Jó nem lógtam meg,én mentem elől ők meg mentek valahová szirénázva mögöttem.
Aztán én lementem egy lépcsősoron meg föl ők meg mentek,valamerre másfele.
nézd meg az otp net számlacsomagját, szerintem profilodba illik (netes tranzakciók)
Ha megfelelsz a feltételeknek, havi 499 Ft-ért kapsz kártyát, netbankot, virtuális kártyát, stb..
Akkor valami furcsa régi számlacsomagod lehet, 7-10 évvel ezelőtt egy számla havidíja 1500-5000 Ft mozgott, átutalások díja min 2-300 ft + százalék volt, netbank havidíja 3-5ezer Ft..
Mai számlacsomagok 500-1500 ft között mozognak jobbára, ingyenes netbankkal, ingyenes netes utalással, stb..
Javaslom válts számlacsomagot. Így ugyanannál a banknál maradsz, csak kedvezőbb számlázási feltételekkel.
Na igen 10 éve vagyok OTP-s, de árcsökkenést nem tapasztaltam még. Van jó pár dolog amivel lehúznak, számla vezetési díj, időközi költségek, havi zárlati díj, meg mit tudom még mik...... A paypal miatt nem akarok csak váltani, meg mert megszoktam már a kezelő felületet, és a fizut is át kellene irányítani, a csoportos beszedési megbízásokat.....stb.
OTP-s vagyok ezer éve,és sajna azt kell mondjam ugyan olyan szemetek int a leszólt külföldi bankok.
Pl. az elsők közt emelték a banki díjakat amikor a Felcsúti törpe kivetette a bankadót,amit ugye nem lehet áthárítani a lakosságra
Inikém kérdésedre itt a válasz érdemes megnézni mind a 6 részt igaz egy óra hossza de ebből meg lehet érteni mindent
kicsit sokára indul, mert 2 perc de érdemes megnézni
Szerintem a másik óriási problém a az, hogy mi a jó büdös francot keresnek itt a külföldi bankok 20-asával? Lefölözik a profitot azt hordják kifelé az országbúl
A multi dettó ugyanez
Ezeket saját magunknak meg lehetne csinálni
Külföldön van magyar bankhálozat és multi hálózatok tucatjai
körberöhögnének bennünket, ha ilyet említenénk, hogy odatelepülünk ezekkel az intézményekkel hozzátok
bezzeg mi beengedünk mindenkit, hogy még jól is érezzék magukat adókedvezményeket biztosítunk, elvágva ezzel a magyarok lehetőségeit és háttérbeszorítani a versenyképtelenség miatt...
a bank fura dolog
egysuzer olvastam egy cikket a kölcönről és a megtakarításról (sajna nincs meg mert kipusztult a vinyóm)
de valami eszméletlen különbség van a betét és a kölcsön között
kérdem én miből tud kb 8x annyit kiadni amennyi betétje van?
szóval az egész banki rendszer átbaszás
hidd el, nem felelőtlen a bank..külön osztály foglalkozik a kockázati tényezők megállapításával. A bank se hülye, meg akarja kapni a pénzét amit kihelyez..az hogy a rendszert emberek kijátszák, az nem a bank hibája, a bank folyamatosan védekezik a nem hitelképes emberek ellen..
Az Otp legjobb tudomásom szerint 1,4 milliárd ft HITEL-t kapott az államtól, amit 2010.március 19-ével vissza is fizetett az államnak, úgy hogy 2011-ben kellett volna elkezdenie a törlesztést.. (az hogy a visszafizetett pénzt az állam mire költötte ne a bankon kérjétek számon)
Az a baj mondom, hogy az emberek úgy ítélkeznek, hogy hiányos vagy egyoldalú információi vannak az adott dolgokról.. Hidd el, nem a bankon kell leverni azt hogy miért adott az emberek kezébe tőkét...
Amúgy meg nem szoktam, szoktunk ilyet csinálni. Mi már felnőttünk, ha mondhatom mások nevében is.
Aztán én lementem egy lépcsősoron meg föl ők meg mentek,valamerre másfele.
Ha fenn volt a rendszám akkor találj ki valami cifrát.
Lenne hozzá pár kérdésem.
Ha megfelelsz a feltételeknek, havi 499 Ft-ért kapsz kártyát, netbankot, virtuális kártyát, stb..
Mai számlacsomagok 500-1500 ft között mozognak jobbára, ingyenes netbankkal, ingyenes netes utalással, stb..
Javaslom válts számlacsomagot. Így ugyanannál a banknál maradsz, csak kedvezőbb számlázási feltételekkel.
Pl. az elsők közt emelték a banki díjakat amikor a Felcsúti törpe kivetette a bankadót,amit ugye nem lehet áthárítani a lakosságra
kicsit sokára indul, mert 2 perc de érdemes megnézni
A multi dettó ugyanez
Ezeket saját magunknak meg lehetne csinálni
Külföldön van magyar bankhálozat és multi hálózatok tucatjai
körberöhögnének bennünket, ha ilyet említenénk, hogy odatelepülünk ezekkel az intézményekkel hozzátok
bezzeg mi beengedünk mindenkit, hogy még jól is érezzék magukat adókedvezményeket biztosítunk, elvágva ezzel a magyarok lehetőségeit és háttérbeszorítani a versenyképtelenség miatt...
egysuzer olvastam egy cikket a kölcönről és a megtakarításról (sajna nincs meg mert kipusztult a vinyóm)
de valami eszméletlen különbség van a betét és a kölcsön között
kérdem én miből tud kb 8x annyit kiadni amennyi betétje van?
szóval az egész banki rendszer átbaszás
Az Otp legjobb tudomásom szerint 1,4 milliárd ft HITEL-t kapott az államtól, amit 2010.március 19-ével vissza is fizetett az államnak, úgy hogy 2011-ben kellett volna elkezdenie a törlesztést.. (az hogy a visszafizetett pénzt az állam mire költötte ne a bankon kérjétek számon)
Az a baj mondom, hogy az emberek úgy ítélkeznek, hogy hiányos vagy egyoldalú információi vannak az adott dolgokról.. Hidd el, nem a bankon kell leverni azt hogy miért adott az emberek kezébe tőkét...