Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Google fordító is beszél
gondolod, hogy rajtad és rajtam kívül beszél itt valaki latinul, Jupiter?

ZG, szakmai titok, de nézd meg jól a képet, kitalálod.
"Quod licet Iovi non licet bovi" röviden,de azért próbálkozni lehet.
Szolnok után Debrecen felé Szajolban van a lámpa ott a Debrecen felé oldalon a ház mögé bújva ott a civil autóban a lézer. 60-as tábla verik neki a négysávoson.
Üdv!
mire föl...?
egy kérdés: ha látok egy ilyen elbújt mérőautót, lefényképezhetem úgy hogy látják, vagy én is csak lesből fotózhatom őket?
már nála az elérhetőséged
én ezt tuti megpanaszolnám....
...és ezt így hogy? nesze biztos azonosítás, és "nem bújunk el" beméréskor...
A képernyő gombnyomásra eltűnik a műszerfalban. A szőnyegeket a kép készítése után bontottuk ki a zacsiból és tettük be a helyére
Jól néz ki leszámítva azt az ocsmány nagy képernyőt. Mond csak szőnyegnek tényleg kartonpapír van benn, vagy csak rosszul látom?
én azt hittem meg köszönöd
na de se baj..........már tudom hogy kinek a cégét fogja meg kopasztani az apeh
Ha látnál esetleg Nokiás dobozt, nyugodtan tedd el Jó egészséget!
Semmi különös, ismerjük meg Budapestet és utcáit és az autókat típusú képzés. De élveztem. A gyenge fizumból ilyen autóban biztosan nem ülnék még vagy 20 évig.....
Elárulhatnád milyen zsiványságra képeztek ki?! Hadd tanuljunk mi is!
Persze, hogy saját, hisz motoros rendőr vagyok Főleg, hogy mondom....delegációs képzésen vagyok és a rendszám M(agyar)EU . Gyönyörű szépek ezek az új A7-esek, de az új A8 még tutibb, csak az a csúnya fa berakás nem kellene bel
Szerintem kormányzati.
Ma eltólták gödöllőn a havat.
Életben nem csináltak ilyet.
saját?.....
Elég xar a wifi a szállón ahol vagyok egész héten. Delegációs képzés volt, holnap megyek csak haza délután. Csak a fontos e-mail-eket néztem meg minden nap, aztán alvás, mert fárasztó....
Sajnos a tanácsoddal a büntetések 100%-át magadra vetted.....hamis ígéret bűntette révén....
minden sikeres ügy után kérek 20%-ot
persze csak a nyerőből a büntiből nem kérek
remélem segitettem
ok, meglátjuk mit szólnak hozzá a rendőrök.

Pohi, i van veled, meguntad, vagy rádszóltak?
nekem is csak te csipkelődtél hogy a bogyó barátunk még nem külte na de remélem tudsz vele érvényesülni és remélem másokon is segitel
nem, csak van a fórumon kívül is magánéletem
Megírom sanyinak aztán meglátjuk.