Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy a rendszámot mennyire piszkálják a rendőrök? Maradna a gyári tartó,de azon agyalok hogy mögötte elférne egy központi-zár motor. Pici kapcsoló ledes visszajelző stb..
Van-e ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek?
aza gond ezel a válaszál hogy a biroság nem kültemég ki a vádiratokat és azok nélkül hiába megyek bár hova ök se tudják el dönteni hogy hol vizsgázhatok ujra
heloka 1 ? lene 14 honapra be vonták a josimat sm ujra kel viszgáznom de nem tudom hogy lehet-e ot viszgáznom ahol edig vizsgáztam vagy csak a közlekedési felügyeletnél kell viszgáznom mint szigoritot vizsga tételekböl ha válaki tudja a választ irjon
sziasztok!
Egy kérdéssel forsulnék hozzátok. Ma szereltem fel az új rendszámtábla tartómat. Kérdésem az lenne, hogy mekkora az a dőlésszög, aminél a trafi már nem tud bemérni. Valakinek tapasztalat erről? (tudom, a 180° a legbiztosabb, de ekkora döntés sajna nem lehetséges a rendszámtábla világítás és a kipufogó találkozása miatt:S)
Hát ja,magyarázni lehet a dolgot a sünök részéről,de felesleges.
A kép alatti szöveg meg süket magyarázkodás csak. Tulajdonképpen leszarták, hogy hol is álltak meg.
Hát nem tudom....anno több kolléga is fizetett a rákóczi-szövetség sarkon ha bekanyarodott mikor még csak a buszlámpa világított........idézné valaki a jogszabályt?.....
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy a rendszámot mennyire piszkálják a rendőrök? Maradna a gyári tartó,de azon agyalok hogy mögötte elférne egy központi-zár motor. Pici kapcsoló ledes visszajelző stb..
Van-e ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek?
Egy kérdéssel forsulnék hozzátok. Ma szereltem fel az új rendszámtábla tartómat. Kérdésem az lenne, hogy mekkora az a dőlésszög, aminél a trafi már nem tud bemérni. Valakinek tapasztalat erről? (tudom, a 180° a legbiztosabb, de ekkora döntés sajna nem lehetséges a rendszámtábla világítás és a kipufogó találkozása miatt:S)
A kép alatti szöveg meg süket magyarázkodás csak. Tulajdonképpen leszarták, hogy hol is álltak meg.
Itt a parkolós eset lezárása:
http://zalaihirlap.hu/fokusz/2...
Mennyivel egyszerűbb lett volna ha az elején már elismerik hogy hibáztak.