Csak tudod ini egy 18-20 éves fiatal soha nem fog a házáért és a későbbi egszisztenciáért dolgozni és félretenni
18-20 évesen ezt egyáltalán nem érzi fontosnak a 98%
olyan idős koromban nekem is az volt a legnyagyobb gondom, hogy péntek és szombati buli után melyik városban van szerdán is buli. Arra kerestünk, hogy vidáman eltöltsük a fiatalságunkat. Tehát egész más dolgok fogllkoztattak mint az, hogy mi lesz 15 év múlva 100 rugó nem nagy pénz(elkölteni) megkeresni már sokkal nehezebb. Én ismertem a kicsiny városomban egy olyan srácot aki soha nem járt el velünk bulizni, soha nem költött semmire HÉTKÖZNAP ROBOLTOT A MUNKAHELYÉN hétvégén fusizott amennyit csak tudott. Tudatosan építette a jövőjét Ennek az eredménye az lett amit te is mondasz: hitel nélkül saját házban él. Milyen árat is kellett ezért fizetnie oda lett a fiatalsága a legszebb évei ami soha nem jön vissza kimaradtak a bulik, szórakozások, sunázások, közös hülyülések. Gyerek kora óta megállás nélkül dolgozni, zéró kikapcsolódással, jogal feltehetjük a kérdést? mi a f@sznak élni?
Azért, hogy egész életünket végigdolgozzuk és meglegyenek a számunkra fontos dolgok Ez fingot sem ér szórakozás, hobby, kikapcsolódás nélkül...
Pontossan
Ha volna a zsebbe elég lóvé,nem volna stresz,meg ideg hogy ugyan mi lesz holnap,jövő héten,jövő hónapban
de nekünk ezeket nem szabadna irkálni mivel a motor-motorozás manapság luxus.
Ugyebár ha baj van/lenne/akkor nem a házától,kocsijától válik meg elöször az ember.
Ez marhaság.Ha sok lenne a zsebemben igen kisimult arccal járkálnék és simán csak azt csinálnám ami érdekel.
A stressz abból van hogy nem tudja az ember mit hoz a holnap.A bizonytalanság a legrosszabb,hogy nem tud tervezni előre.
én inkább a kis munka kis pénz mellett vagyok
mi a fasznak hajtsam magam halálra?
sok pénz meg csak addig jó amíg nincs a zsebednen utána minden baja van az embernek hogy mit csináljon vele
Sajnos rohadtul nem sikerül.Egre többet melózom egyre kevesebbért.
Sajnos valamit szarul csinálok.................Lehet be kéne költöznöm a pontyszájú mellé a villába.
kifogást mindig lehet találni
itt 8-10 évről van szó annyit meg megér
aztán mipicsának vinne el egy muffot az ember moziba meg vacsorázni amikor egy feltöltőrártyáért egy csomó kismuffot lehet szúrni?
na mindegy mindenki azt csinál amit akar én leírtam nekem mi jött be
lényegében senkinek nem lett se költségesebb se rosszabb az életvitele mint iskolásként
mai picsák meg úgysem akarnak gyereket meg családot 30 éves kor alatt szóval hová is sietni?
Mmmmm.......őőőőőőő...............nem csak a fiataloknak..............én speciel kurvára szeretnék "kevés,semmittevő munkából akar kurvasokat keresni" pedig nem vagyok fiatal.
ja!a mai fiatalok,tisztelet a kivételnek,mind kevés,semmittevő munkából akar kurvasokat keresni.Azt hiszik hogy egyetem,meg főiskola stb,oszt több százezret visznek majd haza
kétkezű melósból meg egyre kevesebb van,aki ténylegesen hurcolja a vállán ezt a kib.....ott országot
Lánynál már csak elmegy az hogy nuku költés de hacsak nem megy el az ember 12 évre cölibátusba hogy a picsába tud pénz nélkül összehozni egy asszonynak valót?
Mamár nem menő a lyukacsos najlonatlétából kilógó szőrös mellkas és az izomszag.Legalább egy étterembe el kéne vinni vagy moziba mielőtt akcióra kerül a sor.
Arra meg ha napestig kulimunkázik ideje nem lesz az embernek ha meg nem csinálja pénze.
nem érted a lényeget, a szülők állnak mindent úgy mint iskolásként, persze csak szolídan ...
130 mellé elmennél hétvégente izomkodni maszekba akkor összejönne pár extra
én csak azt írtam le ami nekem már sikerült. persze nem voltam tunéziába meg horvátországban meg sehol sem
most kezdek jobban kicsapongani.....
a főiskolát meg azért írtam mert rengeteget vonatozom és hallom a diákokat
5 ből 4 nek fingja nincs miért is jár abba az iskolába, de laptop ipod felsőkategóriás telefon mind megvan..... de jövőképe semmi, max annyi hogy majd megy egy másik suliba időhúzásnak
én 18ezerrel kezdtem
apóssal ketten építettük a házam kb70% fel
nem mondtam hogy könnyű
de 10 évig spórolni csak könnyebb mint 40 évig törleszteni és enni az ideget hogy meddig emelkedik a frank........
a 100 pénz meg azért mai viszonylatban kivitelezhető kőműves segédként is napi 6 ezer a minimum
de ha csak havi 80 van meg akkor is közelít a 10 millához a 10 évi pénz 10 milláért meg lehet kapni lakást
és mivel mindig a fiatal házasok nyavajognak akkor már 2x 10 milláról beszélünk optimális esetben
de aki szórja pénzt annak megmindegy mennyi a pénz, van olyan ismerős aki 250 alatt nem keres aztán nincs neki semmije
Vanitten egy bibi.Speciel hugom most kezdett dolgozni.Egyetem,közgáz tehát nem himi-humi, felsőfok 2 nyelvből.Fél év munka utáni kuncsorgás után most még nem végleges de nagy nehezen keres 130e-ret.
Ha ezt vesszük alapul és marad 30re ez ahogy az árakat nézem tuti nem elég.Ruházkodni csak kell és az ágyékkötő már nem divat.
Nagyon helytelen. Dolgozz többet B+! Egyszerre köttess kettő mozdonyt egymás után, és kérj dupla fizut ! Egyébként meg szia ! Akkora szél van, majd elviszi a hegyet !
Köszönöm a részletes útmutatót majd a következő életemben megpróbálom mert a mostaniban nem igazán sikerült pedig megtettem mindent csak az a fránya havi 100 000 hiányzott. Persze még anno 1 400 volt a kiinduló fizetésem és nem éltem nagy lábon.
elmondom
alapból feltételezem hogy vannak szüleid, és legalább nullás a költségvetésetek.
kezdet:
a gyermek tanul, a gyermek otthon lakik szülők fizetnek mindent
itt mindenki úgy vásárol/nyaral/mulat stb ahogy lehetősége van
pénzgyűjtés:
a gyermek megnő és lesz neki munkahely, ugyanúgy szüleinél lakik eszik iszik stb stb szülő áll mindent (persze nem a 600as mercit meg a 170es plazmát)
a fiatalember szépen teszi a bankba az ÖSSZES zsetont
ne számoljunk sok pénzt havi 100ezerrel 1,2 milla évente, akiben van ambíció az tud maszekolni és mégtöbb
összegzés:
szóval 10 év alatt 12 milla megvan
a szülő nem jár rosszabbul mert nem fizet többet mint eddig, a gyerek nem jár rosszabbul mert ugyanazt kapja mint mindig
ha azt vesszük hogy 18 évesen elmegy melózni (és nem végez el 3 semmiérő főiskolát) akkor 30 éves korára megvan a lakás ára
és ugye ez a család egyik fele ha ketten spórolnak(fiú-lány) akkor ez duplája
szóval ilyen egyszerű. nekem simán sikerült.
persze alapból feltételezve van egy átlagos életszínvolan a szülők által biztosítva, és egy dolgozni akaró "gyerek"
A bankok azért voltak gecik, mert csak a meglehetősen kockázatos devizahiteleket lehetett felvenni, forintalapút nem, így kényszerpálya volt a dolog. Más kérdés, hogy amikor kiborult a bili, a bankok is szívtak, nem is kicsit... Megehették, amit főztek! De ahogy látod, leírtam azt is, hogy a lakosság hülyesége nélkül mindez nem jöhetett volna létre...
keresetfüggő,meg ha semmi kiadásod sincs
de manapság kinek nincs kiadása?ha albérletben laksz,akkor meg azért nem tudsz félretenni.
meg a luxusdolgok!mert ebben a gazdasági helyzetben már a net,mobiltelefon,kocsi,a motorról ne is beszéljünk,mind luxuscikk
9,23,56,63,87
Jövőheti lottó nyerőszámok
Ennyit tudtam segíteni