A fáma 2 meg lézeres sebességmérő egy kamerával, de az scs-ek már pc alapúak operációs rendszerrel, monitorral + lézeres sebességmérővel kombinálva ......persze csak szerintem.
Ha én mobiltelefont használok, azaz zárt számítógépes rendszert üzemeltetek, akkor ha ezt valaki vagy valami megzavarja akkor én őt feljelenthetem, mert bűncselekményt követ el? (mert a telefon is egy számítógép és a mobil hálózatok is azzal működnek)
Akkor a liftek üzemeltetőit, magasfeszültségű hálózatok üzemeltetőit ....stb. mind beperelhetném, mert bűncselekményt követnek el, mivel zavarják a zárt számítógépes rendszert amit használok/használnék?
Akkor az neked fölösleg lesz úgyis csak kidobnád, nekem meg kéne hátra a hiacera elől van fasza interceptorom, hátra még tudnám hová tenni Küldjem a címem? (postaköltségedet fizetem)
Na jó, csak ebben az esetben bizonyítható, hogy a lézerblokkoló miatt nem tudták mérni, ugyanis 15-ször egymás után nem lehet szar a műszer! Viszont hogy néz ez ki normál esetben? A sün ül a kocsiban a műszerrel, te elhaladsz mellette, nem tud mérni. Jön a következő jármű, amit már tud mérni. Tudni fogja, miért nem tudott téged bemérni? Nem!
Ennek ellenére kétlem, hogy el fogják ítélni az embert...
De a történet végére a bíró fog pontot tenni,ami ha a sünök, és az ügyészség álláspontját támogatja/igazolja,akkor az nekünk k....a szar lesz.
Ha elmeszeli az ügyet,akkor kaptunk némi időt
Mi van, ha megfognak vele? Semmi! A rendőr nem fogja tudni megmondani, hogy azért nem tudott mérni, mert használtad a blokkolót, vagy épp szarakszik a készülék? A járműveden lehet, elvégre nem tiltott eszköz, így sokat nem tudnak tenni.
A békéscsabai gyereket is csak azért baszogatják, mert szórakozott a rendőrökkel, többször is elment előttük nagy tempóval, de mérni persze nem tudták, így megelégelték és kiszedték. Ennyi a történet.
Én is gondolkozok ilyenen.mert 2 hete a táblától 50 méterre a busz mögül mértek be (Hogy a rák ette vóna ki a szemit!)
Csak amiatt mem mertem még hogy mivan ha megfognak vele?
Gino-Gino,nem vagy már gyerek,és mindig is itt éltél magyarisztániában. Amit szabad Lázárnak és Dr.Kovácsnak,azt nem szabad neked és nekem. Mert megzavarjuk/akadályozzuk a számítógépes rendszerek működését,Ők zavarhatják,mert jogukban áll,nekünk nem,csak ennyi a mérleg két serpenyője közti különbség. nekik szabad,nekünk nem
vicc, ijesztgetés.....
Nincs tiltva a használata. Ha lebukik, aki használta akkor? Nem tiltott, olyanért nem lehet senkit felelősségre vonni, ami nincs tiltva. Ennyi.
Ilyen elgondolásból akit nem tudnak megmérni azt egyből eljárás alá vonják, mert nem tudták megmérni? Röhej.... alaptalan ijesztgetés
Egyértelmű, hogy nem ott kellett volna megállni ezt nem is vitatom. Csak ha már hüleséget csinálnak kivághatták volna magukat egy jó dumával. De szerintem a két dolog összefügg miért így történt.....
Ez mára hatványozódott......az aetr ennyire szigorúvá tétele gyakorlatilag megölte az időre történő fuvarozást......illetve a megrendelőnek mindig van oka amiért nem fizet vagy levon a kialkudott díjból...
A fáma 2 meg lézeres sebességmérő egy kamerával, de az scs-ek már pc alapúak operációs rendszerrel, monitorral + lézeres sebességmérővel kombinálva ......persze csak szerintem.