Kultúra ugye csak viccelsz? A Török meg a Romántól + sok Magyartól (tisztelet a kivételnek ).
Az is érdekes ha át ér az osztrák határon mind +juhászodik mert az +szopatja hogy a fene +eszi. Itt meg beleröhög a rendőr képébe.
Ezzel is gond van, ha mindenkinek 80-ról visszalasítok 70-re és utána újra 80 és ezt ismételni ahányszor előznek sem fogyasztás(ami mint lejjebb írtam nem kis pénz!) sem biztonság szempontjából nem jó mert akkor pont én leszek az aki liftez és fékezésre kényszerít másokat.......egyenlőre marad a 90 aminek egyáltalán nem örülök....
láttam az M5-ösön 75-80nal pirickázó IFA-t ( Ideiglenes Forgalmi Akadáj-t ) és még hogy a kamionos ne b@sza szét az ideg?
Oké előzési tilalom de ne mennyen fel aki nem tud legalább 85tel menni v.is tiltsák le a picsába
Érdekes németbe az autópályán bedöglött a szgk.-k nem tudtam menni kb75-80 közt (a következö benzin kútig akartam menni) az autópálya rendőr le állított miért nem haladok el táncoltam neki ÉS elkísért villogó KÍÍÍK fényel a kútig.
Itthon csak akkor állit + ha meg akar szopatni
Na ja.....,de akkor nézzük, én. pl. 80-al szeretek járni mert ott fogyaszt legjobban a kocsi, de nem teszem mert akkor kitolok a mögöttem jövővel aki menne 90-nel amit megértek mert elég szar ha pont a lerakó előtt pár km-el telik le a vezetésidő és ezért ott kell aludni valami útszéli parkolóban és ezzel viszont engem komoly plusz költségbe vernek mert 80-nál 30 alatt marad a fogyasztás míg 90-nel 34-35, ma Miskolcon vagyok ami 400 km és ez ugye 90-nel 20l=7200ft ami az amúgy is kevés díjból lejön.........,de ott a másik fele is, a 0-on 25km-en keresztül egy 65-75 között liftező kiskocsi mögött kellett haladnom sokadmagammal....a liftezés miatt a vége már annyira hullámzott, hogy néha fel 90-re és ott fék 50-ig és így tovább....na az még egy szép fogyasztás.....ki lehet próbálni milyen ez csak be kell állni egy ilyen sorba.......
mennyivel kulturáltabb lenne, ha az előzött ilyenkor picit lassítana, segítve ezzel a bevállalósabb/gyorsabb kollégát... remélhetőleg ez is kialakul egyszer
Veszélyesebb lett, csak ezt addig amíg nem tapasztalod nem is látod......a tilalom miatt ugye nehogy észrevegyék igyekszik az ember minél kevesebb időt a belső sávban tölteni aminek az lett a következménye, hogy nagyon rááll az előtte haladóra és index nélkül kivág és amilyen hamar csak tud még a másik fékezésre való kényszerítésével is visszavág a külsőbe.......épp a mai 0-on lévő baleset is ez volt....
akkor kapják be,de gondolom sokak mellett nem áll rendőr
más,TE mint teherautós,hogy éled meg jelenleg az előzési tilalmat?
én azt tapasztalom ,hogy az M0-on Soroksárnál nem áll a sór vége kamionokból az M5 felé,és vissza felé se áll a kamion hegyekben az Alsónémedi leágazástól(én csak személyautózom) vissza fele,szvsz felgyorsult igy a forgalom
azért kérdem mert a fuvarozóknak nem nagyon tetszett,merthogy lelassul a teherautóforgalom
60 helyett 90 nap lett a határidejük és ha nincs határidőre befizetve a bünti(vagy fellebezés vagy határidő kitolás) akkor kezdeményezik az önkormányzatnál, hogy 8 napon belül vonják ki a forgalomból a járművet.....kell a lé nagyon....az életünk árán is...
nem tudom ki nézte ma a retek tévén a hiradót,de valami olyasmi ütötte meg a fülem,hogy a forgalmi is ugorhat ha szabálytalan vagy,és nem fizeted be a büntit ,akkor is bevonhatják a forgalmit nem csak a jogsit,valamint a 60 nap is változott,vagyis már nincs,addig húzhatják ameddig akarják
majd most vissza nézem a hiradót,hogy egyértelmübb legyen számomra
Az igazat megvallva nem nagyon basztattak még hálistennek.Ezalól az Egri rendőrök kivételek mert azokkal még majdnem mindíg beszoptuk. Valami miatt nem csípik a motorosokat. (gondolom a Mátra miatt)
Ok köszönöm szépen a kommenteket.
Ha ilyen súlyos az ügy ,meg még piszkálgatja is a rendőr akkor inkább hanyagolom a témát. Valami mást kell kitalálni a trafi ellen. Lehet egyszerűbb betartani a sebességet
Ha gyorsabban megyünk csak akkor hajtanám fel a kapcsolóval.Mert ha jól értem a müanyag lakat rám rohad, ha megbukok vele.
De ha nem használom akkor fix,nagyon meg se mozdul. Tök olyan mint a gyári. Ha nem áll fenn a gyanú akkor is megnézegetik?
Győrben már "pihen" egy Suzuki a rendőrségi telepen, bűncselekménynek minősül, börtönnel sújtható.
Egyéb módon kell megoldanod, ha gyorshajtásra kell...
Az is érdekes ha át ér az osztrák határon mind +juhászodik mert az +szopatja hogy a fene +eszi. Itt meg beleröhög a rendőr képébe.
Oké előzési tilalom de ne mennyen fel aki nem tud legalább 85tel menni v.is tiltsák le a picsába
Érdekes németbe az autópályán bedöglött a szgk.-k nem tudtam menni kb75-80 közt (a következö benzin kútig akartam menni) az autópálya rendőr le állított miért nem haladok el táncoltam neki ÉS elkísért villogó KÍÍÍK fényel a kútig.
Itthon csak akkor állit + ha meg akar szopatni
más,TE mint teherautós,hogy éled meg jelenleg az előzési tilalmat?
én azt tapasztalom ,hogy az M0-on Soroksárnál nem áll a sór vége kamionokból az M5 felé,és vissza felé se áll a kamion hegyekben az Alsónémedi leágazástól(én csak személyautózom) vissza fele,szvsz felgyorsult igy a forgalom
azért kérdem mert a fuvarozóknak nem nagyon tetszett,merthogy lelassul a teherautóforgalom
majd most vissza nézem a hiradót,hogy egyértelmübb legyen számomra
-gumik
-kipufogó
-rendszámkeret,a többi már csak grátisz.
Ha ilyen súlyos az ügy ,meg még piszkálgatja is a rendőr akkor inkább hanyagolom a témát. Valami mást kell kitalálni a trafi ellen. Lehet egyszerűbb betartani a sebességet
LCD rendszámfólia=helyszíni tarkólövés
Szervomotoros/bovdenes rendszámkeret= helyszíni tarkólövés
Nem javaslom a dolgot...
De ha nem használom akkor fix,nagyon meg se mozdul. Tök olyan mint a gyári. Ha nem áll fenn a gyanú akkor is megnézegetik?
Egyéb módon kell megoldanod, ha gyorshajtásra kell...
majd legközelebb jobban ügyelsz arra hogy ne vegyék el