Előbb-utóbb úgyis meglesz az ország "hősi halott"-ja. Leállósávon bütykös taxiban
Az lesz az utolsó szolgálatuk ott a magyar kékruhás "adóhatóságnak"
Persze majd az országos rendőrkapitány nem mond le
ahogy ezt bármely más országban tennék...
Itt aki mindent megtehet, mert őket nem rúgja senki seggbe fentebbről.... az meg is tesz mindent, leszarja, hogy kinek tetszik, kinek nem.... ki mit gondol, felháborodik-e.....
Hát épp azért román kamionost említettem mert talán ők azok akik nem igen tartják be az AETR-t. Persze többnyire csak nálunk nem pl a willi b-nél ahol négykezes fuvarok vannak, sz@rnak a munkaidőre és a vezetési időre inkább fizetik a büntit. Ott nincs megállás csak havi 30 ezer km-er van
Java része a fuvarozó vállalkozásoknak betartja és tartattja a szabályokat az alkalmazottakkal. Mert rákényszerítették őket.
Te viszont mondhatod a főnöködnek, hogy bazdmeg pisti én nem megyek oda meghallni különbeni is ha kinyúvaszt egy kamionában táncoló román téged veszenek elő barátom aki a parancsot adta gondold ezt át. Én kb. ezt mondanám. Ha ennek ellenére köti az ebet a karóhoz, akkor kapitányság vezető, munkaügyi bíróság, ügyészség, meg kb. 500 fórumot találnék rá, hogy beszívassam.
A retek klub az aznap esti hiradót tuti úgy kezdené, hogy "megtagadta a parancsot az a rendőr akit parancsnoka az autópálya leállosávba küldte sebességellenőrzést végezni"
hidd el lenne vízhang most meg pláne
Talán azért mertén nem hagynám, hogy a fejemre szarjanak.
Jah.......és a kamionosok sincsenek pont ugyanennyire rákényszerítve a pihenő idő be nem tartására Mindenki félti az állását. Legtöbben tele hitelekkel. Nem pofázik itt senki felfelé, mert nincs igazi "történelme" ennek hazánkban. A szakszervezet csak látszólag van, joga semmi vagy vajmi kevés. Mindenki tűri, hogy a fejére szarjanak. Ennyi és pont. Pedig egy öreg bölcs kollégám megmondta. "Ne hagyd, hogy a fejedre szarjanak, mert előbb-utóbb a szádba is fognak"
Pont mostanába indult reklámkampány a leállósáv veszélyességének felhívására. Ez folyik mindenhonnan. Azt mondják kb. 15 perc a túlélési esély a statisztika szerint. Ha műszaki hiba miatt kényszerűen használlni kell a leállósávot akkor kötelező kukásmellény, pirosháromszög, és a szalagkorláton kívüli tartózkodás.
A marha rendőre meg önszántából megy oda az istenbarma
Mondjuk jó, hogy legalább fordítva álltak meg Így legalább tisztán látja mikor a román willi betz-es lőkhárítóra kapja őket 90-nél Pl. Ő
Kis szerencsével rögzítik a halál előtti utolsó szavakat
Ez soxor valami poénos szokott lenni...
Jelen lévő rendőrök!
Nem kell duma, hogy a góré küldte oda
Ezt simán megtagadhatja ha agonizál feljelenti. Halálba senkit nem küldhetnek békeidőben...
ezt addig csináljátok, amíg úgy szarrá bírságolnak, hogy nem marad mit hajtani. Amit nem láttok, hogy telepítik sorba a pici kis kamerákat a pályákra, amik alapján büntetnek.
az egy dolog, hogy szabályos. Csak nem értem ilyenkor, hiszen annyi baleset van pont a leálló, nem féltik az életüket? vagy a villogó véd a 12 tonnás kamiontól, ha az durrdefektet kap és letarolja?
Barátaim!
Ha nem a saját szememmel látom akkor nem hiszem el!
Ma jövök az M3 -on... Leállósávban!, Forgalommal szembefordulva!,egy Octaviából mértek a rend őrei.
Nem hiszem el,hogy ekkora TAHÓk!
Ha egy egyszerű halandó ember áll így akkor úgy megbüntetik,hogy belerokkan.Ezekre meg nem vonatkoznak a szabályok
Fel vagyok háborodva!
a mobiltelefonokban (legalábbis az okosabbakban) processzor dolgozik operációs rendszerrel (unix / linux, microsoft, etc) így valóban számítástechnikai rendszer, adatkommunikációval (pl mobil banking és társai), ennek megzavarása épp olyan, mint a lézer blokkoló működése - szerintem
mivel nem adatlopásra, megsemmisítésre és egyéb károkozásra irányul, büntetőjogi perben nehéz dolga lesz a vádnak, de a jogászok mindenre képesek, sőt az ellenkezőjére is, akár egy peren belül is
Ez biztosan meg fogja vigasztalni az odaküldött rendőr családját....