd 100 km-re mérek, beviszem, lepapírozom, ami nem kevés egy személyes szabadságot korlátozó intézkedésnél. Az idő elmegy a mérés áll. Az állampolgár mérges és tagad mindent. Mehetünk Bíróságra mindannyian. Felesleges ügy, sok idő, sok munka, mérges állampolgárok.
És ugye ezt kell tenni, mert ha ellenőr jön és nem állítom elő, akkor cumira futottam...nem de?
Kísértetiesen hasonlít -vagy pont olyan is- a régi rendszerben volt besúgósdi dologra..... amikor "álruhába bújt" hétköznapi emberek jelentettel másik emberekről
Szerencsére, aki gyakran vált lakcímet, annál a hivatal van , h elveszti a fonalat. Ezt tekintsd a privát kis szerencsédnek. Így legalább több pénz jut büntetésre
Mit fogok mondani a rendörnek ha megállit és megbüntet? foggalmam sincs mit tegyek.
Ahogy öregszel annál jobban Zsanett-tezel.....kapuzárási pánik?
Egyébként jól hangzik, de majd az ítélet eldönti. Ezért van a Bíróság és nincs Dreed bíró.
A kipufogóért nem igazán szól senki.
Szeretem a Kínai kaját, de mióta van a városban, azóta eltűntek a kóbor állatok. ,
Azt is belehetne válalni hogy a rendör elkisér a következö benzin kútra amég veszek egy 300 forintos tartót (még mindig jobb a 300ft mint a 30ezer ).
Amugy nyítot dobok terén hogy állunk? Még mindig elfogdja azt a magyarázatot a rendör hogy azért van a nyitot dob a motoron mert hangosabb és nem fognak elcsapni?
Ja és végére... csunyábban vagy szigorúbban fognak kezelni a rendörök ha kinai vagyok?
Ha már a pirosat láttad mikor előrenéztél, az kb. azt jelenti, hogy az elmúlt 5-6 másodpercben nem néztél előre....ez elég veszélyes!
Ha rendőrségi kamera volt, akkor büntetésre számíthatsz, a piroson való áthaladás tételére. De erről úgyis értesítenek, ne aggódj....
egy kis segítség kellene. nemtudom ismered a helyet vagy nem de talán tudsz segíteni. ma tényleg véletlenül miután eltévedtem, figyelmetlenség miatt átt mentem a piroslámpán, miközben keresgéltem a táblát az út mentén csak azt vettem észre, hogy a lámpa piros lett mikor közvetlenül eléje értem.nem mertem satu féket sem nyomni hátha belém jönnek hátulról. diósd felől mentem Érd felé Tárnokot keresve és ott valamelyik lámpás kereszteződésben volt az eset. miután megfordultam a kocsival akkor láttam, hogy valamilyen kamera van felszerelve az oszlopra a másik oldalon. ilyenkor milyen büntetésre számíthatok és ezek a kamerák amelyek ilyen lámpás kereszteződésben vannak rögzítik az ilyen eseményeket ?