Nem ezen ment az összeugrás. Az összeugrás onnan indult, hogy rendőr miatt ( rendőrök miatt ) egy kalap alá véve elkezdték szidni itt Pohit!
Nem biztos, hogy például ez ellen tud tenni a becsületesen munkáját ellátó rendőr. Mindenki vállalja tettei után a felelősségre vonást véleményem szerint. Mint ahogy van tróger vállalkozó is, és ezért még a becsületesen elő, és ténykedőnek nem kell szégyellnie magát. ( remélem ) Ugyanez igaz a rendőrre is, a szabályszegő rendőr miatt meglehet a véleményünk a szabályszegőről, de nem mondhatunk véleményt a szabályszegő miatt a munkáját becsületesen ellátóról. Valószínű, hogy a hivatalos rendőrségi magyarázatban leírtak nem történtek meg ( ha igen dokumentálhatták volna, pl. fényképfelvétel magáról a cselekményről miközben a szabálysértő hóeltakarító tevékenysége )mely bicskanyitogató, bicskanyitogató azért, mert mikor én elkövettem szabálysértést, és megbírságoltak azt nem vitattam. Nem vitattam, nem örültem, de sajnos igazuk volt, ezért nem fogom őket utálni.
Szerintem így objektív a vélemény.
Popnt ezek azok a vérlázító dolgok amitől kinyílik a bicska az ember zsebében Olyanért büntet amit saját maga is elkövet
Válallja a felelősséget ne a főnökei mosogassák ki a mocsokból a szemétládát.
Nekem is volt olyan annó azt le is irtam itt kb. egy éve amikor az üzletem előtt a rendőrautó fényképezte a megálni tilosban állót, mert nem 5 méterre állt meg a kewreszteződéstől hanem 4,5-re
Persze ő a kereszteződés legsarkán állt meg figyelmeztető jelzés nélkül. Na ekkor kiszóltama boltból a fényképezőmmel a kezembe és mondtam a két hülyének, hogy vagy felkapcsolják a villogót vagy én is fényképezek. Pedig nem is az én kocsimról volt szó, sőtt nem is vásárlóéról. 10 másodperc múlva jött be a PALI, HOGY MEGFELEL-E? MAGAM MŐGÉ NÉZTEM LÁTTAM MEGY A VILLOGÓ. Mondom így már meg ha a szabályt be akarjátok tartatni akkor tartsátok be ti is.
Erre nem szólt semmit csak annyit, hogy viszlát.
Persze csak a múltkor egypár ember egymásnak ugrott itt ezért tettem fel a folytatást, hát elég gyenge a rendőrségi magyarázat. Inkább ismernék be hogy hibáztak, azt is el tudnám fogadni hiszen Ők is emberek.
Háááá na haggyuk má
Az a fénykép konkrét bizonyíték
Vagy a fényképező faszi felemelte a rendőrautót az egyik kezével és a kerék alól is kisörörte a havat
Simán feljelenteném.
Dehogy lopják! Most két darab kézigránát van rajta. Tudod, kocsiról még csak-csak, de a motorhoz nem nagyon mernek hozzápiszkálni. Legalábbis nálunk, az Alföld közepén nem igazán jellemző.
Sziasztok!
Kérdésem volna: szeretnék vásárolni a motoromhoz egy szelepsapkára erősíthető LED-es világítós cuccot, hogy éjszaka jobban lássanak. A kérdésem az, hogy ebből a kütyüből vajon vehetek-e kéket vagy pirosat (mert az én hiányos tudásom szerint a megkülönböztető járművek színeit nem igazán lehet használni legálisan tuningcuccként), mivel fekete motoromhoz a citromsárga vagy a hupilila szín elég hülyén festene. Ergó kétségben vagyok, hogy teszem azt a kékszínű LEDért fognak-e szólni a yardos kollégák?
Köszi a segítséget!
Nem ezen ment az összeugrás. Az összeugrás onnan indult, hogy rendőr miatt ( rendőrök miatt ) egy kalap alá véve elkezdték szidni itt Pohit!
Nem biztos, hogy például ez ellen tud tenni a becsületesen munkáját ellátó rendőr. Mindenki vállalja tettei után a felelősségre vonást véleményem szerint. Mint ahogy van tróger vállalkozó is, és ezért még a becsületesen elő, és ténykedőnek nem kell szégyellnie magát. ( remélem ) Ugyanez igaz a rendőrre is, a szabályszegő rendőr miatt meglehet a véleményünk a szabályszegőről, de nem mondhatunk véleményt a szabályszegő miatt a munkáját becsületesen ellátóról. Valószínű, hogy a hivatalos rendőrségi magyarázatban leírtak nem történtek meg ( ha igen dokumentálhatták volna, pl. fényképfelvétel magáról a cselekményről miközben a szabálysértő hóeltakarító tevékenysége )mely bicskanyitogató, bicskanyitogató azért, mert mikor én elkövettem szabálysértést, és megbírságoltak azt nem vitattam. Nem vitattam, nem örültem, de sajnos igazuk volt, ezért nem fogom őket utálni.
Szerintem így objektív a vélemény.