Nem lesz az olyan könnyen piszkos. És a rendszám sem szokott leesni, a tartó nem szokott csak úgy eltörni, stb. Ezek csak kifogások, nevezzük őket dumának. Én is vezettem maszekba sokszor kistehert kenyereztem, nagybaniztam, télen-nyáron, érdekes módon mindig látható volt az frsz.
Mondom ilyennel nem találkoztam még. Főleg, hogy felénk nincs autópálya. Szerintem hiteles lesz az a mérő. De egyébként meg a rendőr mondja, hidd el neki a mérés eredményét. Ez olyan, mint a piroson ment át nem ment át, telefon bizt. öv, stb. sok minden nincs rögzítve felvétellel. Van szerintem valamilyen határérték ha 70 méternek kell lennie akkor mondjuk 60 méteren belüliért büntetnek, vagy valami hasonló, nem hiszem, hogy a 69.5-ért bírságolnának.
Az utolsó mondatod a kulcs, mióta előzni tilos van azóta ez még rosszabb.
A hitelesítés és hasonlókkal nekem még nincs bajom, de gondolj bele, ez az eszköz kézben van tartva nem rögzítve valahová, nincs rögzítve a mérés eredménye, csak bemondás alapján kell elhinnem, elég egyszerűen lehet manipulálni mert egy mellettem haladó autóból végzik a mérést ami ha egy kicsit közelebb van mint én akkor hamar beleeshetek ha a határon vagyok.....egyébként én általában betartom mert nem szeretnék ráfutni senkire, de pont a 0-on előfordul, hogy közelebb vagyok 70m-nél a sok hullámzás miatt, elnyúlik és közeledik a sor a kihajtók és felhajtók miatt...
zozókám voltam nálad szarvason, híttalak is, a 9-es fórumba is írtam Nem hívtál vissza, nem válaszoltál
Csakhogy tudd
INNENTŐL ÖRÖK HARAG ÉS MAGÁZÓDÁS.
A hitelesítés a világ baromsága és egy jó nagy lehúzás.
Én nem tudom mi alapján csinálják ezt, de sejtem, hogy küldték őket.
Ha küldték őket akkor meg hitelesített a mérő.
Miből gondolod, hogy nem az? Ha meg nem az, és aggályod van e miatt akkor telefonálj be a 112-re és kérj felvilágosítást az esetről. Ez a legegyszerűbb és vagy normális választ kapsz, vagy ők nem lesznek ott mérni többet. Mindkét eset megnyugtatna téged.
Miért nem tartják be a követési távolságot? Ez az alapprobléma egyébként.
Egyébként meg személy szerint rühellem, mikor normális követési távolságot tartok és a barom nagy kínkeservesen megelőz és beáll elém. Hát a k...anyját neki. Én meg maradhatok le megint, a normális követési távolság megléte végett. Aztán jön a következő marha.
Tegnapelőtt az egyik kollégát megbüntették a 0-on azért mert nem volt meg a 70m-es követési távolság amit most előírtak....kérdezte honnan tudják?.....erre mutattak egy sima lézeres távolságmérőt amit mikor mellé értek az előző tgk-ra irányítottak és az valami 56m-t mutatott és ez alapján helyszínit kapott.....azért kíváncsi lennék, hogy hitelesítés nélkül ér-e valamit ez a "bizonyítás"?
Hali lehet hogy nem jó fórumon kérdezem de hátha tudtok segíteni, Szóval ha meg állít a yard és a forgalmiban lévő szín nem olyan mint a motor mennyire szokták szigorúan venni?
van egy 750kilós utánfutóm. 250cm a plató kb 1 méter a vonórész
a sárvédőjén van 1 zsiguli oldalindex
eddig abban a hitben voltam hogy hosszúságjelzőnek van odatéve
de most azt állítja ismerős hogy az oldalindex
most akkor melyik?
azé hogy jól letrafázzanak, ..bár már a Mol-nál állnak mostanában ,
de hogy még mindig kint van a Nagykőrösin az 50-70, ..aztán megint 50, az mán nonszensz.
Ez legyen a köcsögök legboldogabb pillanata , hogy ott bsszák a rezet a kocsiban.
volt az erre mindenfelé
pár példány még most is fut.
lehetett rendszámozni is akkoriban apróért
kb úgy ment mint a lovas kocsi vagy kicsit jobban de nem kellett a ló alól ganézni
amúgy a mia motorosok űberfaszák voltak alig ettek valamit
Ugy ahogy mondod.
Láttam arra jópárat, de igazán nagytotálba csak 1et, de az űberelte az összes többit. Egy hajnalban defektet kaptam jobbhátsó kerékre Vadkert meg Kkőrös között, javában szereltem, mikor rámközelitett egy ilyen összeszegelt istenverése. Két nagy malomkerék forgott az elején, onnan valami laposszíjjon ment a forgatónyomaték az egyik kerékhez, egyébként egy ló nélküli szekérhez hasonlitott, hátul egy korhű petrólámpa pislákolt, elől SEMMIFÉLE világítással nem rendelkezett , viszont olyan ordenáré hanghatása volt , h kilóméteres távolságból észre lehetett venni
A motoroskapából meg ebből-abból átalakított csettegők, főleg Soltvadkert nevezetességei közé tartozott(még ma is látni belőlle)
Persze ettől még ini szállíthatott ilyennel legalább lézerblokkolóra nem kellet költenie
Csak fülvédőre
Kiskőrös
Dolgoztam arra sokéve. Hát ha azzal a csettegővel fuvaroztál, ami ott divat, azzal elhiszem, h nem esett nehezedre betartani a sebességkorlátozást.
végén olyan profi technológia volt hogy péntek délután még víz volt hétfő reggel meg már bor lett
jézus képsségeitől még messze voltunk, de igyekeztünk a nyomába érni
ez egy szar duma
évekig hordtam bort aztán mindig betartottam a sebességet
mondjuk nem is ment nagyon többet
de ha mindenki betartaná, és leállna az élet akkor kedvenc jogalkotóink újragondolnák a dolgot
ilyen egyszerű
én úgy vagyok evvel inkább lassan járok és elkurvázom a büntit
azt legalább nem a politikusok teszik zsebbe
az is finom dolog locspocs időben 2-3km távonként
csak a pénz menjen kifelé
A hitelesítés és hasonlókkal nekem még nincs bajom, de gondolj bele, ez az eszköz kézben van tartva nem rögzítve valahová, nincs rögzítve a mérés eredménye, csak bemondás alapján kell elhinnem, elég egyszerűen lehet manipulálni mert egy mellettem haladó autóból végzik a mérést ami ha egy kicsit közelebb van mint én akkor hamar beleeshetek ha a határon vagyok.....egyébként én általában betartom mert nem szeretnék ráfutni senkire, de pont a 0-on előfordul, hogy közelebb vagyok 70m-nél a sok hullámzás miatt, elnyúlik és közeledik a sor a kihajtók és felhajtók miatt...
Csakhogy tudd
INNENTŐL ÖRÖK HARAG ÉS MAGÁZÓDÁS.
Én nem tudom mi alapján csinálják ezt, de sejtem, hogy küldték őket.
Ha küldték őket akkor meg hitelesített a mérő.
Miből gondolod, hogy nem az? Ha meg nem az, és aggályod van e miatt akkor telefonálj be a 112-re és kérj felvilágosítást az esetről. Ez a legegyszerűbb és vagy normális választ kapsz, vagy ők nem lesznek ott mérni többet. Mindkét eset megnyugtatna téged.
Miért nem tartják be a követési távolságot? Ez az alapprobléma egyébként.
Egyébként meg személy szerint rühellem, mikor normális követési távolságot tartok és a barom nagy kínkeservesen megelőz és beáll elém. Hát a k...anyját neki. Én meg maradhatok le megint, a normális követési távolság megléte végett. Aztán jön a következő marha.
a sárvédőjén van 1 zsiguli oldalindex
eddig abban a hitben voltam hogy hosszúságjelzőnek van odatéve
de most azt állítja ismerős hogy az oldalindex
most akkor melyik?
azé hogy jól letrafázzanak, ..bár már a Mol-nál állnak mostanában ,
de hogy még mindig kint van a Nagykőrösin az 50-70, ..aztán megint 50, az mán nonszensz.
Ez legyen a köcsögök legboldogabb pillanata , hogy ott bsszák a rezet a kocsiban.
pár példány még most is fut.
lehetett rendszámozni is akkoriban apróért
kb úgy ment mint a lovas kocsi vagy kicsit jobban de nem kellett a ló alól ganézni
amúgy a mia motorosok űberfaszák voltak alig ettek valamit
Láttam arra jópárat, de igazán nagytotálba csak 1et, de az űberelte az összes többit. Egy hajnalban defektet kaptam jobbhátsó kerékre Vadkert meg Kkőrös között, javában szereltem, mikor rámközelitett egy ilyen összeszegelt istenverése. Két nagy malomkerék forgott az elején, onnan valami laposszíjjon ment a forgatónyomaték az egyik kerékhez, egyébként egy ló nélküli szekérhez hasonlitott, hátul egy korhű petrólámpa pislákolt, elől SEMMIFÉLE világítással nem rendelkezett , viszont olyan ordenáré hanghatása volt , h kilóméteres távolságból észre lehetett venni
Persze ettől még ini szállíthatott ilyennel legalább lézerblokkolóra nem kellet költenie
Csak fülvédőre
Dolgoztam arra sokéve. Hát ha azzal a csettegővel fuvaroztál, ami ott divat, azzal elhiszem, h nem esett nehezedre betartani a sebességkorlátozást.
jézus képsségeitől még messze voltunk, de igyekeztünk a nyomába érni
Fostál volna tőlle egész úton...
Így könnyű
vazzeg akkor már nem lenne májam
csak házit iszom
évekig hordtam bort aztán mindig betartottam a sebességet
mondjuk nem is ment nagyon többet
de ha mindenki betartaná, és leállna az élet akkor kedvenc jogalkotóink újragondolnák a dolgot
ilyen egyszerű
én úgy vagyok evvel inkább lassan járok és elkurvázom a büntit
azt legalább nem a politikusok teszik zsebbe