Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

idáig az voltam de kb idáig el telt5 honap
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy a rendszámot mennyire piszkálják a rendőrök? Maradna a gyári tartó,de azon agyalok hogy mögötte elférne egy központi-zár motor. Pici kapcsoló ledes visszajelző stb..
Van-e ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek?
Akkor pedig türelem.
aza gond ezel a válaszál hogy a biroság nem kültemég ki a vádiratokat és azok nélkül hiába megyek bár hova ök se tudják el dönteni hogy hol vizsgázhatok ujra
Magán oktatónál? Ballagj be a legközelebbi NKH-hoz és megmondják.
heloka ha + tudnád hogy miért vonták be el se hinéd hogy valaki járhat igy
be vonták a jogsimat az a kérdés hogy hol kell ujra viszgáznom magán oktatonál vagy a közlekedés felügyeletnél
vazzeg az csoda hogy ki tudtad tölteni a tesztet......
még a kérdést sem értem........de biztos van aki igen...
heloka 1 ? lene 14 honapra be vonták a josimat sm ujra kel viszgáznom de nem tudom hogy lehet-e ot viszgáznom ahol edig vizsgáztam vagy csak a közlekedési felügyeletnél kell viszgáznom mint szigoritot vizsga tételekböl ha válaki tudja a választ irjon
Már nem, 300000 lett a helyszíni felső határa......így akár ez is lehet annyi ha a rendőr úgy dönt...
Egy 300.000-res csekket nem nehéz begyűjteni. (40--80 km/h)Sztem a büntetés ennek töredéke.
A megengedettől +-5fokot térhet el,ha nagyobb, fizetni fogsz és szopni.
sziasztok!
Egy kérdéssel forsulnék hozzátok. Ma szereltem fel az új rendszámtábla tartómat. Kérdésem az lenne, hogy mekkora az a dőlésszög, aminél a trafi már nem tud bemérni. Valakinek tapasztalat erről? (tudom, a 180° a legbiztosabb, de ekkora döntés sajna nem lehetséges a rendszámtábla világítás és a kipufogó találkozása miatt:S)
máris szebb a napom...
természetesen elindulhatsz: a busz nem azt jelenti, hogy busszal indulhatsz el, hanem azt, hogy a buszsávot használó járművek indulhatnak el.
Hát ja,magyarázni lehet a dolgot a sünök részéről,de felesleges.
A kép alatti szöveg meg süket magyarázkodás csak. Tulajdonképpen leszarták, hogy hol is álltak meg.
Jó napot!

Itt a parkolós eset lezárása:

http://zalaihirlap.hu/fokusz/2...

Mennyivel egyszerűbb lett volna ha az elején már elismerik hogy hibáztak.
Hát nem tudom....anno több kolléga is fizetett a rákóczi-szövetség sarkon ha bekanyarodott mikor még csak a buszlámpa világított........idézné valaki a jogszabályt?.....
dehogy íratom. örülök neki mindt majom a farkának. holnap egész nap bogarászni foko a motorral
Akkor irasd át nekünk, különben köpünk...
Örülj neki, hogy büntetésre nem kell fizetned..... ha nem mondjuk el...szóval nem magyarázkodj, fizess!
ha most itvolna mindenki és egy zsák pénz akkor fizetnék is. de kifogytam eléggé a lóvéból. átírásra még éppen futja
Akkor most fizess itt mindenkinek valamit, hogy nem mondjuk el mit tettél....
hál istennek épségben hazahoztam a gépet